مجید عبداللهی در بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان قزوین با بیان این که نیازهای آموزشی با اعتبارات محدود تأمین نمیشود، افزود : در حوزه آموزش و پرورش همه باید پای کار باشند زیرا دولت قادر نیست با اعتبارات محدود تمام نیازهای آموزشی را تأمین کند.عبداللهی با اشاره به این که ۴۰ هزار خیر مدرسه ساز در کشور همکاری میکنند، گفت: خیرین مدرسه ساز نقش بسیار موثری در اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دارند و در وزارت آموزش و پرورش حقوق خیران باید به نحو مطلوب رعایت شود که برای آن برنامهریزی شده است و در اجرای پروژههای خیران، همکاری میشود تا پروژههای نیمه تمام آن به بهرهبرداری برسد.
نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه قزوین هم در این جشنواره با بیان این که باید نیازهای جامعه را اولویتبندی کنیم، گفت: دولت سرمایهگذاریهای بسیاری در آموزش و پرورش، اشتغال آفرینی، تولید و شکوفایی استعدادهای جوانان انجام داده است.آیتالله عابدینی افزود: در عین حال خدماتی که خیرین انجام میدهند، ذکر عملی است و محصول زندگی خود را برای یک کار خیر قرار دادهاند.
وی با تأکید بر اینکه نیازها در آموزش و پرورش باید اولویت بندی شود و بر اساس آن از ظرفیت خیرین استفاده بهعمل آید، اظهارداشت: با استفاده از ظرفیت خیرین در ساخت مدرسه، موفق عمل شده است و امیدواریم با تأمین فضاهای آموزشی مناسب، شاهد تربیت دانش آموزانی مانند شهریاریها و طهرانیها باشیم.وی از خیرین خواست در ساخت نمازخانه در مدارس هم مشارکت داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین هم در این جشنواره با بیان این که بخش زیادی از نیازهای تحصیلی استان توسط خیرین مدرسه ساز تأمین میشود، گفت: با وجود خیرین متعدد در استان قزوین، توانستهایم بخش زیادی از نیازهای تحصیلی را در بخش فضاهای آموزشی تأمین کنیم.
نقی سیاهکالی مرادی با اشاره به این که خیرین مدرسه ساز از ارکان مهم تقویت مدارس دولتی هستند، اظهارداشت: در استان قزوین ۱۶۷۰ واحد آموزشی وجود دارد و اعتبارات دولتی برای ساخت فضاهای آموزشی و تجهیز و تعمیر جوابگو نیست و نیازمند کمک خیران هستیم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قزوین هم گفت: هم اکنون ۵۰۰ خیر مدرسه ساز در استان فعالیت میکنند که بیش از ۳۰ درصد هزینههای ساخت مدارس را برعهده دارند. در این مراسم از خیران مدرسه ساز قزوین با اهدا لوح قدردانی به عمل آمد.