اهواز ـ خبرنگار اطلاعات: مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان از بازگشت ۲ واحد صنعتی دیگر به چرخه تولید خبر داد.
علی مهدیپور با بیان اینکه بازگشت واحدهای صنعتی راکد به چرخه تولید، اشتغال، رشد شاخصهای اقتصادی و تحقق جهش تولید را در پی خواهد داشت، گفت: این ۲ واحد تولیدی در شهرکهای صنعتی رامهرمز و ماهشهر مستقرند و در حوزههای کانی غیر فلزی و شیمیایی فعالیت میکنند که با فعالیت این واحدهای تولیدی اشتغال بیش از ۲۰ نفر فراهم شده است.
وی تاکید کرد: حمایت از واحدهای تولیدی میتواند نقش بسزایی در توسعه اقتصادی خوزستان و ایجاد اشتغال ایفا کند و از اینرو همافزایی دستگاههای خدمات رسان استان برای حمایت از تولید ضرورت دارد.
یک میلیون نفر در هرمزگان زیرپوشش بیمه سلامت همگانی هستند
بندرعباس ـ خبرنگار اطلاعات: همه دهکهای یک تا سه در هرمزگان به صورت کامل تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند.
مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان گفت: بیش از ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار در کشور و بیش از ۸۵ هزار نفر در هرمزگان از دهکهای یک تا ۳ به صورت رایگان زیر پوشش خدمات بیمه سلامت همگانی قرار دارند.علی علیزاده افزود: افرادی که هیچ بیمه پایهای ندارند، میتوانند از خدمات بیمه سلامت بهرهمند شوند.
وی گفت: هرچند که برای کاهش هزینهها، اولویت، مراجعه به مراکز درمانی دولتی است، اما این بیمه در مراکز خصوصی هم با تعیین پزشک خانواده معتبر است و دارندگان بیمه سلامت در مراکز درمانی دولتی و خصوصی ۱۰ درصد از هزینههای بستری و ۳۰ درصد از خدمات سرپایی را پرداخت میکنند.
علیزاده افزود: تا کنون بیش از یک میلیون و ۲۹هزار نفر در استان هرمزگان زیرپوشش بیمه سلامت همگانی قرار گرفتهاند.
کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان دشتی تشکیل جلسه داد
کاکی ـ خبرنگار اطلاعات: فرماندار دشتی از اختصاص ۱۲۱ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزا در سطح شهرستان خبرداد و گفت: مدیران نسبت به طرحهای اشتغالزا اهتمام ویژه داشته باشند.
علی بحرانی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان دشتی در استان بوشهر گفت:طرحهای اشتغالزا تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان در کارگروه اشتغال شهرستان و بالاتر از آن در کارگروه اشتغال استان بوشهر بررسی خواهد شد و دستگاههای اجرایی مکلف به ثبت عملکرد خود در حوزه اشتغال در سامانه رصد هستند و بر این اساس ارزیابی میشوند.بحرانی تأکید کرد: مدیران باید با کار و تلاش جهادی و شبانه روزی مردم را نسبت به آینده امیدوار و در جامعه امید آفرینی ایجاد کنند و بانکهای عامل و دستگاههای اجرایی نیز موانع پیش روی طرحهای اشتغالزا را بردارند.
گازرسانی به ۲۱ واحد کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
شهرکرد ـ خبرنگار اطلاعات: مدیرعامل شرکت گاز استان چهارمحال و بختیاری از گازرسانی به ۲۱ واحد کشاورزی در ۳ ماهه نخست امسال در سطح این استان خبر داد.جهانبخش سلیمیان گفت: گازرسانی به گلخانهها و بخش کشاورزی به عنوان یکی از طرحهای اولویتدار این شرکت است و با توجه به فرایند رو به رشد واحدهای تولید محصولات کشاورزی به ویژه کشت گلخانهای برای بهرهوری منابع آبی و ایجاد اشتغال طی سالهای اخیر در این استان، گازرسانی به بخش کشاورزی نیز همزمان با توسعه شبکههای گازرسانی شتاب خوبی داشته به نحوی که تا کنون ۹۵۲ واحد کشاورزی در استان چهارمحال و بختیاری از نعمت گاز بهرهمند شدهاند که از این تعداد ۲۱ واحد در ۳ ماهه نخست امسال بوده است.
بدهی ۳۸۰ میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی به داروخانه ها
ارومیه ـ خبرنگار اطلاعات: معا ون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با اشاره به بدهی ۳۸۰ میلیارد تومانی این دانشگاه به داروخانهها،تاکید کرد: قرار است دولت ۲۳۰ میلیارد تومان از آن را بپردازد.
محمد دلیرراد در جمع خبرنگاران از فعالیت ۵۱۳ داروخانه در سطح استان خبر داد و گفت: تمامی داروخانهها به طور مستمر رصد میشوند تا داروها در کوتاهترین زمان و با نسخههای پزشکی و بر اساس قیمت شهریورماه پارسال تحویل داده شود.لعیا صدیق راد مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فراورده های دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی هم با بیان این که پارسال ۴۷ میلیون و ۲۶۱ هزار و ۵۶۸ نسخه پزشکی تحت پوشش بیمههای مختلف در آذربایجان غربی صادر شد ،افزود: اقلام دارویی تزریقی ۲۶ درصد کل اقلام دارویی را شامل شده است، ضمن این که ۵ر۴۳ درصد بیماران استان در این مدت از اقلام تزریقی ۵ر۳۳ درصد آنتی بیوتیک و ۵ر۱۸ درصد سایر اقلام دارویی را دریافت کردهاند، ضمن آنکه ارقام مربوط به نسخههای پزشکی آزاد در آمار گنجانده نشده است. گفتنی است که میانگین آذربایجان غربی درتعداد اقلام دارویی در یک نسخه ۸ر۲ و در کشور ۶ر۲ است.