رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور گفت: دو سال آموزش آنلاین و خو گرفتن دانشآموزان به این نوع آموزش باعث شدهاست در حال حاضر آموزش حضوری و رفتن به مدرسه برای برخی «اضطرابآور» باشد و این امر نگرانکننده است.
به گزارش ایسنا دکتر محمد حاتمی با بیان این مطلب، تصریح کرد: کادر مدرسه و معلمان باید شرایط رفع این اضطراب در دانشآموزان را با استفاده از«شیوههای آرامبخشی» فراهم کنند و با دانشآموزان دچار اضطراب مدارا کنند تا دانشآموزان بتوانند کم کم با شرایط جدید خو گرفته و خود را تطبیق دهند. معمولا در مدارس و کلاسهای درس، قوانین و مقرراتی وجود دارد که اضطرابآور هستند و در این راستا باید با دانشآموزان همراهی شود.
به گفته رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور، دوران قرنطینه و محدودیتهای ارتباطی حاصل از پاندمی کرونا منجر به بروزکمبودهایی در فرآیند رشد روانی و اجتماعی دانشآموزان شده و از این رو لازم است آموزش و پرورش با حضوری شدن آموزشها کمبودهای پیشین را رفع کند.وی افزود: در حال حاضر شکلگیری «همدلی» میان معلمان و دانشآموزان بسیار اهمیت دارد تا دانشآموزان بتوانند مسائل و مشکلات خود را به راحتی با معلمان مطرح کرده و پاسخ ابهامات خود را بگیرند.
حاتمی گفت: در این راستا مدارس باید برنامههای «برانگیزانندهای» برای بچهها داشته باشند تا دانشآموزان، آموزش در مدرسه را انتخاب کرده و به آموزش در خانه ترجیح دهند. این برنامههای برانگیزاننده میتوانند شامل برنامههای مشارکتی، ورزشی و اجتماعی باشند تا دانشآموزان بهتدریج به آموزش حضوری خو بگیرند. در واقع در شرایط فعلی باید به برنامههای جنبی برای دانشآموزان به اندازه برنامههای آموزشی اهمیت داده شود.