خطیب جمعه تهران: رهبر معظم انقلاب راضی نیستند دولت تضعیف شود
 

سرویس سیاسی –اجتماعی: امام جمعه موقت تهران خطاب به آمریکا و سایراعضای گروه ۱+۵ که درموضوع هسته ای باایران مذاکره می کنندگفت: نصحیت ایران را بپذیرید، زیرا پیشنهاد ایران برد – برد است یعنی به نفع منطقه، غرب و البته به نفع ایران است.

به گزارش ایرنا، آیت الله موحدی کرمانی در خطبه های نمازجمعه تهران افزود: اگر پیشنهاد ایران را نپذیرید دیگر برد – برد نخواهد بود بلکه برد و باخت است و هر وقت آمریکا در مقابل مردم و انقلاب ایران ایستاده، باخته است.

وی یادآور شد: یک باخت اصلی آمریکا، اسرائیل و حامیان و همراهان این جانیان این بود که روز به روز چهره شان در جهان منفورتر شد و چهره کثیف خود را بهتر نشان دادند و مردم دنیا این جانیان را بهتر شناختند و در کشورهای غربی هم شعار مرگ بر آمریکا به راه افتاد و به خواست خدا، این تنفر و انزجار روز به روز شدیدتر می شود و «مرگ بر آمریکا» عالم را فرا می گیرد.

آیت الله موحدی کرمانی در ادامه افزود: سخنی هم با دولت محترم دارم. اولا به دولت به دلیل حمایت رهبر معظم انقلاب از دولت تبریک می‌گویم و معنای این تائید و حمایت این است که رهبر معظم انقلاب راضی نیستند دولت تضعیف شود.

خطیب جمعه تهران یادآور شد: البته مقام معظم رهبری همراه با تائیدی که داشتند، فرمودند من هر دولتی را تائید می کنم و این جمله را فرمودند که همه دولت ها نقاط قوت و ضعفی دارند. معنای این جمله این است که دولت دقت کند و نقطه های ضعف را بشناسد و جبران کند و نگوید وجود نقاط ضعف در هر دولتی طبیعی است و اگر ما هم چند ضعف داشته باشیم مشکلی نداریم.

خطیب جمعه تهران همچنین با اشاره به سالروز آتش زدن مسجد الاقصی به دست رژیم صهیونیستی گفت: ۲۰۰ مسجد در غزه در طول یکسال گذشته تخریب و برخی مساجد تبدیل به کلیسا شده است.

وی همچنین عصاره دین و کتب اسلامی را «اخلاق» دانست و گفت: متاسفانه در جامعه ما اخلاق اسلامی خیلی ضعیف شده است. باید حواسمان جمع باشد به انسان‌ها اهانت نکنیم و مومنان را سبک نشماریم. موحدی کرمانی با بیان این که حواس مسئولان باید خیلی جمع باشد، یادآور شد: در جامعه و ادارات ما چقدر اخلاق رعایت می شود و کسانی که پشت میز نشسته‌اند، چه مقدار با مردم خوش برخورد هستند؟

خطیب موقت نماز جمعه تهران افزود: متاسفانه گاهی انسان می شنود در ادارات زیر میزی هم حاکم است و این‌ها بلیه‌هایی است که اگر جامعه به آن مبتلا باشد، نظام در معرض خطر خواهد بود.

موحدی کرمانی با طرح این پرسش که مسئولان دانشگاه‌ها، مدارس و معلمان چقدر اخلاق اسلامی را مراعات می‌کنند، تاکید کرد: مغز دانشجویان و دانش آموزان در اختیار آموزگاران و اساتید است و مبادا فکری غلط و سخنی باطل و جمله‌ای که بوی اهانت به انقلاب و نظام می‌دهد، از شما شنیده شود.

وی با بیان این که حکومت و مردم باید اصول اخلاق را مراعات کنند، گفت: حکومت باید دلسوز باشد و ضمن نصیحت، مشکلات جامعه را حل کند.

