خط ارتباطی مردم با اطلاعات
افزایش سن بازنشستگی به شرط تأمین هزینه‌های زندگی!
بعضی از مسئولان برافزایش سن بازنشستگی در ایران با ۳۵ و ۴۰ سال سابقه کار و ۶۰ تا ۷۰ سال سن اصرار دارند و در این مورد کشورهای اروپایی را مثال می‌آورند که البته حرف درستی است، اما کارمندان و کارگران این کشورها قبل و بعد از بازنشستگی آن قدر امکانات رفاهی و مستمری دارند که دیگر نیازی به ادامه کار و فعالیت برای امرار معاش نداشته باشند و اغلب اوقات خود را به سفر و تفریح می‌گذرانند.
بازنشسته تأمین اجتماعی

لزوم صدور مجوز طرح ترافیک برای رانندگان تاکسی‌های اینترنتی
فرزند تحصیل کرده‌ام به دلیل عدم اشتغال در رشته تحصیلی‌اش و نیز عدم پذیرش در آزمون‌های استخدامی کشور، حدود یک سال است که در تاکسی اینترنتی «اسنپ» کار می‌کند، اما درآمد اکثر افراد شاغل در این کار به دلیل نداشتن طرح ترافیک خیلی کم است و افزایش ۲۵درصدی سالانه کرایه تاکسی‌های شهری برای آنان اعمال نمی‌شود. از مدیران تاکسی‌های اینترنتی درخواست می‌شود که در مورد دریافت مجوز طرح ترافیک برای رانندگان این تاکسی‌ها اقدام کنند، تا آنان هم مانند رانندگان دیگر تاکسی‌ها بتوانند به راحتی وارد محدوده طرح ترافیک شوند.
تلفن به خط ارتباطی

چرا آتیه‌سازان حافظ به تعهداتش به موقع عمل نمی‌کند؟
حدود ۳ ماه پیش ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برای درمان بیماری‌ام پرداختم و حال بعد از گذشت این مدت و ارسال مدارک لازم به دفتر بیمه آتیه‌سازان حافظ برای دریافت هزینه‌های درمانم، هنوز مبلغی بابت آن به حسابم واریز نشده است چرا علیرغم گلایه و انتقادهای فراوان بازنشستگان کشوری به مسئولیت‌ناپذیری بیمه تکمیلی آتیه‌سازان، مسئولان سازمان بازنشستگی کشوری در این زمینه اقدامات لازم را انجام نمی‌دهند؟
بانوی بازنشسته کشوری ـ کرج

ضرورت تولید لاستیک‌های باکیفیت برای خودروها
یک سال پیش بعد از حدود ۱۰ سال لاستیک خودروام را عوض کردم؛ اما به دلیل کیفیت بسیار پایین و یا به احتمال زیاد گذشت مدت زمان زیادی از تاریخ تولید و مصرف آن، مجبور به تعویض دوباره لاستیک‌ها شدم، چرا هیچ نهادی بر کیفیت تولید و یا واردات لاستیک خودروها و همچنین لوازم یدکی و قیمت مناسب آن‌ها برای مصرف‌کنندگان، واکنش مناسب نشان نمی‌دهد؟
خریدار لاستیک خودرو

قرنطینه مسافران ورودی به کشور ضروری است
در ستون خط ارتباطی روزنامه اطلاعات خواننده‌ای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در پیاده‌ روی اربعین و تزریق کامل واکسن کرونا به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری در کشور را یادآوری کرده بودند؛ اما بهتر است برای افرادی که برای گردش و تفریح تابستانی سفرهای خارج از کشور را انتخاب می‌کنند، این توصیه یادآوری شود! در شرایطی که با سویه جدید بیماری کرونا روبرو هستیم، جا دارد که مسافران ورودی به کشور چند روزی قرنطینه شوند.
خواننده روزنامه اطلاعات

جریمه کارخانه‌های مواد لبنی مشکل گران‌فروشی را حل نمی‌کند
جریمه کارخانه‌های متخلف مواد لبنی به دلیل افزایش چندباره قیمت آن‌ها، در شرایطی که همچنان با افزایش هر هفته‌ای این محصولات روبرو هستیم،‌ تأثیر چندانی بر کاهش قیمت آن‌ها ندارد و سازمان بازرسی و تعزیرات بهتر است به جای جریمه و پلمپ و بیکار شدن عده‌ای کارگر، درصدد ریشه‌کنی گرانفروشی و جلوگیری از افزایش مستمر قیمت کالاهای اساسی در کشور باشند.
مصرف کننده لبنیات

«خزر» نام مناسبی برای این دریای بزرگ نیست
در ستون «امروز در تاریخ» روزنامه اطلاعات ۴ مردادماه با اشاره به شکست اقوام مهاجر «خزر» از پادشاه اشکانی در سال ۱۹۹ میلادی و این‌که گروهی از آنان از شمال شرقی آسیای میانه وارد مناطق ساحلی دریای خزر شده بودند، اضافه شده بود که «خزر»‌ در لغت به معنای «آواره و سرگردان» است و خزری‌ها اقوام ایرانی را پراکنده و مقهور خود ساختند، حال با توجه به آنچه گفته شد، روا است که نام بزرگترین دریاچه جهان که بخش‌های قابل توجهی از آن به ایرانیان تعلق دارد، «خزر» نام بگیرد و آیا وقت آن نرسیده است که برای آن نام ایرانی مناسبی انتخاب شود، از جمله «کاسپین» که برگرفته از دریای قزوین است و شهرت جهانی دارد؟
هموطن

