آیا هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال از رسمیت افتاده است؟
 

با بازداشت یک عضو هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال دیگر امکان برگزاری جلسات هیأت رییسه وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، اتفاقات عجیب فدراسیون فوتبال با دستگیری یکی از اعضای هیأت رئیسه این فدراسیون تکمیل شد. ۲۸ بهمن سال گذشته شهاب‌الدین عزیزی خادم با رای اکثریت اعضای هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال از ریاست این فدراسیون برکنار و میرشاد ماجدی سرپرست فدراسیون فوتبال شد و از همان زمان حواشی که گریبانگیر این فدراسیون شده بود بیشتر هم شد. در ادامه نایب رئیس فدراسیون فوتبال در نامه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا در مورد وجاهت قانونی دو نایب رئیس اول و دوم فدراسیون از این کنفدراسیون استعلام کرد و کنفدراسیون فوتبال آسیا در پاسخ به این استعلام اعلام کرد که حضور دو نایب رئیس اول و دوم به دلیل اینکه منتخب مجمع نیستند و توسط رئیس معزول فدراسیون فوتبال منصوب شدند غیرقانونی است.

با توجه به همین موضوع و غیرقانونی بودن حضور نایب رئیس اول و دوم فدراسیون فوتبال و دستگیری نایب رئیس سوم این فدراسیون و همچنین عزل عزیزی خادم که به عنوان رئیس فدراسیون، عضو هیئت رئیسه این فدراسیون هم بود و در حال حاضر این سمت را بر عهده ندارد عملا این ۴ نفر دیگر نمی‌توانند در جلسات هیأت رئیسه شرکت کنند و با این اوصاف دیگر امکان برگزاری جلسات هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال نیست؛ چرا که این جلسات با دو سوم اعضا رسمیت پیدا می‌کند و در حال حاضر تنها ۷ عضو هیأت رئیسه امکان حضور در جلسات هیئت رئیسه را دارند؛ اما برای رسمیت پیدا کردن جلسات، باید حدقل ۸ عضو در این جلسات حاضر شوند.

در چنین شرایطی که امکان برگزاری جلسه هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال وجود ندارد درخواست‌های اعضای مجمع باید توسط دبیرکل در مجمع دهم خرداد این فدراسیون طرح و در مورد آن تصمیم‌گیری شود؛ مگر اینکه تا آن زمان مشکلی که برای نایب رئیس بازداشت شده فدراسیون به وجود آمده حل شود.

آقای سرپرست از فدراسیون خبر ندارد!

در حالی که کامرانی‌فر از بازی قطعی تیم ملی فوتبال ایران با یکی از ۲ تیم آرژانتین یا برزیل صحبت می‌کند، سرپرست فدراسیون فوتبال از انجام چنین بازی بی‌خبر است.

حسن کامرانی‌فر، سرپرست دبیر کلی فدراسیون فوتبال در اظهارنظری که هفته گذشته داشت درباره بازی‌های دوستانه تیم ملی فوتبال عنوان کرد: “برزیل و آرژانتین یک دیدار عقب افتاده در مقدماتی جام‌جهانی دارند که قرار است در قطر برگزار شود. با یکی از این دو تیم صحبت شده تا با آنها یک بازی تدارکاتی انجام بدهیم. ” اظهارنظر کامرانی‌فر در شرایطی انجام شد که سبک بازی برزیل و آرژانتین هیچ شباهتی به سبک بازی تیم‌های همگروه ایران ندارد. برزیل و آرژانتین دارای بازیکنان تکنیکی هستند که حرکات فردی در سبک بازی آنها حرف اول را می‌زند؛ در حالی که سبک بازی تیم‌های آمریکا و انگلیس بر اساس فوتبال سریع و قدرتی است.

پیش از این عنوان شده بود که بازی دوستانه با نیوزلند قطعی شده است؛ تیمی که در رنکینگ فیفا در جایگاه صد و یکم قرار دارد و قطعا نمی‌تواند حریف تدارکاتی مناسبی برای تیم ملی فوتبال باشد.

اتفاق عجیب‌ اینکه حتی سرپرست فدراسیون فوتبال هم در جریان بازی‌ دوستانه با برزیل یا آرژانتین نیست. وی در اینباره گفت:”در این رابطه چیزی نمی‌دانم و اگر کامرانی‌فر گفته از خودش بپرسید. چیزی را که قطعی شود ۱۰۰ درصد اعلام خواهیم کرد.”

اینکه چرا سرپرست فدراسیون فوتبال از موضوعات مهمی همچون بازی‌های دوستانه تیم ملی فوتبال بی خبر است نشان دهنده واقعیتی تلخ به نام سوءمدیریت است. نکته مهم در انجام بازی‌های دوستانه با تیم‌های بزرگ دنیا توافقات مالی است که انجام می‌شود؛ توافقاتی که بخش زیادی از آن به درآمدهای تبلیغاتی، پخش تلویزیونی و همچنین مبلغی که باید به یکی از فدراسیون‌های برزیل یا آرژانتین باید پرداخت کرد اختصاص دارد. اینکه کامرانی‌فر از انجام بازی با آرژانتین یا برزیل با قطعیت صحبت می‌کند؛ اما ماجدی از چنین بازی دوستانه‌ای بی خبر است به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

کامرانی‌فر که با کمترین تجربه مدیریتی توانست به عنوان سرپرست دبیری فدراسیون فوتبال منصوب شود این روزها به همه کاره این فدراسیون تبدیل شده است. تبعات این مسئله در حال حاضر قابل مشاهده نیست؛ اما شاید یکی دو سال دیگر از قراردادهایی رونمایی شود که تبعات زیادی برای فوتبال کشور به دنبال داشته باشد.

نسخه مناسب چاپ