سخنرانی وزیر اطلاعات

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه تهران با بیان این که امام صادق(ع) وظیفه حفاظت از فرهنگ اصیل اسلامی را از آسیب‌های گوناگون برعهده داشتند، افزود: این امام همام در کنار ایفای این وظیفه، به نقش بی بدیل سیاسی خود هم عمل کردند. وی با عرض تسلیت شهادت امام جعفرصادق(ع) به محضر امام زمان(عج)، رهبر معظم انقلاب و نمازگزاران گفت: این امام همام در تشکیل مکتب فقهی بیش از هر امام دیگری اقدام کردند. کار امامان از یکدیگر جدا نبوده است، هر یک کار امام قبلی را به کمال رساندند و کار حضرت رسول(ص) را به پایان بردند.

عضو مجلس خبرگان رهبری درباره نقش سیاسی امام صادق(ع) افزود: ایشان و سایر ائمه(ع) به عنوان وظیفه سیاسی، به بیان وضع حکومت نامشروع زمان می پرداختند و تلاش می کردند مردم را با حکومت مطلوب اسلامی آشنا کنند و به عبور از حکومت نامشروع تا رسیدن به حکومت مطلوب کمک کنند. وی افزود: بعد از پیامبر اسلام(ص)، مساله وحی منقطع شد و ایشان خاتم الانبیا(ص) بودند، ائمه(ع) باید همین مسیر را ادامه می دادند، اما به جای دریافت وحی و ابلاغ آن به مردم، بیان وحی را برعهده داشتند.

سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه تهران گفت: ائمه(ع) هم مسئولیت هدایت جامعه به شرع اسلام را بر عهده داشتند و هم مسئول اجرای احکام اسلام و مدیریت جامعه بودند.

وزیر اطلاعات با بیان این که در هر یک از این زمینه ها، ائمه(ع) نقش خود را به نحو احسن ایفا کردند، به نقش علمی امام صادق(ع) اشاره کرد و گفت: ایشان موفق به تربیت ۷۰۰ مجتهد و فقیه شدند که هر کدام از آنان در زمینه علمی، بنیانگذار زمینه‌های فکری و علمی برای آیندگان شدند.

به گفته علوی، امام صادق(ع) از خلاء قدرت بنی‌امیه و بنی عباس استفاده و پایه های مکتب علمی خود را محکم کردند، بطوری که بنی عباس فهمید که برخورد با امام صادق(ع) ممکن نیست.

وزیر اطلاعات یادآور شد: دستگاه بنی عباس برای مبارزه با فعالیت های علمی امام صادق(ع)، مکتب‌های انحرافی را ایجاد کرد، اما دیدند که این مکتب‌های بدلی، از عظمت علمی امام صادق(ع) کم نکرد. وقتی در این کار موفق نشدند، امواج علوم وارداتی را با ترجمه کتاب‌های هندی، یونانی و امثالهم آغاز و تفکرات الحادی و ماتریالیستی را وارد کردند و کار امام صادق(ع) دفاع از فرهنگ اصیل اسلامی بود.

علوی گفت: مقام معظم رهبری در سال های قبل از انقلاب، بحث خوبی درباره امام صادق(ع) داشتند که همان زمان به طور جزوه چاپ شد و در اختیار مردم قرار گرفت. ایشان اصحاب «سر» را اصحاب تشکیلات سیاسی مخفی امام باقر(ع) و امام صادق(ع) می دانند که کار این افراد این بود که اسرار را حفظ کنند تا دشمن نداند حضرت از لحاظ سیاسی چه می‌کند. بنابراین وقتی چیزی بازگو می‌شد، باعث ناراحتی ایشان می شد.

وی با بیان این که امامان ما شیفته قدرت نبودند که به هر وسیله‌ای به سمت قدرت بروند و آن را به دست بیاورند، یادآور شد: ائمه(ع) ما بنای حکومت اسلامی را به عنوان وظیفه برخود واجب می‌دانستند و از راهکارهای صحیح شرعی به آن سمت می‌رفتند.

وزیر اطلاعات در ادامه گفت: برای تشکیل حکومت اسلامی به شیعیان واقعی نیاز است و چون امام راحل چنین افرادی را در پیرامون خود داشت، نظام مقدس اسلامی را پایه گذاری کرد.

به گفته علوی، امروز هم شیعیان زیر پرچم ولایت و نایب امام زمان(عج) جمع شده‌اند و مقام معظم رهبری با صلابت نظام مقدس اسلامی را از پیچ‌وخم مشکلات نجات داده‌اند.

نسخه مناسب چاپ