رئیس جمهوری دیروز در جلسه هیات دولت ادامه داد: برای شفافیت و نظارت بر سلامت اداری، ضروری است ارائه خدمات دولتی بر بستر فناوری اطلاعات با جدیت دنبال شود.
وی با اشاره به فرصت مغتنم معنوی در ماههای مبارک رجب، شعبان و رمضان تاکید کرد : مردم نباید در ادارات سردرگم باشند و کارکنان با «مردمداری» و «اخلاق حرفهای» به مشکلات مراجعان رسیدگی کنند.
رئیسی در همین زمینه افزود : سازمان اداری و استخدامی باید ساز وکار اصلاح مشکلات اداری را بیابد و برای اصلاح آن اقدام کند.
رئیس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت درختکاری اشاره و بر ضرورت توسعه فضای سبز و حفاظت از محیط زیست با استفاده از شیوههای علمی تاکید کرد.
رئیسی اجرای مصوبات شورای عالی ایرانیان را مهم برشمرد و اظهار داشت: یکی از وظایف مهم شورای عالی ایرانیان تسهیل در سرمایهگذاری و جذب سرمایه ایرانیان مقیم خارج است و تضمین اصل و سود سرمایه الزامی است.
مصوبات هیات دولت
هیات وزیران با هدف ایجاد هم افزایی بین دستگاههای اجرایی و ارتقای مدیریت محیط زیستی کشور در زمینه نقل و انتقال مواد زائد زیان بخش در چارچوب عضویت ایران در کنوانسیون بازل، آیین نامه اجرایی واردات، صادرات و ترانزیت (عبور) پسماندها بر اساس مفاد کنوانسیون یاد شده را به تصویب رساند.
کنوانسیون بازل در سال ۱۹۸۹ میلادی توسط برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد ( UNEP) و در پاسخ به نگرانی کشورهای درحال توسعه به دلیل محدودیت توانایی های فنی و مالی آنها به منظور مقابله با انباشت غیرقانونی پسماندهای خطرناک، به تصویب کشورهای عضو سازمان ملل رسید و در سال ۱۹۹۲ میلادی لازم الاجرا شد.دولت همچنین به منظور تأمین اعتبار برای اجرای تکالیف مندرج در قانون ایجاد هفت منطقه آزاد تجاری – صنعتی و ایجاد ۱۳ منطقه ویژه اقتصادی و با هدف راه اندازی
و فراهم سازی بسترهای لازم برای مناطق آزاد جدیدالتصویب، به سازمان های مناطق آزاد تجاری- صنعتی کیش، قشم، چابهار، ارس، اروند، انزلی و ماکو اجازه داد در مجموع به میزان ۵۰۰ میلیارد ریال به عنوان کمک برای ایجاد، تهیه مقدمات و راه اندازی مناطق آزاد جدیدِ مصوب (در قالب اعتبارات جاری و سرمایه ای و مطابق با تسهیم مساوی) لحاظ کنند.
دفتر تجاری ایران به زودی در قطر تاسیس می شود
رئیس جمهوری بامداد دیروز دربازگشت ازسفربه قطرهم با تاکید بر این که به زودی دفتر تجاری ایران در قطر تاسیس میشود، خاطر نشان کرد: قرار شد اقداماتی نسبت به رفع موانع تجاری، اقتصادی و سرمایهگذاری بین دو کشور ایران و قطر سریعاً انجام گیرد.
وی در گفتگو با خبرنگاران درباره دستاوردهای این سفر گفت: این سفر در چارچوب سیاست همسایگی با دو هدف عمده «افزایش اعتماد متقابل و همکاری با همسایگان» و «سهم ایران در اقتصاد و تجارت منطقه» انجام شد.
رئیسی با اشاره به دیدارهای خود با سران قطر، خاطر نشان کرد: در این دیدارها مسائل دوجانبه، تجاری، اقتصادی، انرژی، فرهنگی و به ویژه سرمایهگذاری مورد بررسَی و بحث قرار گرفت.۱۴ توافقنامه به امضا رسید که باید اجرا شود و از طرف همکاران من در دولت پیگیری شود و امیر قطر هم مسئولین عالی این کشو را موظف کرد که سریعاً کارهای اجرایی این موافقتنامه ها
و تفاهمنامهها دنبال شود.
رئیس جمهور ی با اشاره به نشست خود با فعالان اقتصادی در قطر گفت: فعالان اقتصادی بسیار تمایل برای کار اقتصادی، تجاری و سرمایهگذاری در ایران داشتند.
رئیسی با تاکید بر این که تاسیس دفتر تجاری ایران در قطر باید با سرعت ایجاد شود، خاطر نشان کرد: رفع موانع گمرکی و مجوزهای کسب و کار مطرح و قرار شد از طریق وزیر صمت در کشور ما و وزیر صنعت قطر که هر دو در جلسه حضور داشتند اقداماتی نسبت به رفع موانع تجاری و اقتصادی و سرمایهگذاری بین دو کشور سریعا انجام گیرد.
رئیسی با اشاره به دیدارهای خود در حاشیه مجمع سران کشورهای صادرکننده گاز گفت: مسائل دوجانبه بین ما و همکاریهایی که میتواند در سطح منطقه و بینالمللی صورت بگیرد مورد بحث قرار گرفت.
رئیس جمهوری با تاکید بر جایگاه مجمع سران کشورهای صادرکننده گاز و مصوبات این مجمع، اظهار داشت: در جهان موضوع انرژی و بحث گاز مساله محوری است که آنجا هم مورد توجه همه اعضای شرکتکننده قرار گرفت.
رئیس جمهوری تصریح کرد: باورم این است که گزارشهای نوبهای به مردم از کارهای انجام شده میتواند مردم عزیز را به نتایج این سفرها امیدوار کند.