امضای تفاهمنامه بنیاد نخبگان و شهرداری پایتخت برای ساخت مسکن استادان دانشگاه شریف
تفاهمنامه‌ ساخت مسکن برای استادان دانشگاه صنعتی شریف بین شهرداری تهران و بنیاد ملی نخبگان به امضا رسید.

به گزارش شهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در مراسم انعقاد تفاهمنامه ساخت مسکن برای اساتید دانشگاه صنعتی شریف که بین شهرداری تهران و بنیاد ملی نخبگان امضا شد، اظهار داشت: خوشحالیم که اولین گام در جهت تحقق عملی پاسخ معتبر به یک نیاز و انجام یک خدمت شایسته به بهترین قشر را شاهد هستیم و آماده امضای تفاهمنامه با بنیاد ملی نخبگان برای ساخت مسکن دانشگاه شریف هستیم.

وی با بیان این که امیدواریم این اقدام الگویی برای توسعه این خدمت به سایر دانشگاه ها و مجموعه های مختلف باشد، افزود: امیدواریم با اتصال ظرفیت های مختلف، بحث مسکن را که در حال حاضر از آن به عنوان یک آرزو یاد می شود به یک امر تحقق پذیر و کاملا در دسترس تبدیل کنیم.

روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری هم گفت: مسکن، موضوع مهمی برای حمایت از نخبگان کشور است که امروز بزرگترین دغدغه استادان جوان کشور را شکل می دهد؛ لذا از حسن تدبیر مدیران دانشگاه شریف که اولین سنگ بنا را برای توسعه مسکن نخبگانی گذاشتند و از شهرداری که فعالانه این موضوع را که در واقع یک نوآوری در این حوزه است پیگیری کرد، تشکر می کنم. در ادامه، رسول جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف با بیان این که اساتید جوان دانشگاه از این که فکر می کنند تا چندسال دیگر خانه دار می شوند بسیار خوشحال هستند، گفت: اشتیاق شهردار تهران برای انجام و اتمام این کار ما را تهییج کرد که موضوع را جدی تر پیگیری کنیم و امیدواریم آنچه که در این تفاهمنامه امضا و اجرا

می شود، نیاز ۱۰سال آینده ما را برای افرادی که وارد دانشگاه و بعد از آن به عضویت هیات علمی در می آیند را مرتفع کند.

ناصر باقری مقدم قائم مقام بنیاد ملی نخبگان هم در این مراسم با تشکر از شهرداری و اشاره به اهمیت توانمندسازی و توجه به نخبگان بیان کرد: بخش زیادی از نخبگان ما در دانشگاه شریف مستقر هستند و انعقاد این تفاهمنامه باعث می شود به یکی از مهمترین دغدغه های این قشر جامه عمل پوشانده شود.

بررسی موانع پروژه هزار و یک شهر

جلسه بررسی مشکلات و موانع پروژه هزار و یک شهر با حضور شهردار تهران و نمایندگانی از مجموعه سرمایه‌گذار این پروژه برگزار شد. در این جلسه که با حضور جمعی از مدیران شهری و نمایندگانی از مجموعه سرمایه گذار این پروژه در محل ساختمان شهرداری تهران برگزار شد،دو طرف درباره

راه حل های رفع این مشکلات و موانع و چگونگی ادامه پروژه با یکدیگر به بحث و تبادل نظر پرداختند.

شهردار تهران با بیان این که اقبال جدی در بحث سرمایه گذاری از سوی مدیریت شهری وجود دارد، اظهار داشت: در باره این پروژه باید در یک ماه و نیم آینده ابتدا بازبینی در قرارداد انجام شود تا دو طرف به یک صورت جدید و مشخصی از قرارداد برسند و قدر السهم ها مشخص شود، البته برای توسعه های بعدی پروژه هم ما آمادگی داریم. علیرضا زاکانی افزود: نکته دوم این که مقدمه برای رسیدن به این صورت مشخص، این است که تعیین تکلیف کنیم و درباره این پروژه به یک نقشه جامع برسیم و طبق آن قرارداد ببندیم که این کار نیاز به کار کارشناسی دارد. وی نکته سوم را به ماهیت و محتوای پروژه مرتبط دانست و خاطرنشان کرد: ایده هایی که در ابتدای پروژه مطرح شده بود، مناسب بود، اما ممکن است بعد از سال های طی شده، ایده های جدیدی به ذهن ها برسد و باید تفاهم کنیم تا این ایده ها را بهینه تر کنیم؛ در واقع باید دو طرف تیم هایی را برای بررسی این موارد معرفی کنند.

در ادامه، علیرضا جاوید معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران با بیان این که در شتاب زمان گاهی از برنامه ریزی های بلندمدت عقب می مانیم و این پروژه مثالی برای این موضوع است، گفت: اتصال پهنه کوهستان شمالی، دریاچه و بوستان چیتگر از فرصت های نهفته در این پروژه است و می توان به روزترین تجهیزات گردشگری را در این پهنه ایجاد و مستقر کرد.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران هم بیان کرد: باید اختلافات در این پروژه را حل و مرتفع و این کار جالب در تهران را انجام دهیم؛ همچنین باید این پروژه را با فازبندی پیش ببریم و مسائل مربوط به کوهستان و تجهیزات را برای فازهای بعدی بگذاریم. گفتنی است؛ قرارداد ساخت پروژه تفریحی گردشگری هزار و یک شهر که در منطقه ۲۲واقع است در سال ۹۰منعقد شد و در ادامه اجرا با مشکلاتی مواجه و متوقف شد.

نسخه مناسب چاپ