مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اینکه پس از زلزله اخیر جنوب کشور، ۵۰ گروه جهادی در هرمزگان فعال هستند گفت: ۱۶۸ قرارگاه عملیات جهادی داریم و میخواهیم در طول ۵ سال ۱۰۰۰ قرارگاه جهادی محلهای هم داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار ما سردار محمد زهرایی در نشست خبری با بیان اینکه یکی از ایراداتی که در بسیج سازندگی داریم این است که نتوانستیم آن چیزی که در کف میدان توسط نیروهای جهادی و مردم انجام میشود رابا رسانه بازتاب درست دهیم، تصریح کرد: با کنار هم قرارگیری رسانه ها و پرداختن به فعالیت های جهادی یک رویداد به نفع نظام تغییر می کند و منجربه تولید جریان در رسانه ها می شود.
رئیس بسیج سازندگی با تاکید بر اینکه ویترین دولت و مردم، بسیج سازندگی است، اظهار داشت: انقلاب اسلامی برای پیشبرد اهدافش خود را فقط وابسته به نظام اداری و دستگاه اجرایی نمیداند؛زیرا دستگاههای اجرایی نمیتوانندهمه بار انقلاب را بلند کنند.
وی در تشریح اهمیت فعالیت و اقدامات جهادگران گفت: جهاد گران نسل امروز همانند رزمندگان و جهادگران دوران جنگ تحمیلی با از خود گذشتگی در عرصه سازندگی به یاری مردم مناطق محروم شتافته اند.
دبیر اقتصاد مقاومتی و محرومیت زدایی سازمان بسیج سازندگی همچنین با اشاره به اینکه برای سازماندهی گروههای جهادی ، نیروها را در قالب شوراهای شهرستانی سامان داده ایم، افزود: اکنون ۵۴۳ شورای جهادی و ۴۲ هزار گروه جهادی تشکیل شده است. در سال جاری ۱۱۳۰ جهادگر در خرمشهر به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشر جمع شدند و شوراهای جهادی را تشکیل دادند .
وی با بیان اینکه هدف سازمان بسیج سازندگی قرارگاه محوری است، خاطر نشان کرد: از اول تابستان هرماه یک قشر تخصصی رزمایش عظیمی را انجام می دهد و دهم مرداد هم رزمایش تخصصی با عنوان بسیجیان و فعالان رسانه و فضای مجازی و گروههای جهادی در حرم مطهر اما م راحل برگزار می شود و پیش بینی ما این است که حداقل
۱۰ هزار نفر در این رزمایش مشارکت کنند.
رئیس بسیج سازندگی افزود: همچنین رزمایش تخصصی جهادگران فعال عرصه عشایری رادرمرداد خواهیم داشت و در شهریور هم رزمایش جهادگران دانش آموزی برگزار می شود و تا پایان سال رزمایش کشاورزان، دانش بنیان و … را خواهیم داشت.
سردار زهرایی با بیان اینکه یادواره شهدای جهادگر دهم مرداد در حرم مطهر حضرت
معصومه (س)برگزار خواهد شد، همچنین ادامه داد: پوشش و حمایتی که از جهادگران صورت
می گیرد کفاف هزینه ها و صدمات احتمالی را
نمی دهد. بخشی از هزینه ها را سازمان بسیج سازندگی و سپاه متقبل می شوند از جمله بیمه غرامت و کمک هزینه درمان، اما ناچیز است و در این مورد نیاز به حمایت بیشتر دارند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی در ادامه خاطرنشان کرد: از حمایت دولتها استقبال میکنیم اما مخالف دولتی شدن جریان جهادی هستیم و یکی از حمایتهای خوب تصویب اصلاحیه قانون بسیج سازندگی است.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار ما درباره چگونگی همکاری سازمان بسیج سازندگی با
نهاد های دولتی و متولی طرح های تامین آب مناطق محروم، آبخیزداری، احیای قنات و … بیان کرد: سازمان بسیج سازندگی متولی طرح های عمرانی نیست و ادعایی در این زمینه ندارد. طراح اصلی، سازمان ها و نهاد های دولتی نظیر وزراتخانه های نیرو و جهاد کشاورزی هستند و در زمان اجرا هر زمان که نیاز باشد و با توجه به پتانسیل سازمان بسیج، وارد عمل شده ایم و در زمینه های مختلف اجرایی و حتی راستی آزمایی طرح های مذکور همکاری کرده ایم.
وی در ادامه اضافه کرد: اکنون مساله اول مردم روستاها، آب شرب است و اولویت ما طرح آبخیز تا جالیز است که دهم مرداد افتتاح میشود.همچنین تفاهمنامه ای با کمیته امداد امام خمینی (ره) امضا کرده ایم که به موجب آن ۴۰ هزار مسکن برای مددجویان کمیته امداد ساخته حواهد شد که از این تعداد، عملیات اجرایی ۵ هزار مسکن، انجام شده است.
رئیس بسیج سازندگی در پایان با بیان اینکه مبدا حرکتهای جهادی به دست حضرت آقا و در سال ۴۷ در زلزله فردوس رقم خورد، افزود: ۱۳ شهریور سال ۱۳۴۷ زلزله ای در فردوس رخ میدهد و
۵ هزار نفر جانشان را از دست میدهند. رهبر انقلاب در آن زمان با کمک تولیت آستان قدس با گروههای جهادی به کمک زلزله زدهها رفتند؛ و بنا داریم در این تاریخ رزمایشی برگزار کنیم و در همین زمینه ۵۰۰ نخبه جهادی اندیشه ورز را در ۱۳ شهریور دعوت خواهیم کرد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی:مخالف دولتی شدن جریان جهادی هستیم