قاسم طلایی افزود: از این رقم، ۵۰ میلیون تومان زکات واجب و ۳۵۰ میلیون زکات مستحب است. وی اظهارداشت: کشاورزانی که خرما دارند، هر سال مقداری از محصول خود را تحویل کمیته امداد میدهند که نقش مهمی در کسب این جایگاه دارد. طلایی با بیان این که رتبه بافق از سوی کمیته امداد مرکز استان یزد اعلام شد، گفت: زکات جمعآوری شده، در زمینههای تامین و تکمیل مسکن، هزینههای درمانی، کمک به دانشآموزان، خرید لوازم زندگی و جهیزیه مددجویان تحت حمایت هزینه شده است. وی افزود: زکات بر اساس تعالیم اسلامی یکی از اصول محکم برقراری عدالت اجتماعی، برطرف کننده فاصله طبقاتی و محو کننده چهره فقر از جامعه است.
طلائی، زکات را بخشی از فروع دین و پرداخت آن را سبب پاک شدن مال از حق محرومان دانست و افزود: اهمیت و ضرورت حکم الهی زکات تا آنجاست که خداوند در قران کریم ۲۷ بار از آن نام برده است.
به گفته وی، زکات امر خیر است و همگی باید در این زمینه فعال باشیم، چرا که اگر پرداخت زکات در میان مردم نهادینه شود فقر در جامعه ریشه کن میشود. رئیس کمیته امداد بافق افزود: برای جمعآوری زکات فطره ماه مبارک رمضان قرار شد که موسسات خیریه با رئیس شورای زکات هماهنگ باشند و بعد از گرفتن مجوز، جمعآوری زکات را انجام دهند. به ۹ کالا مانندطلا و نقره، گاو، گوسفند، شتر،گندم، جو، کشمش و خرما زکات تعلق میگیرد.