دولتمردان دستور رئیس جمهوری را در اسرع وقت اجرا کنند
رئیس محترم جمهوری این بار به صراحت بر ضرورت رسیدگی فوری به وضعیت حقوق و معیشت بازنشستگان تأکید کرده‌اند که با قدردانی از ایشان، امیدوارم دولتمردان هم که بازنشستگان فردا محسوب می‌شوند، برای اجرای دستور رئیس جمهوری تمامی سعی و تلاش خود را به کار گیرند.
بازنشسته کشوری

زنان در تمامی کشورها به یک اندازه از تبعیض رنج نمی‌برند!
طرح موضوع ضرورت رعایت احترام به یکدیگر در خانواده‌ها که به مناسبت روز خانواده در ضمیمه جامعه ۳ مرداد ماه روزنامه اطلاعات به آن پرداخته شده بود و همچنین مقاله «پدر، مادر شما متهم نیستید» و «دموکراسی خانوادگی» درباره احترام گذاشتن متقابل والدین و فرزندان هم بسیار خوب و خواندنی بود، اما نوشته‌های تصاویر ستون «تماشاخانه» این معنا را داشت که قوانین تبعیض آمیز زنان با مردان در تمامی جوامع دنیا مطرح است و مختص و مشکل مشترک زنان خاورمیانه نیست، حال آن‌که قوانین یاد شده در تمامی کشورها به یک شکل و اندازه وجود ندارد و معمولاً زنان در کشورهای جهان سوم بیشتر از تبعیض رنج می‌برند!
بانوی خواننده روزنامه اطلاعات

رفع معضلات شهری در منطقه ۲۲ تهران ضروری است
منطقه ۲۲ تهران با حجم بالای ساخت‌وسازها و وسعت زیاد که در عین حال از مناطق تازه ساخت در این شهر محسوب می‌شود و برج‌های سربه فلک کشیده آن جلب نظر می‌کند، موجب ورود سرمایه‌گذاری‌های بسیاری در حوزه مسکن در این منطقه شده است، با این حال منطقه یاد شده از کمبود فضاهای آموزشی و مسائلی مانند نبود زیرساخت‌های شهری و شبکه فاضلاب رنج می‌برد؛ از شهرداری تهران تقاضا می‌شود که برای حل معضلات شهری منطقه ۲۲ اقدام کند.
از ساکنان منطقه ۲۲ تهران

دریافت مهریه فقط برای یکبار مجاز باشد!
اگرچه رئیس محترم قوه قضائیه به درستی تأکید کرده‌اند که «مهریه باید منجر به استحکام خانواده‌ها شود»، متأسفانه تعیین مهریه‌های سنگین نه فقط به تحکیم پایه‌های خانواده‌ها کمک نمی‌کند، بلکه گاهی موجب جدایی زوجین و کودکان طلاق می‌شود که به نظر من ضمن تشویق خانواده‌ها به تعیین مهریه‌های مناسب، بهتر است دریافت مهریه توسط خانم‌ها فقط برای یکبار مجاز و قانونی باشد تا چند بار ازدواج و دریافت مهریه برای معدودی از بانوان به وسیله‌ای برای ثروت‌اندوزی بدل نشود!
تلفن به خط ارتباطی

برای مسابقات تدارکاتی تیم ملی فوتبال دست به کار شوند
در حالی که شرکت‌کنندگان در مسابقات جام‌جهانی فوتبال که عنقریب در قطر برگزار خواهد شد، مسابقات تدارکاتی بسیاری را تدارک دیده‌اند و از جمله عربستان تا زمان برگزاری این مسابقات ۷ بازی تدارکاتی را در برنامه دارد، حریف تدارکاتی تیم ملی فوتبال کشورمان هنوز مشخص نشده است که امیدواریم در فرصت کم باقی‌مانده در این باره فکری شود.
دوستدار تیم ملی فوتبال

چرا تخلفات رانندگی ناهنجاری محسوب نمی‌شود؟
در کشوری که بی‌حجابی بانوان ناهنجاری محسوب و هر سال هزینه‌هایی صرف حفظ حجاب در جامعه از راه‌هایی مانند برگزاری جشنواره‌های مد و لباس تا تبلیغات گوناگون می‌شود، چرا تخلفات رانندگی به‌خصوص توسط موتورسواران بی‌مبالات ناهنجاری محسوب نمی‌شود؟ روزانه هزاران راننده خودرو و موتورسوار خلافکار با سرعت‌های زیاد و غیرمجاز و رفت و آمد در پیاده‌روها و همچنین لایی کشیدن در خیابان‌ها و بزرگراه‌ها، جان مردم را به خطر می‌اندازند، ولی با آن‌ها برخورد جدی نمی‌شود. بهتر است برای مقابله با هنجارشکنی‌های رانندگان خلافکار هم چاره‌ای اندیشیده شود.
شهروندی از تهران

نسخه مناسب چاپ