مبین علی میر اظهار داشت: با پیگیریهای استاندار و سازمان جهاد کشاورزی استان، قرارداد واردکنندگان(پیله وران)و خریداران و از جمله شرکت پشتیبانی امور دام منعقد و مقرر شد روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ لاشه و استحصال ۴۰ تا ۵۰ تن گوشت گرم گوساله از دامهای وارداتی استان به مرکز کشور ارسال شود. همچنین مقرر شده است از یک ماه آینده گوشت قرمز با بستهبندی در ابعاد ۳ تیکه و ۵ تیکه از سیستان و بلوچستان به مقصد مرکز کشور ارسال شود.
مدیر بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: نخستین محموله گوشت قرمز در سالجاری با نرخ توافقی هر کیلوگرم ۱۲۰هزارتومان در حضور مسئولان ۲۶ فروردین بهمنظور مشارکت در تنظیم بازار و تأمین بخش قابل ملاحظهای از نیازهای کشور از زاهدان به تهران بارگیری شد که نشانگر توان اجرایی و نقشآفرینی مؤثر و مثبت سیستان و بلوچستان در تأمین بخشی اثرگذار از نیازهای گوشت قرمز مصرفی در کشور است.
*افزایش ۲ برابری واحدهای مرغداری در «سیب و سوران»
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیب و سوران در استان سیستان و بلوچستان گفت: با رفع محدودیت توسعه واحدهای مرغداری، شاهد افزایش ۲ برابری واحدهای پرورش صنعتی مرغ گوشتی در شهرستان سیب و سوران هستیم.
محمد حنیف سپاهی افزود: با مشارکت فعال بخش خصوصی و سرمایهگذاری گسترده در این بخش تعداد واحدهای مرغداری سیب و سوران از ۹ واحد در سال ۹۹ هم اکنون به ۱۷ واحد و با ظرفیت جوجه ریزی ۳۸۵ هزار قطعه در هردوره رسیده است.
وی تأکید کرد: طی ۲ سال گذشته با سرمایهگذاری افزون بر ۴۲۰ میلیارد ریال، ۸ واحد جدید مرغداری به ظرفیت ۱۸۵ هزار قطعه جوجه ریزی ساخته و راهاندازی شده و سبب شده است میزان تولید گوشت مرغ در سیب و سوران از ۲ هزار تن در سال ۹۹ به ۳ هزار و ۸۵۰ تن افزایش یابد.
سپاهی اظهارداشت: تلاش مضاعف برای توسعه واحدهای مرغداری و افزایش ضریب خوداتکایی به تولید گوشت مرغ در سیب سوران ادامه دارد، به گونهای که اکنون ۲۲ واحد جدید مرغداری در حال ساخت است و از اوایل اردیبهشت ماه ساخت ۱۲ واحد دیگر هم شروع خواهد شد.