قرارگاه محرومیت‌زدایی فرهنگی و هنری راه‌اندازی شد
دستیار وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در نشست شکل‌گیری قرارگاه محرومیت‌زدایی فرهنگ و هنری مناطق محروم، با تأکید بر اینکه هنر باید منبعث از ارزش‌های معنوی و دینی باشد، گفت: آموزش رایگان هنر در مناطق محروم از جمله سیاست‌های محوری دولت به‌شمار می‌آید و طرح آموزش رایگان هنر که با هدف اجرای برنامه‌های عدالت‌محور شکل گرفته، تاکنون نتایج سودمندی داشته است.

به گزارش روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود شالویی با بیان این مطلب افزود: بخش‌های مختلف وزارتخانه از جمله ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، انجمن سینمای جوان و … باید در این طرح با هدف ارتقای فرهنگ و هنر در سراسر کشور به‌ویژه مناطق محروم اهتمام داشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه طرح محرومیت‌زدایی فرهنگی و هنری در دستور کار وزارت فرهنگ قرار دارد، ادامه داد: برای رونق و اعتلای این طرح، قرارگاه محرومیت‌زدایی فرهنگ و هنر در مناطق محروم کشور در این وزارتخانه شکل گرفته است.

شالویی تأکید کرد: توسعه هنر در سراسر کشور به‌ویژه در مناطق محروم می‌تواند منجر به کاهش آسیب‌های اجتماعی شود و معتقدم طرح‌هایی مانند آموزش رایگان هنر در مناطق محروم نقش مؤثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد.

مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ در ادامه گفت: درونمایه اقدامات فرهنگی و هنری باید منبعث از ارزش‌ها و آموزه‌های دینی و معنوی باشد.

دستیار وزیر فرهنگ در ادامه سخنان خود، بازگشت به نهضت مسجد را از دیگر برنامه‌های در دستور کار این وزارتخانه برشمرد و تأکید کرد: نسل امروز باید با محتوای انقلاب اسلامی از درون مسجد و مدرسه انس و الفت بگیرد.

در بخشی از این جلسه، علی‌اکبر صفی‌پور مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری، گزارشی از آخرین اقدامات اجرایی طرح آموزش رایگان هنر در مناطق محروم ارائه کرد.

وی با اشاره به راهبردهای این طرح گفت: تأکید بر عمل و تحقق برنامه‌های پیشنهادی وزیر فرهنگ، توجه و تأکید بر تقویت و آموزش هنرهای بومی، محلی و ملی، تأکید بر ارزش‌های انقلاب اسلامی و کمک به تبیین آن، توسعه اقتصاد هنر، کشف استعدادهای هنری، استفاده از ظرفیت و توانمندی‌های وزارتخانه و بهره‌گیری از فضای مجازی از جمله راهبردهای طرح آموزش رایگان هنر در مناطق محروم به‌شمار می‌آید .

وی ادامه داد: در این طرح دو برنامه‌ریزی از جمله تأسیس هنرستان‌های هنرهای زیبا در ۱۰استان کشور و بهره‌گیری از ظرفیت آموزشگاه‌های آزاد هنری به صورت جدی دنبال می‌شود.

صفی‌پور راه‌اندازی دبیرخانه طرح آموزش رایگان هنر در دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری و تدوین شیوه‌نامه برگزاری دوره‌های آموزشی را از دیگر اقدامات طرح آموزش رایگان هنر در مناطق محروم برشمرد.

وی گفت: پیش‌بینی کرده‌ایم در سال جاری بتوانیم بیش از ۱۵۰۰دوره آموزشی برگزار کنیم.

گفتنی است، در این جلسه برخی از اعضای حاضر با ارائه گزارشی از مجموعه اقدامات و فعالیت های خود، نظرات و پیشنهادهای خود را ارائه کردند.

نسخه مناسب چاپ