معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، در حاشیه آیین نمادین آغاز ساخت این پروژهها در برازجان، گفت: این پروژهها با هدف محرومیت زدایی در مراکز بهداشتی درمانی و مراکز جامع سلامت استان، اجرا میشوند.
قاسم برجویی، افزود: با توجه به فرسودگی مراکز درمانی و بهداشتی این پروژهها در بازه زمانی ۶ تا ۹ ماهه ساخته و تحویل مراکز میشوند.
فرماندار دشتستان نیز گفت: سرانه بهداشت و درمان در دشتستان از سطح استانی و ملی پایینتر است، که در برای جبران آن با تلاشهای انجام گرفته برای ۱۶ پروژه حوزه بهداشتی و درمانی روستایی، اعتباری معادل ۶۸میلیارد تومان اختصاص داده شده است.
احمد بنافی افزود: ۵۰ درصد اعتبارات یادشده تحقق یافته است و امروز نیز ۶ پروژه آن دربخشهای مرکز، «آبپخش» و «شبانکاره» کلنگ زنی شد که تا دهه فجر به بهره برداری خواهند رسید.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: وضعیت حوزه درمان در دشتستان مناسب و مساعد نیست.
ابراهیم رضایی افزود: تکمیل بیمارستان ۱۷ شهریور، اورژانس بیمارستان گنجی، احداث ساختمان پانسیون پزشکی بیمارستان شهید گنجی و کلینیک تخصصی درمانی برازجان، از پروژههای اولویت دار بهداشت و درمان دشتستان است.
همچنین رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، گفت:عملیات اجرای۶ پروژه بهداشتی و درمانی شامل خانه بهداشت روستایی در روستاهای سرکره، قراولخانه، محمد جمالی، عطیبه و میاندشت و حوزه پایگاهی بهداشتی و درمانی، بهرام آباد آبپخش، آغاز شده است.ماریا خویش دوست، افزود: میزان اعتبار تخصیص یافته برای ساخت این پروژهها افزون بر ۷۷ میلیارد تومان از محل طرحهای محرومیت زدایی است.