در شرایطی که از صنعت خودروسازی کشور به دلیل محصولات با کیفیت پایین و گران و غیراستاندارد انتقادهای بسیاری میشود، وزارت صمت صنعت یاد شده را وارد بازار بورس کرده که چنین کاری تاکنون در دیگر کشورها به این شکل انجام نشده است، از جمله نتایج آن، سودآوری بیشتری برای کشور چین است که با مونتاژ قطعات خودروهایش در ایران، خودروهایی را که در بازارهای جهانی حداکثر ۱۰ هزار دلار فروخته میشود، در کشور ما ۴۰ تا ۵۰ هزار دلار در اختیار خریداران قرار میگیرد. آیا صنعتی که محصولاتاش سالی حدود ۱۶ هزار کشته در جادهها بر جای میگذارد و علاوه بر آن، اغلب مسئولان رده بالای کشور با روند فعلی تولیدات آنها مخالفند و حتی صدای پلیس را هم درآورده است، باید وارد بورس شود تا با حمایتهای همهجانبه از آن، فروش خودروهای با کیفیت پایین و قیمتهای انحصاری و دستوری بالا، همچنان ادامه داشته باشد؟
تلفن به خط ارتباطی
وزارت آموزش و پرورش بر عملکرد مدارس غیرانتفاعی نظارت کند
تقریباً بیشتر مدارس در شهرهایی مانند تهران غیرانتفاعی شده است و به عنوان مثال در منطقه تهرانپارس تعداد خیلی کمی مدارس دولتی فعالند که دانشآموزان آنها هم بسیار زیاد و ثبتنام در این مدارس خیلی دشوار است. اغلب مدارس غیرانتفاعی علاوه بر شهریههای ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومانی و دریافت بخش اعظم این شهریهها قبل از آغاز سال تحصیلی، تابستانها هم کلاسهایی را تشکیل میدهند و برای دریافت پول بیشتر، دانشآموزان را موظف به ثبتنام و شرکت در این کلاسها میکنند که ضرورت دارد وزارت آموزش و پرورش نظارت بیشتر و دقیقتری بر عملکرد مدارس غیرانتفاعی داشته باشد.
شهروندی از تهرانپارس
وزارت راه و شهرسازی مشکلات جاده قدیم قم را حل کند
عرض کم و آسفالت نامناسب جاده قدیم تهران ـ قم و نبود گاردریل، روشنایی کافی، علائم هشداردهنده و توقفگاههای مناسب، رانندگی در این مسیر را بخصوص برای رانندگان خودروهای سنگین بسیار خطرناک کرده و برای ساکنان روستاهای اطراف جاده هم مشکلات زیادی به وجود آورده و این در شرایطی است که همچنان برای دو بانده کردن کامل جاده قدیم قم اقدام نمیشود و افزایش بیرویه قیمت کمکفنر و لوازم یدکی خودروهای سنگین و خرابی زودهنگام آنها به دلیل از میان رفتن زیرسختهای جاده، مشکلات رانندگان خودروهای یاد شده را دو چندان کرده است.
راننده عبوری تریلر از جاده قدیم قم
ضرورت تعمیر و راهاندازی تهویه قطارهای مترو
دستگاه تهویه بعضی از واگنهای مترو و به خصوص واگنهای قدیمی کار نمیکند که در این گرمای طاقتفرسای تابستان، تعمیر و راهاندازی مجدد آنها ضرورت دارد.
منصور خامسی ـ مسافر مترو
تقاضا از شرکت برق منطقه پاسداران
از ساکنان خیابان پاسداران، کوچه دشتستان هفتم هستم که بیشتر خانههای ویلایی این محل به مجتمعهای ۵ و ۶ طبقه بدل شده و در گرمای هوای تابستان، نوسانات و قطع برق برای ساکنان مجتمعها مشکلاتی ایجاد کرده است که از جمله به گرفتارشدن در آسانسورها به هنگام قطع برق و ترس و وحشت کودکان و اغلب خانمها در این شرایط میتوان اشاره کرد از شرکت برق منطقه پاسداران واقع در فرمانیه تقاضا داریم برای جلوگیری از قطع برق چارهاندیشی کنند.
خانم شهروند از خیابان پاسداران
بدحجابی به معنای برهنگی بعضی از خانمها نیست!
از شنیدن این گفته یکی از نمایندگان تهران در مجلس مبنی بر این که مردم از برهنگی خوششان نمیآید، خیلی تعجب کردم، زیرا از سالها قبل پوشش اکثریت قریب به اتفاق خانمها در محلهای کار و معابر عمومی مانتو، شلوار و روسری بوده است که البته اگر روسری خانمی به دلایلی مانند جنس پارچه آن کمی عقب رفت، آن را میتوان بدحجابی نامید، نه برهنگی! این روزها هر کس به میل و سلیقه خود درباره حجاب و بیحجابی نظر میدهد که در شرایط فعلی کشور بهجز تشدید اختلافنظرهای مردم نتیجهای ندارد!
