مهدی دوستی در نشست با سفیر ژاپن در بندرعباس افزود: یکی از راهبردهای اساسی دولت در سیاست خارجی نگاه به شرق است و ژاپن یکی از استوانههای شرقی است و جایگاه ویژهای در روابط خارجی با ایران دارد.
وی گفت: با توجه به گذشته روشنی که در روابط ایران و ژاپن بوده است، امیدواریم بتوانیم همکاریهای خود را به سرعت توسعه دهیم.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه این استان با ویژگیهای بینظیری که در مسیر توسعه معدنی، گردشگری، انرژی، ترانزیت و حوزه دریا دارد، میتواند یکی از مقاصد اصلی ژاپنیها برای سرمایه گذاری باشد؛ افزود: امنیت سرمایه گذاری در استان تضمین شده است و هرمزگان برای سرمایهگذاران بویژه سرمایه گذاران خارجی در عرصههای پایین دستی پتروشیمی، تنوع بخشی به زنجیره تولید فلزات و گردشگری میتواند مقصد مناسبی باشد و ژاپنیها هم در عرصه فناوریهای مربوط به پرورش آبزیان و افزایش بهرهوری توسعه میتوانند کمک قابل توجهی داشته باشند.
سفیر ژاپن در ایران هم در این نشست گفت: هرمزگان ظرفیتهای محیطی بالایی در زمینههای گردشگری و صنعتی دارد.
«گازوتوشی آیکاوا» افزود: امیدواریم به سرعت تحریمها رفع شوند و روابط اقتصادی ژاپن و استان هرمزگان به صورت چشمگیر توسعه یابد.
وی گفت: با توجه به حضور کشتیهای ژاپنی در آبهای خلیج فارس، از ایران میخواهیم امنیت این کشتیها را برقرار کند.
سفیر ژاپن در ایران تأکید کرد: بررسی استان هرمزگان از نظر اقتصادی از اهداف سفرم به این استان بوده است و معتقدم که به اهدافم رسیدهام.