برداشت
گلف در روستا!
داود مختاریانی – به این خبر توجه بفرمایید:

«حمید عزیزی رئیس فدراسیون گلف درباره امضای تفاهمنامه همکاری این فدراسیون با معاون وزیر کشور اظهار داشت: تفاهمنامه همکاری فدراسیون گلف و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور بین بنده و دکتر مهدی جمالی نژاد معاون امور عمرانی وزارت کشور امضا شد. یکی از مواردی که در گذشته مورد پیگیری و علاقه مند به استفاده از آن بودیم، ظرفیت عظیم این بخش بود. نزدیک به ۳۸ هزار دهیاری و ۱۴۰۰ شهرداری در سراسر کشور است و این بخش به عنوان بزرگترین دستگاه اجرایی کشور در تمامی روستا‌ها و شهرها به صورت مویرگی نفوذ اداری دارد.

وی تاکید کرد: با پیگیری‌های فدراسیون گلف و هماهنگی‌های انجام شده در بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری‌های کل کشور بحث هزینه کرد شهرداری‌ها به صورت قانونی صورت گرفت و امسال هم در همین زمینه توانستیم تفاهمنامه‌ای را به امضا برسانیم که گلف و رشته‌های تابعه فدراسیون در شهرداری‌های سراسر کشور و دهیاری‌ها مورد حمایت قرار گیرد و ما در زمینه توسعه ورزش همگانی و در رشته‌های تابعه گلف که آموزشی آسان و قابلیت اجرای خانوادگی دارند و می‌توانند ۹۰ درصد افراد جامعه را مخاطب خود قرار دهند، از این طریق حداکثر پوشش را ایجاد کنیم.»

رشته ورزشی گلف سال‌هاست در ورزش ما قدمت دارد، ولی به دلایلی که شاید یکی از مهمترین آنها فرهنگی باشد، مورد توجه قرار نگرفته است. شکی نیست که تلاش برای گسترش یک رشته ورزشی و جذب مخاطب کاری بسیار پسندیده و قابل تقدیر است، به شرطی که این تلاش‌ها در قالب برنامه‌ای هدفمند و موثر انجام شود و نتیجه بدهد.

این رشته ورزشی در کشور ما هیچگاه جایگاهی قابل توجه پیدا نکرده و تلاش‌ها برای گسترش آن بی نتیجه بوده است و حتی زمین گلف و مینی گلف باشگاه انقلاب که بهترین زمین گلف کشور است معمولاً خالی از ورزشکار است و اگر هم گلفبازی در آن دیده شود، دیپلمات‌های کشورهای خارجی مقیم ایران هستند که برای تفریح گلف بازی می‌کنند.

اینکه رئیس فدراسیون با امضای تفاهمنامه با سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور ادعای گسترش این رشته را در روستاها دارد مسأله‌ای است که نه فقط مخاطب، بلکه خود مدعی هم می‌داند که شدنی نیست و اگر قرار باشد رشته ورزشی در روستاها و شهرستان‌ها گسترش داده شود، حتماً رشته‌هایی خواهد بود که در جامعه مخاطب و علاقه مند زیادی دارد.

رئیس فدراسیون گلف معتقد است با توسعه گلف در روستاها و آموزش این رشته به هموطنان، حدود ۹۰ درصد جامعه مخاطب این رشته قرار خواهند گرفت.

از ابتدا تا انتهای این خبر غیر واقعی و دست نیافتنی است، ولی متأسفانه بودجه‌ای که قرار است در اجرای این تفاهمنامه هزینه شود و به نتیجه هم نرسد کاملاً واقعی است.

نسخه مناسب چاپ