معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه لایحه بودجه طبق زمان بندی اول آذر به مجلس می رود؛ درباره لایحه افزایش حقوق کارکنان گفت: افزایش حقوق کارکنان پس از تأیید شورای نگهبان از مهر محاسبه و اعمال می شود.
به گزارش ایرنا، سید مسعود میرکاظمی در حاشیه نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: لایحه بودجه سال آینده در موعد قانونی به مجلس میرسد و اکنون بحث روی تدوین برنامه هفتم است.
وی با بیان اینکه این سازمان به طور همزمان در حال تدوین لوایح برنامه هفتم و بودجه سال آینده است، گفت: قاعدتاً یکی از اینها زودتر باید به مجلس برود و تلاش ما این است لایحه بودجه اول آذر به مجلس برسد.
معاون رئیسجمهوری درباره آخرین وضع لابحه افزایش حقوق کارکنان دولت، اظهار داشت: آنچه را که با کمیسیون برنامه و بودجه و مجلس توافق کردیم، قبول داریم؛ در صحن هم این موارد تصویب شد اما در صحن علنی مجلس چیزهایی اضافه شد که مورد قبول ما و کمیسیون نبود و در شورای نگهبان باید تعیین تکلیف شود.
وی خاطرنشان کرد: به محض تایید شورای نگهبان و ابلاغ این لایحه، آن را اجرایی میکنیم و پرداختی آن از مهرماه محاسبه می شود.میرکاظمی درباره وضع پرداخت یارانه ۴۰۰ هزار تومانی در لایحه بودجه سال آینده گفت: هنوز بررسی لایحه به این قسمت نرسیده و فعلا روی منابع و مصارف کار می کنیم تا منابع و مصادرف، درآمد ها، حقوق و غیره مشخص شود؛ بحث یارانه مربوط به تبصره ۱۴ بودجه و در حوزه سازمان هدفمندسازی یارانه ها است.رئیس سازمان برنامه و بودجه اضافه کرد: همین میزان یارانه، سال آینده هم پرداخت میشود.
میرکاظمی درباره اینکه احتمال ایجاد سامانه برای پرداخت یارانه غیرنقدی در سال ۱۴۰۲ وجود دارد یا نه، تصریح کرد: اگر روی سامانه کار شود و این سامانه آمادگی پیدا کند و مثلا به عنوان نمونه در شهر یا استانی اجرا شود و اجرای آن موفقیت آمیز باشد، احتمال استفاده از پرداخت یارانه غیرنقدی در سال ۱۴۰۲ وجود دارد.
رئیس سازمان برنامه وبودجه در پاسخ به اینکه آیا کار قابل توجهی در دولت سیزدهم انجام شده است، گفت: کارهای خوب فراوان انجام شد و همین که دولت را با آن وضع تحول گرفت و متوقف نشد و کار را ادامه داد کار بزرگی است.
همچنین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تلاش می شود تا پایان سال ظرفیت تولید سرم به شش میلیون واحد سرم در ماه برسد، اظهار داشت: بدهی ۲۰۰۰ میلیارد تومانی داروخانهها پرداخت شد.
سید صولت مرتضوی در حاشیه نشست هیات دولت در گفتگو با خبرنگاران از تمهیدات این وزارتخانه برای بازار دارو خبر داد و گفت: مواد اولیه به صورت وفور تامین و توزیع شده است و برای تولید داروهای آنتیبیوتیک ظرفیتهای جدیدی تامین شد.
وی در مورد تولید سرم توضیح داد: تا پایان سال ظرفیت تولید سرم را به شش میلیون واحد در ماه خواهیم رساند.وی با تاکید بر اینکه مشکلات دارویی با دستورات رئیس جمهوری کاهش یافته است، اظهار داشت: بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان بدهی به داروخانه ها داشتیم که تامین و پرداخت شد و اگر مقدار جزئی مانده باشد،آن هم پرداخت می شود.وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین اظهار داشت: امروز هم مبلغ ۵۰۰۰ میلیارد تومان بدهی به بیمارستانها پرداخت میشود.
مرتضوی همچنین درباره برنامه دولت برای بهبود معیشت مردم اظهار داشت: در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی برنامههای متنوعی داریم؛ نگاه کلان دولت بهبود معیشت برای همه دستگاههای اجرایی و شغلی در کشور است.وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: تصمیمات خوبی در این زمینه هم برای کارمندان و کارگران و بازنشستگان گرفته شده و مأموریت ما در وزارت کار رفع فقر نسبی و مطلق و ایجاد رونق اقتصادی است.
