معاون شهردار تهران:
۶۶ پل تهران نیازمند بهسازی لرزه‌ای است
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان این که ۶۶پل تهران نیاز به مقاوم سازی لرزه‌ای دارند، گفت: این موضوع جز اولویت‌های اصلی معاونت عمرانی است.

به گزارش مهر، عباس شعبانی در یکصد و سیزدهمین جلسه شورای شهر تهران ادامه داد: مقاوم سازی پل‌ها شیب متفاوتی داشته است و در سال‌های ۹۰و ۹۱دولت برای نگهداری پل‌های تهران کمک کرده است اما از سال ۹۱تاکنون این اتفاق رخ نداده است.

وی گفت: ۳۰۰هزار میلیارد تومان باید برای ساخت پل‌های مورد نیاز تهران خرج کنیم؛ البته تمام ارکان شهرداری تهران باید برای نوسازی و بهسازی پل پای کار بیاند. برای مثال آبیاری قطره‌ای فضای سبز در کنار یک پل منجر به از بین رفتن پل می‌شود.

معاون شهرداری تهران با بیان این که نگهداری پل‌ها فقط بر عهده معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران نیست، گفت‌: از سازمان زیباسازی تا سازمان بوستان‌ها همگی باید پای کار بیایند.

شعبانی با بیان این که در ساخت پل‌های جدید باید مدل‌های جدیدی را اجرا کنیم، گفت: قرار است تمامی درزهای انبساط وارد قسمت انتهایی پل شوند همچنین باید راهکار دیگری برای روزهای یخبندان در نظر گرفت زیرا شن و نمک برای بتن و آرماتور سم است.

وی با اشاره به پل حافظ و پل جمهوری گفت: مطالعاتی در رابطه با برداشتن این دو پل در دستور کار قرار دارد.

معاون شهرداری تهران با اشاره به ساخت کارخانه آسفالت گفت: در بسیاری از شهرهای بزرگ دنیا کارخانه آسفالت داخل شهر قرار دارد و البته آلایندگی آنها کم است؛ استاندارد کارخانه جدید قطعاً خوب خواهد بود.

عضو شورای شهر تهران هم با بیان این که در ۴سال گذشته نگهداشت برج میلاد کاملاً رها شده است، گفت: روی تمام برج‌های بزرگ جهان سنسور پایش وجود دارد اما در برج میلاد این موضوع وجود ندارد.

سید محمد آقامیری گفت: در دوره گذشته فقط ۴پل مقاوم سازی شده بود و در سال جاری ۸۰پل مرمت شد و ۱۴پل هم مقاوم سازی شده است.

وی اظهار داشت: کمترین تعداد پل در منطقه ۹و بیشترین تعداد پل در منطقه ۴است و در پهنه شمال شرق ۲۰۰دستگاه و در پهنه جنوب غربی ۱۱۵پل وجود دارد.

آقامیری با اشاره به عمده مشکلات پل‌ها گفت: درز انبساط عمده ترین مشکلی است که در پل‌ها وجود دارد که درحال احیا هستند.

پس از این گزارش، پرویز سروری هم گفت: پل‌ها در زمان حادثه ممکن است فاجعه آفرین باشد و برهمین اساس باید نسبت به بهسازی پل‌ها اقدام شود.

دولت باید هزینه هر دو خط مترو پرند را تأمین کند

عضو شورای شهر تهران در ادامه این جلسه گفت: دولت باید هزینه هر دو خط مترو پرند را تأمین کند. تقاضای من این است که شهرداری از قول رئیس جمهوری استفاده و در سویی دیگر تأمین ۶۳۰واگن را تسریع کند.

سید محمد آقامیری در تذکر پیش از دستور یکصد و سیزدهمین جلسه شورا با اشاره به قول بهره بردار در حضور رئیس جمهوری مبنی بر بهره برداری از مترو پرند تا خردادماه، گفت: فاصله بین ایستگاه پرند تا شهر آفتاب ۳۵دقیقه است و این خط سه واگن دارد که با احتساب زمان رفت و برگشت قطار ۷۵دقیقه زمانبر است، لذا باید خط دوم در نظر گرفته می‌شد و این خط به هشت قطار نیاز دارد.

وی با بیان این که ۹۶۰میلیارد تومان اعتبار برای این خط پیش بینی شده بود، یادآور شد: قرار بود ۲۱۰میلیارد تومان آن به صورت نقد پرداخت شود که البته انجام نشد. ۱۱۷میلیارد تومان هم به صورت غیرنقد از طریق واگذاری ملک برای تأمین تجهیزات پیش بینی شده بود.

آقامیری تأکید کرد: شهرداری تهران تنها مجری این طرح است و اگر خرداد ماه طرح تحویل داده نشود باری روی دوش شهرداری نیست و دولت باید هزینه هر دو خط را تأمین کند. تقاضای من این است که شهرداری از قول رئیس جمهوری استفاده و در سویی دیگر تأمین ۶۳۰واگن را تسریع کند و بتواند هشت قطار این خط را در اختیار قرار دهد تا قولی که سال‌ها به مردم پرند داده شده، عملیاتی شود.

طحان‌نظیف:فرهنگسرای قانون اساسی ایجاد شود

سخنگوی شورای نگهبان هم در ادامه جلسه شورای شهر تهران با تاکید بر لزوم ترویج و آموزش قانون اساسی، گفت: می‌توانیم در این زمینه مثلاً فرهنگسرای قانون اساسی، پارک قانون اساسی و یا موزه قانون اساسی راه‌اندازی کنیم.

هادی طحان‌نظیف که به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی به عنوان سخنران مدعو حضور یافته بود با اشاره به ارزشمندی قانون اساسی به عنوان میثاق ملی مردم ایران گفت: قانون اساسی جمهوری اسلامی که چارچوب‌های سرنوشت سیاسی و اجتماعی را تعیین کرده است، یک قانون مردمی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اصول ۴۳، ۴۴و ۴۸قانون اساسی که مربوط به حوزه اقتصادی است، گفت: اصل ۴۸قانون اساسی به درستی به توزیع عادلانه منابع طبیعی و استفاده از درآمدهای ملی و توزیع فعالیت‌های اقتصادی در سراسر کشور پرداخته است.

وی اظهار داشت: اکنون مراجعه به قانون اساسی و اسناد بالادستی آن مطلوب نیست بنابراین نباید اجازه بدهیم قانون اساسی در میان مسئولین و مردم مهجور بماند.

نظیف اضافه کرد: شورای شهر به عنوان نهاد برآمده از قانون اساسی و نهاد برآمده از مردم می‌تواند در این زمینه نقش ایفا کند و پژوهشکده شورای نگهبان هم می‌تواند درباره راهکارهای ترویج قانون اساسی بحث و تبادل نظر داشته باشد.

نسخه مناسب چاپ