رئیس جمهوری مبارزه با فقر را از برنامههای جدی دولت دانست و گفت: از بین بردن جنگل و ساحل، منفعت طلبی، آلوده کردن محیط زیست، زیاده خواهی و امثال آن خلاف عمران و آبادانی است. در توسعه یافتگی باید حفظ محیط زیست را مد نظر قرار دهیم و اگر ایجاد یک کارگاه به جنگل آسیب می زند نباید ایجاد شود چراکه حفظ جنگل وظیفه همه ما است.
حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی دیشب در جمع نخبگان، خانواده ایثارگران و اقشار مردمی استان گلستان یاد و خاطره مفاخراین استان از میرداماد و میرفندرسکی تا حکیم جرجانی و سرداران رشید اسلام، مدافعان حرم و ۴ هزار شهید را گرامی داشت و افزود: همه ما باید نسبت به خانواده های شهدا ادای دین کنیم.
وی به نعمات خدادادی فراوان در گلستان اشاره کرد و گفت: باید از نعمات الهی و خدادادی برای پیشرفت و آبادانی استفاده کرد. انسان در این عالم است تا زمین را آباد کند و در این زمینه باید از ظرفیت هوا و زمین بهره ببرد
وی گلستان را قطب کشاورزی دانست و یادآور شد: اقتصاد روستا باید فعال شود و باید با اعطای تسهیلات، تضمین بازار فروش محصولات روستایی، ایجاد جاذبه برای زندگی؛ روستاییان را به زندگی در روستاها ترغیب کرد.
رئیس جمهوری با بیان این که فعال شدن اقتصاد دریا به اشتغال و تولید کمک میکند، تصریح کرد: گلستان از نعمت ساحل برخوردار است. امروز به همراه نماینده ولی فقیه در گلستان و استاندار و برخی دیگر از مدیران استانی در بازدید از بندرترکمن و جزیره آشوراده بسیار متأسف شدیم که چطور این امکان خدادادی این چنین معطل مانده است ؛در حالی که می تواند موجب رونق صنعت گردشگری و ایجاد اشتغال شود ،حال آنکه به دلیل مسائل پیچیده اداری بلاتکلیف و معطل مانده است.
وی با بیان این که گلستان باید به جایگاه واقعی خود در حوزه اقتصادی برسد، ابراز داشت: اکنون در نقطه ای قرار داریم ،ولی این نقطه مکانی نیست که بتواند ما را قانع کند. استان گلستان ظرفیت های زیادی دارد که باید به آن توجه شود به طور قطع کارهای زیادی می توان در استان انجام داد که باید برای آن برنامه ریزی داشته باشیم.
رئیس جمهوری مبارزه با فقر را از برنامههای جدی دولت دانست و گفت: نباید فقر به ویژه فقر مطلق داشته باشیم. فقر به هیچ وجه زیبنده دولت نیست و باید با آن مبارزه کنیم. در حوزه فقرستیزی از ظرفیت مردم استقبال میکنیم همانطور که مؤسسات خیریه در ایام کرونا تلاش زیادی داشتند و کمکهای مردمی در ایام کرونایی مردم را آرام کرد. از طرفی حمایت از گروه های جهادی یکی دیگر از برنامههای ماست.گروه های جهادی در مناطق روستایی و دورافتاده برای کاهش آلام مردم تلاش می کنند که دولت در کنار آنها ست و با تشکیل شورای عالی جهاد و بسیج سازندگی از اقدامات جوانانی که در این زمینه آمادگی دارند حمایت خواهیم کرد.
وی با تأکید بر این که مدیر در نظام اسلامی باید با مردم در مردم و با مردم باشد و این را باید مردم احساس کنند، بر لزوم حضور پررنگ مدیران در مساجد تأکید کرد و افزود: باید در اتاق مدیران به روی مردم باز و توجه به ارزش های انقلاب اسلامی باید مورد توجه آنها باشد. هر کار زشتی در جامعه باید برای مدیران دولت زشت تر و هر کار نیکویی برای دست اندرکاران دولت نیکوتر باشد. بی عدالتی اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زیبنده دولت نیست و انجام کار بموقع مردم، عدالت و فسادستیزی باید اساس کار دستگاههای اجرایی باشد.
بازدیداز مرکز لجستیک مرزی اینچهبرون
رئیسجمهوری با حضور در مرکز لجستیک مرزی و گمرک اینچهبرون هم با تأکید بر تخصصگرایی و ضرورت توجه به راهکارهای کارشناسی خاطرنشان کرد: مدیران در میان اقدامات و راهکارهایی که برای توسعه کشور از سوی کارشناسان پیشنهاد میشود، آنچه بهتر منافع ملی را تأمین میکند، انتخاب و اجرا کنند.
رئیسی با بیان این که گسترش مسیرهای ریلی، یکی از مهمترین محورهای توسعه ملی است، گفت: برای توسعه خطوط ریلی مقرون به صرفهترین، مطمئنترین و کوتاهترین روشها مدنظر باشد.
رئیسجمهوری توجه به پیشنهادها و راهکارهای کارشناسی و تخصصی را ضرورت اصلیِ کارآمدی فرایندهای توسعهای دانست و خاطرنشان کرد: در میان راهکارهای نخبگانی و کارشناسی نیز آنچه که منافع ملی را بهتر و بیشتر تامین میکند باید ملاک عمل باشد.
رئیسی در ادامه به اهمیت کریدور شمال-جنوب اشاره و تأکید کرد: این کریدور از آن دسته زیرساختهایی است که کمک موثر و زیادی به توسعه کشور میکند.
رئیسی همچنین با حضور در بازارچه مرزی اینچهبرون با مردم و برخی از کسبه دیدار و گفتگو کرد. وی با حضور در جزیره آشوراده و کانال خزینی از نزدیک در جریان مشکلات توسعهای این مناطق قرار گرفت.
رئیس جمهوری دراین بازدیداعلام کرد: ضروری است که کانالهای ورودی آب به این منطقه لایروبی شود.