مرتضوی درباره لغو بیمه قرارداد تکمیلی بازنشستگان با برخی مراکز درمانی گفت: این موضوع صحت ندارد؛ یکسری بدهی سازمان تامین اجتماعی به دانشگاههای علوم پزشکی و داروخانه ها داشتیم که پرداخت شده است و رقم این بدهی حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان به داروخانهها بوده که پرداخت شد.وی ادامه داد: یکی دو بیمارستان در این زمینه وجود داشت که حسب دستوری که وزیر بهداشت داد، این مشکل برطرف شد.
وی با تاکید بر اینکه رفع فقر مطلق و کاهش فقر نسبی و به ظرفیت اسمی رساندن واحدهای تولیدی ماموریت ویژه این وزارتخانه است.وزیر نفت هم دیروز درحاشیه جلسه هیات دولت با اشاره به اینکه ایران هماکنون بیش از چهار میلیارد دلار قرارداد با شرکتهای بزرگ روسی برای توسعه میدانهای نفت و گاز دارد، گفت: همزمان با این قراردادها بیش از ۴۰ میلیارد دلار تفاهمنامه با شرکتهای بزرگ توانمند روسیه در در بخشهای گوناگون همچون احداث خط لوله صادرات گاز بسته شده است.
به گزارش ایرنا، جواد اوجی با اشاره به جلسه اخیر کمیسیون مشترک ایران و روسیه اظهارکرد: بعد از سه سال این کمیسیون مشترک برگزار شد که توافقات خوبی هم در حوزههای مختلف انجام شد.از جمله این حوزههای مشترک ،کشتیرانی، حمل و نقل، نیروگاه، آب، بهداشت صنعت و تجارت است؛ کارگروهها به صورت فشرده از قبل روی این موضوعات تشکیل و جمعبندی خوبی با دولتمردان روسی انجام شد.وی با اشاره به اینکه ایران هماکنون بیش از چهار میلیارد دلار قرارداد با شرکتهای بزرگ روسی برای توسعه میدانهای نفت و گاز دارد، افزود: همزمان با این قراردادها بیش از ۴۰ میلیارد دلار تفاهمنامه با شرکتهای بزرگ و توانمند روسیه در بخشهای گوناگون همچون احداث خط لوله صادرات گاز به کشورهای همسایه، داد و ستد پایاپای نفت، گاز، فرآوردههای نفتی و صادرات محصولات پتروشیمی بسته شده است، در این زمینه ماه گذشته صادرات فرآوردهها و سازمان دهنده پتروشیمی به روسیه انجام شده است.
وزیرنفت تصریح کرد: بحث سواپ فراوردههای نفتی را شروع کردیم و در حوزه سواپ گازی و کریدور رشت- آستارا و اینچه برون توافقات خوبی انجام شد.
همچنین وزیر صنعت،معدن و تجارت با تاکید بر اینکه از هفته گذشته ثبت سفارش برای واردات خودرو آغاز شده است، گفت: بخش خصوصی باید تلاش کند تا زودتر واردات انجام شود، دولت هم اگر در این مسیر مانعی ایجاد شود، حل خواهد کرد.
سیدرضافاطمی امین در حاشیه جلسه هیئت دولت در مورد زمان انجام واردات خودروهای خارجی به کشور تصریح کرد: دولت اقدامات لازم را برای این کار انجام داده است، آیین نامه مورد نیاز تدوین و شرایط برای ثبت سفارش هم فراهم شده است.
وی با بیان اینکه قانون مجلس برای ساماندهی صنعت خودرو قید و شرط خوبی برای واردات خودرو گذاشته است، اظهار داشت: طبق قانون ساماندهی صنعت خودرو، واردات خودرو باید به انتقال فناوری پیوند بخورد ، این اقدام ساز و کار خاص خود را دارد، نوبت فعالان اقتصادی است که این کار را پیگیری کنند تعداد زیادی درخواست داده اندو پرونده تعدادی از درخواست کنندگان کامل شده است.
وی با تاکید بر اینکه از هفته گذشته ثبت سفارش برای واردات خودرو آغاز شد،ادامه داد: بخش خصوصی باید تلاش کند تا زودتر واردات انجام شود، دولت هم اگر در این مسیر مانعی ایجاد شود، حل خواهد کرد.
فاطمی امین با بیان اینکه مدارک ایران خودرو و سایپا برای ثبت سفارش واردات کامل نیست، افزود: مدارک کسانی که برای واردات خودرو کامل شد، میتوانند ثبت سفارش دهند.
وی همچنین با قدردانی از اعتماد دوباره مجلس گفت: برنامه های زیادی در دستور کار داریم که پیگیری اجرای آنها را دنبال می کنم.