کوتاه آموزشی
برنامه مراکز اهدای خون تهران ‌در ماه رمضان اعلام شد

برنامه مراکز اهدای خون استان تهران در ماه مبارک رمضان از تاریخ چهاردهم فروردین مصادف با اولین روز ماه رمضان تا عید سعید فطر اعلام شد.

به گزارش ایسنا، مرکز جامع اهدای خون وصال در ماه مبارک رمضان از ساعت ۸صبح لغایت ۲۴و مراکز جامع اهدای خون ستاری، تهرانپارس، شهرری از شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸الی ۲۳:۳۰و روزهای تعطیل از ساعت ۸الی ۱۵فعال خواهند بود.‌مراکز اهدای خون صدر، نارمک، پیروزی، ورامین، شهریار، از ساعت ۸الی ۱۵پذیرای اهداکنندگان خواهند بود و مرکز اهدای خون شهرقدس در روزهای زوج و مرکز اهدای خون رباط کریم در روزهای فرد از ساعت ۸الی ۱۵آماده ارائه خدمت به اهدا کنندگان خون خواهند بود.

همچنین مرکز اهدای خون چیذر از شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۲۰لغایت۱بامداد چشم انتظار روزه داران نوعدوست تهرانی خواهد بود.

بنابر گزارش روابط عمومی انتقال خون استان تهران، تمامی پروتکل‌های بهداشتی در مراکز اهدای خون رعایت می‌شود و همچنین اهداکنندگان می‌توانند با مراجعه به تارنمای www.tehran.ibto.irبا اخذ نوبت اینترنتی بدون اتلاف وقت خون اهدا بکنند.

افزایش رشد تولیدات علمی ایران ‌در سه ماهه نخست ۲۰۲۲

معاون پژوهشی وزارت علوم اعلام کرد: در ۳ماهه نخست سال ۲۰۲۱تعداد ۱۹هزار و ۹۶۱سند علمی از سوی محققان ایرانی منتشر شده بود که این میزان در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۲به ۲۰هزار و ۷۵۷سند علمی افزایش یافت.

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر پیمان صالحی در نشست رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی که با هدف بررسی راهکارهای تحقق شعار امسال و از سرگیری آموزش حضوری با حضور وزیر علوم برگزار شد، گفت: این میزان از رشد علمی بسیار امیدآفرین است ولی باید حمایت‌های لازم از دانشگاه‌ها صورت گیرد تا این رشد با سرعت ادامه یابد و جمهوری اسلامی ایران جایگاه خود را از لحاظ علم و فناوری بهبود ببخشد.‌وی افزود: در روزهای پایانی سال ۱۴۰۰موفق شدیم مبلغ ۱۰۰میلیارد تومان نیز برای تجهیز آزمایشگاه‌های دانشگاه‌ها به دانشگاه‌ها پرداخت کنیم که این مبلغ به تناسب ظرفیت و امکانات دانشگاه‌های مختلف توزیع شد.

صالحی افزود: از محل بودجه پژوهشی دستگاه‌های اجرایی که هر سه ماه یکبار در اختیار شورای عالی عتف گذاشته می‌شود مبلغ ۱۴۰میلیارد تومان به صورت بلاتکلیف مانده بود که در آخرین روزهای اسفند ۱۴۰۰به دانشگاه‌ها تخصیص یافته و دانشگاه‌ها باید به سرعت قراردادهای پژوهشی مورد نظر را با دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مالک بودجه پژوهشی منعقد کنند.

ضرغامی: کشته شدن ۴۰۰ مسافردر یک هفته باید ریشه‌یابی شود

عزت‌الله ضرغامی کشته شدن ۴۰۰گردشگر و مسافر در عرض یک هفته را بسیار دردآور دانست و تاکید کرد: این موضوع باید ریشه‌یابی شود تا با همکاری دستگاه‌ها و فرهنگ‌سازی برای مردم به سمت کاهش تلفات برویم.

به گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با حضور در ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر تاکید کرد: گردشگری باید سالم‌ترین و ارزان‌ترین تفریح مردم باشد. مردم حق دارند از هر جای دیدنی در کشورشان با قیمت ارزان و با سهولت و دریافت خدمات مناسب بازدید کنند.

او اظهار کرد: این یک واقعیت است که امکانات اقامتی مناسب برای جمعیتی که به خصوص در یک مقطع خاص سال مثل تعطیلات نوروز همه با هم می‌خواهند به سفر بروند، فراهم نیست. من در بازدیدهایی که از استان‌ها داشتم، در دومین روز عید اعلام کردم مراکز اقامتی رسمی پُر شده است و این هشداری بود به مردم که اگر قصد سفر دارند، حتما محل اقامت خود را از طریق رزرو آنلاین یا تلفنی هماهنگ کنند تا با مراجعه حضوری دچار مشکل نشوند.‌وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان این‌که نوروز امسال تعداد گردشگرها چندین برابر شده است، افزود: افزایش تعداد بازدیدکننده‌ها در برخی مناطق تاریخی و میراث‌فرهنگی بیش از ۱۰۰درصد و در برخی مناطق کمتر از ۱۰۰درصد بوده است که پس از تعطیلات آمار دقیق را ارائه خواهیم داد.

ارز ترجیحیِ دارو هنوز حذف نشده است

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت درخصوص جزییات ارز ترجیحی و ارز نیمایی، توضیح داد.

به گزارش ایسنا، محمد هاشمی گفت: تاکنون حذف ارز ترجیحی برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی به وزارت بهداشت در بودجه سال ۱۴۰۱اعلام نشده و کماکان ارز ترجیحی ادامه دارد.

وی افزود: در صورت حذف ارز ترجیحی، مابه التفاوت بجای پرداخت به تامین کننده، عملا به مصرف کننده انتقال خواهد یافت.

بنابر اعلام وبدا، هاشمی گفت: با استفاده از سازوکار سازمان‌های بیمه‌گر، اعتبار ریالی به این سازمان ها پرداخت خواهد شد؛ به نحوی که با کاهش فرانشیز پرداختی بیماران تغییری در پرداخت بیماران نسبت به سال ۱۴۰۰ایجاد نشود.

نسخه مناسب چاپ