به گزارش ایسنا، دکتر بهرام عیناللهی دیروز در حاشیه همایش نکوداشت مشارکتهای اجتماعی حوزه سلامت، درباره مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا درمورد ضرورت تزریق سه دُز واکسن در رانندگان و شرط تردد برای سایر سرنشینان، گفت: قبلا که وضعیت شهرها قرمز میشد، تمامی خوردروها در صورت تردد بین استانی جریمه میشدند؛ اما در حال حاضر بنابر مصوبه ستاد کرونا، افرادی که واکسن تزریق کردهاند، جریمه نمیشوند. بنابراین در شرایط قرمز کرونا، دو راه داریم؛ یا باید بگوییم طبق مصوبه قبلی همه خودروهایی که در شرایط قرمز، تردد و سفر میکنند، مشمول جریمه شوند یا برای افرادی که واکسن تزریق کردهاند، تسهیلات قائل شویم.
وی همچنین درباره وضعیت ارز دارو گفت: ما تابع تصمیمگیری مجلس هستیم و امروز صبح در مجلس، برنامههایمان را در صورت حذف ارز ترجیحی اعلام کردیم که بیشتر بحث دارو است و این که بیمهها باید هزینه آن را بدهند. بنابراین منابع مالی ناشی از حذف ارز را باید به بیمهها دهند تا آنها بتوانند مابهالتفاوت این هزینه را بپردازند.
کاهش مبتلایان و بستریهای کرونا
سعید کریمی، معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه پیک مراجعان سرپایی و بیماران بستری کرونا را گذراندهایم، تصریح کرد: اکنون در قله فوتیهای کرونا قرار داریم و امیدواریم در روزهای آینده تعداد فوتیهای کرونایی کمتر شود.
وی با تأکید براین که نباید مردم را نگران کرد و باید آرامش را به جامعه تزریق کرد، افزود: اما نباید سادهانگاری کرد. بلکه همان دستورات اساسی باید مورد توجه قرار گیرد؛ به ویژه تجمعات در فضای بسته خطرناک است و تزریق دُز سوم باید مورد توجه باشد و واکسیناسیون اطفال انجام شود. در این صورت امیدواریم پیک دیگری در کار نباشد.
کاهش ۳۵ درصدی مبتلایان
دکتر نادر توکلی، معاون درمان ستاد کرونای استان تهران با اشاره به اینکه آمارهای مرتبط با کرونا در تهران نزولی است، گفت: با توجه به تجربه سایر نقاط دنیا که هنوز درگیر موج هفتم بیماری نشدند، در ایران هم اگر اتفاق خاصی نیفتد و مردم هم در سفرها پروتکلها را رعایت کنند و واکسیناسیون کاملی هم داشته باشند، انشاءالله مشکل خاصی پیش نخواهد آمد.
او با بیان اینکه موارد ابتلای کودکان هم در حال کاهش است، تصریح کرد: تا پیش از این حدود ۲۰درصد ابتلاها کودکان بودند که اکنون به ۱۰درصد رسیده است. همچنین با تمهیدات وزیر بهداشت، ماه گذشته تعداد تختهای بستری ویژه کودکان افزایش یافت و بحران کمبود تخت ویژه برای کرونای کودکان برطرف شد و از بحران گذر کردیم.
۲۰۱ فوتی
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در ۲۴ساعت منتهی به ۱۵ اسفند، ۵هزار و ۵۸۶بیمار کووید -۱۹در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران به ۷میلیون و ۸۹هزار و ۸۹۲نفر رسید.
متأسفانه در همین مدت، ۲۰۱بیمار کووید۱۹جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان، ۱۳۷هزار و ۹۴۸نفر شد.