صفار هرندی، در آیین گرامیداشت مصطفی زمانی، ناشر پیشکسوت جبهه فرهنگی انقلاب گفت: در مرور نشر مذهبی و متعهد به انقلاب اسلامی، نام وی مکرر در ذهن میآید.
به گزارش ایبنا، در این آیین، یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت ارشاد اظهار کرد: خطبه ۱۳۱ نهجالبلاغه اساس شکلگیری نهضت اسلامی حضرت محمد(ص) و انقلاب اسلامی ما را نشان میدهد و میگوید: «بار خدایا، تو میدانی که آن کارها که از ما سر زد، نه براى همچشمی بود و نه رقابت در قدرت و نه خواستیم از این دنیاىناچیز چیزىافزون به چنگ آوریم. بلکه میخواستیم نشانههاىدین تو را که دگرگون شده بود بازگردانیم و بلاد تو را اصلاح کنیم تا بندگان ستمدیدهات در امان مانند.»
علی رمضانی، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران نیز در این مراسم با اشاره به اینکه آغازگر نشر انقلاب اسلامی؛ توزیع و نشر رسالهها و اعلامیههای امام خمینی(ره) بوده است، بیان کرد: یکی از ستارگان این عرصه، مصطفی زمانی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی، اهداف انقلاب و اسلام را پیش برد و در تأمین منابع انقلابی و نیز کودک و نوجوان بسیار فعال بود.
وی افزود: برخی از آثار نشر «پیام آزادی» و «زیارت» به شمارگان ۵۰۰ هزار نسخهای رسیده که در این دوران غریب است.
رمضانی تأکید کرد: زمانی، نماینده و الگوی ۵۰ سال تحمل مشقت حوزه نشر است و تابلویی پرافتخار است که با دیدن آن قوت بگیریم و با قدرت پیش برویم. وی نمونه ناشرانی است که به جای رقابت به تعامل و رساندن کتاب به دست مخاطب واقعی میاندیشند.
در ادامه، میثم نیلی، مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه آثار نشر «پیام آزادی» برای کودکان دیروز خاطرهانگیز است، گفت: بسیاری از کودکان دهههای ۵۰ و ۶۰ از کتابهایی که نتیجه زحمت و تلاش زمانی است بهره بردهاند. وی اخلاص، صفا و صمیمیت را با چاشنی بصیرت انقلابی پیوندزده است و آثاری درباره امام خمینی(ره)، محمدرضا سرشار، میرکیانی و شیرازی را با شمارگان چندصدهزار نسخه منتشر کرده است.
در این مراسم همچنین محمدحسین صفارهرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و وزیر پیشین ارشاد از زمانی بهعنوان یکی از شناسنامههای نشر کشور یاد کرد و افزود: با مصطفی زمانی در بحبوحه انقلاب اسلامی آشنا شدم. همواره وقتی نشر مذهبی و متعهد به انقلاب اسلامی را مرور میکنم یکی از نامهای مکرر در ذهن به حساب میآید.
وی گفت: در دوران وزارت خود از راهنماییها و همراهیهای زمانی استفاده کرده و رونق آن دوران صنعت نشر مدیون همراهی وی بوده که از پرکارترین ناشران از نظر کیفی و کمی محسوب میشود.
در این آیین، مصطفی زمانی از خود بهعنوان یک خدمتگزار کوچک صنعت نشر نام برد و اظهار امیدواری کرد که باقیمانده عمر را در راه نشر آثار مفید انقلابی و فرهنگ اسلامی ادامه دهد.
مصطفی زمانی، متولد سال ۳۱ در تهران است که از سال ۵۳ کار نشر را آغاز و دو نشر پیام آزادی و پیام زیارت را تأسیس کرده است. وی هماکنون مدیرعامل نشر زیارت است. نشر پیام آزادی در سال ۵۷ تأسیس شده و تا سال ۹۰ حدود ۷۰۰ عنوان کتاب، معادل ۴۵ میلیون نسخه چاپ و توزیع کرده است. وی همچنین انتشارات زیارت را در سال ۹۲ تأسیس کرد و با همکاری انتشارات پیام بهاران حدود ۲۵۰ عنوان کتاب معادل ۲ میلیون نسخه تولید و توزیع کرده است.