به گزارش خبرنگار اقتصادی اطلاعات، علی رسولیان معاون وزیر صنعت در یک نشست خبری با اشاره به اینکه این پروژهها همزمان با برگزاری دهه تولید وتجارت در بازه زمانی یکم تیر روز ملی اصناف تا دهم تیر که روز صنعت و معدن نام گرفته است، به بهرهبرداری خواهند رسید،گفت: بزرگترین شهرک صنفی – تولیدی بهصورت مشارکتی با اصناف و با اخذ مصوبه دولت آماده بهرهبرداری است.
وی همچنین به احیای حدود ۲ هزار واحد صنعتی راکد در سال گذشته اشاره کرد و در ادامه از احیای ۲ هزار واحد راکد صنعتی تولیدی دیگر در سال جاری خبر داد و گفت: ۶۲ درصد واحدهای راکد قابلیت احیا دارند و ۵۷ درصد این واحدها برای احیاء اعلام آمادگی کردهاند. همچنین برای سال جاری افزایش ظرفیت ۳ هزار و ۳۰۰ واحد راکد کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت آغاز شده که بخش کوچکی از منابع مالی آن از محل بودجه داخلی این سازمان و بقیه از اعتبارات بانکی، طرح تام و غیره تامین می شود.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی درباره تامین برق صنایع کوچک هم اظهار داشت: امسال عمده قطعیهای برق با برنامه است و توافق شد چنانچه کسری جدی برق وجود داشت، حداکثر در یک روز آن هم بین ساعتهای ۱۱ صبح تا ۲۳ برق در شهرک های صنعتی قطع شود.
وی به پیشبینی دو مسیر برای تامین برق در کوتاهمدت اشاره کرد و گفت: مولدهای توزیعی برق (DG) بنگاهها برای زمان اوج مصرف و همچنین استقرار CHP) نیروگاه های کوچک برق )بهطوری که بتوانند مازاد برق تولیدیشان را ترانزیت کرده و به دیگر صنایع بفروشند، در دستور کار است. در همین حال، به دستور وزیر صنعت، مجوز خرید مولدهای توزیعی برق و نیروگاه های کوچک دستدوم تا پایان شهریور امسال اخذ شده است. همچنین در شهرکهای صنعتی مصوب شد تا به ازای تولید هر مگاوات برق، یکصد مترمربع زمین رایگان در اختیار سرمایه گذاران قرار داده شود.
وی خاطرنشانکرد: ایجاد ستاد سرمایهگذاری ویژه بر اساس آمایش سرزمین با دستور وزیر صنعت در برنامه قرار گرفته تا بر اساس ظرفیت های مناطق و همچنین نوع کالاها و محصولاتی که باید تولید شود، مورد مطالعه قرار گیرد و مشوقهایی هم در نظر گرفته خواهد شد.معاون وزیر صنعت یادآور شد: بر اساس مصوبه هیات وزیران، واحدهای صنعتی و معدنی ۳۸ لکه صنعتی اطراف تهران بر اساس اصول زیستمحیطی ساماندهی خواهند شد.