انتقاد انجمن علمی شنوایی‌شناسی ایران از کمیاب شدن سمعک در بازار
عضو انجمن علمی شنوایی‌شناسی ایران با انتقاد از توزیع قطره چکانی سمعک در مراکز درمانی، خواستار پیگیری این موضوع از سوی مسؤولان سازمان غذا و دارو شد.
به گزارش فارس، افسانه عطایی درباره مشکل پیش‌آمده برای این کودکان توضیح داد: ارز دولتی اختصاص داده شده برای تأمین سمعک، به اندازه نیاز بیماران نیست. حدود ۸شرکت توزیع کننده سمعک در کشور فعال هستند و همکاران باید پس از ثبت‌نام در سایت توزیع و ثبت کد ملی بیمار در نوبت انتظار دریافت سمعک قرار گیرند و در نهایت به ازای هر ده بیمار، دو نفر سمعک دریافت می‌کنند.
وی از نبودن نظارت سازمان غذا و دارو در توزیع سمعک‌ها گلایه کرد و افزود: برای ما مشخص نیست که شرکت‌ها به اندازه ارز دریافتی سمعک دریافت کرده‌اند یا خیر؛ به طور مثال یکی از شرکت‌ها سایتی راه‌اندازی کرده و به همکاران ما گفته است که مشخص نیست چه زمانی سمعک تأمین می‌شود و ما باید هر روز در کنار مشغله‌ها به دنبال ثبت‌نام در سایت باشیم. سایت هم همیشه باز نیست و پس از ثبت‌نام چند متقاضی بسته می‌شود.
این ادیومتریست گفت: بیماران کم‌شنوا دو سال است که با کمبود سمعک دست و پنجه نرم می‌کنند. درحال حاضر نیز توزیع سمعک قطره چکانی شده است؛ درحالی است که اگر سمعک برای کودک نیازمند دیر به کار گرفته شود دوران طلایی زبان‌آموزی را از دست می‌دهد. به محض اینکه ناشنوایی کودک تشخیص داده می‌شود، باید از سمعک استفاده کند و هرچه دیرتر سمعک بزند، یادگیری زبانش با چالش مواجه می‌شود.

نسخه مناسب چاپ