به گزارش مهر ، وی با اشاره به اینکه ما قدردان فرهنگ اسلامی ایرانی خود نبوده ایم، افزود: ما باید قدر این فرهنگ را بدانیم گرچه تا آنجا که توانسته ایم به این فرهنگ آسیب رسانده ایم. امید می رود در سالی که بنام فرهنگ مزین شده قدردان زبان و فرهنگ خود باشیم چرا که خط و زبان ما شاخصه مهم فرهنگ است.
رئیس حوزه هنری به ضرورت حمایت از خط و زبان فارسی اشاره کرد و گفت: ما ایرانی ها تعصب چندانی به خط و زبان خود نداریم در حالی که کشورهای متمدن و ریشه دار به لحاظ فرهنگی به این دو مقوله اهمیت می دهند آنچه در ارتباط با زبان فارسی اتفاق افتاده یک فاجعه است. ای کاش شما خبرنگاران به این مقوله توجه بیشتری داشته باشید.
سپس محمد حسین جعفریان، روزنامه نگار به خاطرات خود از شهید محمود صارمی اشاره کرد و افزود: من از سال ۱۳۷۵ وابسته فرهنگی ایران در مزار شریف بودم روزی را که محمود صارمی و یکی از دوستانش به این شهر آمد و در آن مستقر شد ، به خاطر می آورم. او به کار خود باور داشت و زمانی که طالبان مزار شریف را تصرف و این شهر سقوط کرد، صارمی دوره نقاهت خود را می گذراند با این وجود به مزار شریف آمد تا آخرین لحظه ماند و من دلم می خواهد در روزی که به اسم او نامگذاری شده ، یاد و خاطره این شهید و ۸ دیپلمات ایرانی را گرامی بدارم.
هادی مولوی دوست مدیر روابط عمومی حوزه هنری نیز خبرنگاران را «هنرنگار» دانست و گفت: شناسایی و جذب استعدادهای هنری در زمینه هنر متعهد و خلق آثار هنری فاخر که به معرفی انقلاب اسلامی و ارزشهای آن می پردازد ، از وظایف حوزه هنری است که با تلاش شما خبرنگاران امکانپذیر می شود.