رشد صنعت اسباب بازی به تعلیم و تربیت کمک می‌کند
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مراسم اهدای جوایز هفتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی با قدردانی از دست‌اندرکاران جشنواره، این رویداد را فرصتی برای شتاب‌دهی به رشد صنعت اسباب‌بازی دانست.

به گزارش ایسنا، مهدی علی‌اکبرزاده گفت: تمامی آنچه در این دنیا به دست بشر رقم می‌خورد، به تعلیم و تربیت برمی‌گردد. در دنیای کنونی به کمک اسباب‌بازی می‌توان تعلیم و تربیت را در عرصه‌های مختلف عملی کرد.

او اضافه کرد: قبلاً در خانه‌ها اسباب‌بازی‌های محلی و بومی می‌ساختیم اما الآن اسباب‌بازی‌ها آن‌قدر اهمیت پیدا کرده‌اند که از بُعد تجاری و ابعاد مختلف از این صنعت بهره‌برداری می‌کنند. ما باید براساس تحولاتی که در دنیا اتفاق افتاده، توجه بیشتری به این صنعت داشته باشیم. ‌مدیرعامل کانون پروش فکری بیان کرد: یکی از ابزارهای مهم در هر نظام تربیتی، بازی و اسباب‌بازی‌ست. جشنواره اسباب‌بازی بهانه و بستری‌ست تا خلاقان، علاقه‌مندان و صنعتگران در این حوزه، خودشان و محصولاتشان را به‌روز کنند و در منظر دیگران قرار دهند. در کنار این، فرصت رقابتی هم شکل می‌گیرد که سازنده خواهد بود.

علی‌اکبرزاده گفت: کانون پرورش فکری به‌کمک متخصصان و علاقه‌مندان صنعت اسباب‌بازی می‌تواند شتاب‌دهنده خوبی در این حوزه باشد و ما انتظار تحولات زیادی را در آینده این صنعت داریم.

وی توضیح داد: خیلی از وقت‌ها خانواده‌ها برای تهیه اسباب‌بازی موردنظر خود سردرگم می‌شوند. خانواده‌ها نیازمند مرجعی هستند تا وقتی به آن مراجعه می‌کنند، اسباب‌بازی مناسب برای هر سن و جنس را بیابند. کانون پرورش فکری و در ذیل آن شورای نظارت بر اسباب‌بازی می‌خواهد در این زمینه وارد شود؛ سایر نهادها هم می‌توانند در این مسیر کانون را همراهی کنند.

مدیرعامل کانون در پایان گفت: تصمیم داریم همزمان با ماه مبارک رمضان در طرحی از افطار تا سحر، نمایشگاه فروش اسباب‌بازی را در کانون پرورش فکری دایر کنیم.

در ادامه، آیدین مهدی‌زاده‌تهرانی دبیر هفتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی اظهار کرد: ما از کانون خواهش کردیم به مسأله اسباب‌بازی‌های شناختی وارد شود و در حقیقت یک کمیته ارزیابی ملی ایجاد کند تا بتواند در دو مرحله به یاری صنعت اسباب‌بازی بیاید و سطح تولیدکنندگان را ارتقاء بدهد و اسباب‌بازی‌های جدید ارائه کند. از طرف دیگر معیارهای ملی را با ارزیابی بازی‌هایی که با نگاه شناختی طراحی شده‌اند،‌ ایجاد کند.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی تأکید کرد: امیدواریم با توجه به این‌که توسعه اسباب‌بازی‌های جدید در کشور علاوه‌بر این‌که متکی به ساخت ایرانی و فرهنگ ماست، راه خودش را به بازارهای بین‌المللی باز کند و ایران با این برند جدید اسباب‌بازی، حداقل در منطقه بازیگر خوبی باشد و تولیدکنندگان ما با این برند جدید بیش از گذشته وارد بازارهای جهانی شوند.

در پایان این مراسم، یادبود زنده‌یاد جوانشیر بنیاب طراح و پیشکسوت صنعت اسباب‌بازی برگزار و جوایز برگزیدگان بخش رقابتی هفتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهدا شد.

نسخه مناسب چاپ