بانوی جامعهشناس
جریمه و قطع آب و برق مشترکین پرمصرف بینتیجه است
این که کارشناسان صنعت آب و برق در مصاحبههای تلویزیونی شرکت و یکسره مشترکین پرمصرف را به جریمه و قطع آب و برق خانههایشان تهدید میکنند، چارهساز نیست و در هیچ کشوری در جهان برای کاهش مصرف انرژی از چنین تهدیدها و راهکارهایی استفاده نمیکنند و در کنار تشویق مردم به کاهش مصرف با عطوفت و مهربانی به دنبال راهکارهای دیگری مانند جلوگیری از هدررفت آب رودخانهها و منابع زیرزمینی آب برای مصارف شهری میروند.
تلفن به خط ارتباطی
تجمعهای غیرضروری موجب افزایش مبتلایان به کرونا میشود
با توجه به روند رو به افزایش شیوع کرونا در کشور و هشدارهای وزارت بهداشت و درمان در این باره هرگونه تجمع غیرضروری به هر دلیل و بهانه میتواند شمار بیشتری از مردم را به این بیماری مبتلا کند و موجب مرگ بیگناهان شود. در دین مبین اسلام به حفظ جان و سلامت انسانها اهمیت زیادی داده شده است که این موضوع باید مورد توجه مسئولان برگزاری مراسم پرتعداد و تجمعهای غیرضروری در شهرهای کشورمان باشد.
هموطن
درصدی از خودروها به خانوادههای معلولان تعلق گیرد
به وزارت صنعت پیشنهاد میکنم درصدی از خودروهایی که از طریق ثبتنام در سامانه و قرعهکشی به متقاضیان واگذار میشود، به خانوادههایی که فرزندان معلول و یا مبتلا به بیماریهای خاص و صعبالعلاج دارند، تعلق گیرد تا به حل مشکلات رفت و آمد آنان کمک کند.
خواننده روزنامه اطلاعات ـ قائم شهر (مازندران)
چرا مسئولان به وعده هایشان درباره تأمین و تثبیت قیمت داروها عمل نمیکنند؟
سالها است که برای کنترل و مداوای بیماری صرع روزی ۲ عدد کپسول آن را میخورم که در آخرین بار چون قیمت این دارو ۲ برابر شده بود و توان خرید آن را نداشتم، تصمیم گرفتم روزی فقط یک کپسول صرع را بخورم که یکی دو روز بعد در مقابل خانهام در خیابان به حالت غش روی زمین افتادم و از ناحیه سر مجروح شدم که رهگذران مرا به خانهام رساندند! چرا مسئولان به وعدههایشان درباره تأمین داروهای ضروری بیماران و تثبیت قیمت آنها عمل نمیکنند؟
بیمار مصروع از تهران
سرعت بالای تانکرها عامل انفجار بنزین و گاز در جادهها است
گهگاه شاهد خبرهایی درباره واژگونی تانکرهای حامل بنزین و گاز مایع در جادههای کشور و جان باختن و مصدومیت رانندگان آنها و سرنشینان خودروهای عبوری بر اثر انفجار مواد سوختی هستیم که به نظر من دلیل اصلی آن، سرعت بسیار زیاد و غیرمجاز رانندگان تانکرهایی است که در مواردی به ۱۲۰ کیلومتر در ساعت هم میرسد که شاهد نمونههایی از آن در جادههای فیروزکوه و گرمسار بودهام، تا آنجا که از خودروهای سواری هم سبقت میگرفتند و فقط یک ترمز ناگهانی میتوانست فاجعهآفرین باشد. مردم که نمیتوانند جلودار این قبیل رانندگان متخلف تانکرهای حامل بنزین و گاز باشند و این وظیفه پلیس راه است که با استفاده از دوربینهایی که در جادهها نصب شده است، رانندگان خطاکار را متوقف و آنان را به پرداخت حداکثر جریمه محکوم کنند.
تلفن به خط ارتباطی
قرنطینه کرونا بهتر بود یا جان باختن میلیونها انسان در چین؟!
دکتر رضا ابوتراب در مقاله «آینده آزادی» ، ضمیمه فرهنگی روزنامه اطلاعات ۲۲ تیرماه از جمله نوشتهاند «در دوران کرونا همه دیدند چین که با مشت آهنین و زور اسلحه قرنطینه اجباری را برقرار کرد، در کنترل پاندمی نسبت به کشورهای دموکراتیک عملکرد بهتری داشت». آقای ابوتراب که در مقاله یاد شده برای نبود آزادیهای سیاسی در چین اشک ریختهاند، لطفا پاسخ دهند، که اگر چین با جمعیت یک میلیارد و چند صد میلیون نفری چنین رفتاری را نمیکرد، آیا میتوانست در کنترل کرونا چنین عملکرد درخشانی داشته باشد و آیا اگر به قول ایشان کشوری دموکراتیک بود، اما نمیتوانست کرونا را کنترل کند و در نتیجه میلیونها نفر در چین جان میباختند بهتر بود، یا اینکه به قول ایشان با مشت آهنین و زور اسلحه! قرنطینه اجباری برقرار کند؟!
خواننده روزنامه اطلاعات