این روزنامه افزود: اولاف شولتس صدراعظم آلمان، امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه و ماریو دراگی نخست وزیر ایتالیا در کییف از اعطای وضعیت نامزدی عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حمایت کردند اما در عوض، پشت درهای بسته، زلنسکی را متقاعد کردند که با ولادیمیر پوتین رئیسجمهوری روسیه پای میز مذاکره بنشیند. این روزنامه تصریح کرد که خسارت اقتصادی تحمیل شده به کشورهای اروپایی به دلیل پیامدهای بحران اوکراین، بدتر و سختتر شده و رشد اقتصادی آنها هم کند شده و تورم به سطح رکورد رسیده است .
“دی ولت” افزود که این سه رهبر اروپایی با برنامههای شخصی خود به کییف رفته بودند. در این حال صدراعظم آلمان با تاکید بر این که مذاکره با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ضروری است، متعهد شد به حفظ تماسها با مسکو ادامه دهد. اولاف شولتس گفت: صحبت با پوتین کاملاً ضروری است و من و رئیس جمهوری فرانسه به این کار ادامه خواهیم داد. وی افزود، روسیه هم باید از طرح خود برای تسخیر بخشی از اوکراین از طریق خشونت و مفهوم امپریالیستی تغییر مرزهای کشورها دست بردارد زیرا این یک توهم است و من این را به پوتین منتقل کردم. در این راستا صدر اعظم سابق آلمان پیشنهاد میانجیگری بین روسیه و اوکراین برای پایان دادن به جنگ چند ماهه در اوکراین را داد. آنگلا مرکل گفت که آماده است به عنوان میانجی برای حل مناقشه بین روسیه و اوکراین عمل کند. وی گفت اندکی قبل از ترک سیاست، تلاش کرد راهحلهایی برای بحران اوکراین بیابد، اما موفق نشد. مرکل همچنین این ادعا را که رهبری روسیه منتظر خروج وی از پست صدراعظمی آلمان برای آغاز حمله به اوکراین بود، تکذیب کرد.
در چنین شرایطی رئیس جمهوری روسیه ضمن دفاع از عملیات نظامی کشورش در اوکراین، تاکید کرد که روسیه هیچ کس را با سلاح هستهای تهدید نمیکند اما در صورت لزوم از آن برای حفاظت از حاکمیت خود بهره خواهد برد. ولادیمیر پوتین نسبت به تحویل موشکهای دوربرد به اوکراین هشدار داد و خاطرنشان کرد که هر کس این کار را انجام دهد از خطوط قرمز عبور کرده است. وی تاکید کرد: روسیه مخالف پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا نیست، اما نمی تواند کودتای دولتی سال ۲۰۱۴ در این کشور را فراموش کند. خبر دیگر اینکه نیروهای مسلح دانمارک اعلام کردند، یک ناو روسی دو بار حاکمیت دانمارک در آبهای قلمرویی در شمال جزیره “برنهلم” واقع در دریای بالتیک را نقض کرد؛ جایی که یک جشنواره دموکراسی با حضور مقامات ارشد و تجار در حال برگزاری بود. دانمارک این اقدام را یک اقدام تحریکآمیز غیرقابل قبول دانست.