روزنامه «جروزالم پست» گزارش داد که چند سازمان یهودی دیگر در روسیه نامههای هشدار مشابه آنچه برای «آژانس یهود» اتفاق افتاد، از دولت روسیه دریافت کردهاند مبنی بر اینکه ممکن است به عنوان عوامل خارجی در نظر گرفته شوند. جروزالم پست افزود که چند سازمان یهودی در روسیه نامههای تهدیدآمیزی از وزارت دادگستری این کشور در رابطه با کار خود مشابه نامه ارسال شده به «آژانس یهود» در اوایل ماه میلادی جاری، دریافت کردهاند مبنی بر اینکه ممکن است این سازمانها به عنوان یک عامل خارجی در نظر گرفته شوند که میتواند منجر به تعطیلی اجباری آنها شود. جروزالم پست نوشت که این سازمانها که عمدتاً با سرمایههای آمریکایی یا اسرائیلی فعالیت میکنند، تصمیم گرفتهاند فعالیت خود را کاهش دهند و فقط به کارهای ضروری یا فوری بپردازند. جروزالم پست سه هفته قبل گزارش داد که دولت روسیه به آژانس یهود دستور داده تمامی فعالیتهای خود را در داخل این کشور متوقف کند. این دستور در نامهای از طرف وزارت دادگستری روسیه ابلاغ شد.
از سویی به دنبال تعطیلی «آژانس یهود» در روسیه، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در صدد انجام اقداماتی علیه مسکو برآمده است.رژیم صهیونیستی تصمیم دارد در واکنش به ممنوعیت فعالیت «آژانس یهود» در روسیه، علیه این کشور دست به یک سری اقدامات بزند.به نوشته رسانههای عبریزبان، یائیر لاپید نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواستار اتخاذ تدابیر و اقداماتی علیه روسیه شده که از جمله آن میتوان به مواردی چون توقف انتقال مالکیت زمین کلیسای «الکساندر نوسکی» در قدس اشغالی به روسیه، مبادرت به اقدامات جدید برای کمک به اوکراین و دعوت از سفیر رژیم صهیونیستی در مسکو برای مشورت اشاره کرد. لاپید در نشستی با جمعی از اعضای کابینه خود، اقدام دولت روسیه در بستن «آژانس یهود» در مسکو را خطرناک توصیف کرد و گفت که این بر روی روابط دو طرف تأثیر خواهد گذاشت. در خبری مرتبط، روزنامه “اورشلیم پست” به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که «آژانس یهود» درصدد اجرای طرحی سری برای انتقال دفتر خود از مسکو به فلسطین اشغالی است و طرحی سری را برای مدیریت از راه دور عملیات مهاجرت یهودیان به اجرا گذاشته است. طبق نوشته این روزنامه، این تصمیم پس از آن اتخاذ شده که وزارت دادگستری روسیه دستور توقف فعالیت این آژانس در خاک این کشور را صادر کرد. به دنبال این اقدام روسیه، رژیم صهیونیستی تدوین بسته تلافی جویانه علیه مسکو را آغاز کرده و نخست وزیر جدید این رژیم دستور داده اقداماتی متقابل اتخاذ شود.
خبر دیگر اینکه وزیر خارجه اسبق آمریکا به اوکراین و غرب توصیه کرد هیچ بخشی از سرزمینهایی اوکراین را که از ابتدای جنگ به دست روسیه افتاده است، در هیچکدام از مذاکرات صلح آتی برای پایان دادن به این درگیری واگذار نکنند. «هنری کیسینجر» در مصاحبه با تلویزیون آلمان گفت گزینه تسلیم اراضی اوکراینی نباید روی میز مذاکره باشد. او از غرب خواست درباره آنچه قابل مذاکره است و آنچه تحت هیچ شرایطی قابل بحث و گفتوگو نیست، شفاف باشد. کیسینجر با اشاره به جنگی که در پنجمین ماه خود به سر میبرد، گفت تمامی اینها باید با همراهی مردم اوکراین انجام شود. این صحبتهای کیسینجر در شرایطی مطرح میشود که او پیشتر در اجلاس داووس با بیان اینکه غرب باید از تلاش برای وارد آوردن شکست ویرانگر به روسیه دست بکشد، به اوکراین پیشنهاد داده بود امتیاز ارضی بدهد تا توافق صلح برقرار شود. کیسینجر بابت این اظهاراتش درباره جنگ اوکراین در فهرست سیاه کییف قرار گرفت.