برگزاری کارگاه آموزشی بانوان نقاش در حمایت از مردم غزه
 

مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری ۲۰ و ۲۱ مرداد پذیرای حدود ۲۰ بانوی نقاش از سراسر کشور بود تا در قالب یک کارگاه نقاشی ۲ روزه حمایت خود را از مظلومیت مردم بی‌دفاع غزه در برابر حملات رژیم صهیونیستی اسرائیل اعلام کنند.

مرتضی گودرزی دیباج، مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، در گفت و گو با پایگاه خبری حوزه هنری درباره برگزاری کارگاه خلق اثر ویژه بانوان با موضوع غزه گفت: کارگاه های بسیاری در این مرکز برگزار کرده‌ایم، اما مسئله غزه، مسئله خاصی است و با توجه به حجم کشتارهایی که رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر انجام داده، احساس کردیم بانوان با احساسات و عواطف خاصی که دارند بی واسطه تر می‌توانند با این فضا ارتباط برقرار کنند که نتیجه موثرتر و بهتری را در حوزه خلق اثر در بر داشته باشد.

وی ادامه داد: هنرمندانی از مناطق مختلف کشور دعوت شده اند و از تهران نیز هنرمندان حضور دارند و آثار خود را با موضوع مظلومیت مردم بی‌دفاع غزه در کارگاه تجسمی حوزه هنری خلق می‌کنند. البته به دلیل این که فضای محدودی داشتیم نمی توانستیم فراخوان عام بدهیم و به همین دلیل از هنرمندان معدودی دعوت کردیم.

دیباج خاطرنشان کرد: اگر امکانات فراهم باشد می‌توانیم کارگاه‌های مختلفی برگزار کنیم، چرا که این گونه برنامه ها در دنیای جدید می‌تواند موثر و تاثیرگذار باشد.

همچنین گودرزی دیباج که مسئولیت برپایی این کارگاه را بر عهده دارد، در گفتگو با خبرگزاری مهر درباره سرنوشت این آثار در پایان کارگاه نقاشی بیان کرد: این آثار در وهله اول در فضای سایبری ارائه می‌شود، می توان کتابی از این آثار منتشر کرد، نمایشگاه‌هایی در تهران و سایر استان‌ها و حتی در دیگر کشورها می‌توان برگزار کرد اما در حال حاضر برنامه‌ریزی دقیقی برای آنها انجام نداده‌ایم و در حال حاضر می‌خواهیم این آثار به پایان برسد تا بعد برای آن‌ها فکری کنیم.

دیباج درباره تأثیرگذاری حمایت هنرمندان از مردم غزه در برابر سایر حمایت های مالی و نظامی یادآور شد: ایران حمایت مالی هم از مردم غزه داشته است ولی بیش از این حمایت‌ها ما به بیداری مردم جهان اسلام نیازمندیم و ایجاد موج مطالبه‌گری مردم منطقه و توده‌های مردم از حکام خود درباره چرایی حضور غاصبانه رژیم صهیونیستی؛ چراکه فلسطین بخش اعظم سرزمین خود را از دست داده است. ایجاد این موج مطالبه گری مردم دنیا مهمتر از حمایت‌های مالی و نظامی به غزه است.

این هنرمند نقاش ادامه داد: روشنگری در میان لایه‌هایی از جامعه خودمان از جمله نسل جوان ما نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است چراکه باید نسل جوان و برخی از مردم کشور ما بدانند که مسئله فلسطین یک موضوع محتوم تاریخی نیست بلکه اسرائیل بر اساس مناسبات سیاسی، اقتصادی حاکمانی در دنیا شکل گرفته و عده ای تصمیم گرفته‌اند که این منطقه از دنیا را تبدیل به کانون فتنه و تونل وحشتی برای مردم منطقه کنند.

مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری متذکر شد: متأسفانه در کشور ما به جز روز قدس، کار جدی و عمیقی درباره فلسطین انجام نمی شود.او در خاتمه از برپایی کارگاه نقاشی دیگری با حضور هنرمندان نقاش خبر داد که پیش از این حبیب‌الله صادقی وعده برگزاری آن را داده بود.

نسخه مناسب چاپ