معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از بازنویسی آثار شهید مطهری به زبان دانشآموزان خبر داد و گفت: امسال برای نخستین بار آثار شهید مطهری را به زبان دانش آموزان بازنویسی خواهیم کرد که امور مربوط به این اقدام در دست انجام است.
به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا کفاش در حاشیه سی و دومین جشنواره قرآنی ویژه دانش آموزان دختر با بیان اینکه دانش آموزان ممتاز قرآنی در طول تابستان در دو استان خراسان رضوی و ارومیه گردهم آمدهاند تا با یکدیگر در بخشهای مختلف به رقابت بپردازند، ادامه داد: بنا داریم در سال جاری فعالیتهای خود را به لحاظ کمی و کیفی گسترش دهیم و در همین راستا برنامههای آموزشی زیادی در زمینههای قرآن، عترت و نماز طراحی کردهایم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اعزام دانش آموزان به حج عمره، تنظیم سفر به عتبات عالیات، سفر زیارت اولیها به مشهد مقدس، توسعه اردوهای راهیان نور و سایر سفرهای زیارتی در طول سال از جمله برنامههایی است که امسال در دستور کار ما قرار دارد، افزود: معتقدیم باید کار دانش?آموزان را به خود آنها واگذار کنیم به همین دلیل تقویت تشکلهای دانش آموزی نظیر اتحادیه انجمنهای اسلامی، بسیج دانش آموزی، جمعیت جوانان هلال احمر و تشکل راهیان معرفت که اخیرا ویژه دانش آموزانی است که از حج عمره بازگشتهاند، را ضروری میدانیم.
وی با بیان اینکه تقویت کانونهای فرهنگی و تربیتی، توسعه نمازخانههای مدارس، توسعه اردوگاهها، مراکز ارائه دهنده خدمات روانشناختی ازجمله دیگر برنامههای این معاونت در سال تحصیلی پیش رو هستند اظهار کرد: امسال برای نخستین بار آثار شهید مطهری را به زبان دانش آموزان بازنویسی خواهیم کرد که امور مربوط به این اقدام در حال حاضر در دست انجام است که این کتابها در حاشیه مسابقات کتابخوانی دانش آموزان در اختیار آنها قرار میگیرد.
وی افزود: همچنین آشنایی با سیره اهل بیت و حفظ موضوعی قرآن کریم با شروع سال تحصیلی به مجموع برنامههای تربیتی مدارس اضافه خواهد شد.
بنا به این گزارش ، کفاش همچنین در سخنرانی خود با بیان اینکه در حال حاضر در جامعه کنونی دختران جلوتر از پسران ایستادهاند، گفت: این دختران مادران فردای این سرزمین هستند و مدیریت نسل آینده را در دست دارند بنابراین نقش موثری را در سازندگی فردای ایران بازی میکنند، لذا حضور دختران در این مسابقات به نوعی خود یک برنده شدن است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به حضور منتخبان این دوره از مسابقات از میان ۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار دانش آموز تاکید کرد: نخبگان قرآنی باید در همه عرصههای علم و فرهنگ پیشتاز باشند و به الگویی برای جامعه اسلامی تبدیل شوند.
لازم است دانش آموزان برگزیده به خودسازی بیشتر نسل خود بپردازند و حضور بیشتری در عرصه علم، دانش، اخلاق، مباحث اجتماعی و تشکلهای دانش آموزی داشته باشند و سعی کنند همواره در امور فرهنگی ثابت قدم باشند.
کفاش ادامه داد: طی پنج سال آینده پنج استان همدان، زنجان، فارس، اردبیل و تهران به جمع میزبانان مسابقات قرآنی میپیوندند.