استاندار کرمان که در نشست «مثلث توسعه » در شهرستان بافت سخن میگفت، با تأکید بر شناسایی و رفع قوانین مزاحم توسعه تأکید کرد: فرمانداران شهرستانها موظف به پیگیری مسایل مربوط به مثلث توسعه اقتصادی هستند.
علیرضا رزمحسینی با تأکید بر لزوم توسعه اقتصاد فرهنگی و فرهنگ اقتصادی بر پایه اصول دینی یادآور شد: تشکیل کلاسهای عملیاتی و اجرایی کارآفرینی بازدید از ادارات و نهادهای استان کرمان و گرفتن نظرات کارشناسی مختلف و تدوین کتاب قوانین مزاحم توسعه استان، در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به توزیع کتاب مثلث توسعه اقتصادی بین آحاد مردم افزود: طرح ایده وحدت زمینه مؤثری را برای تجمیع نیروهای دلسوز و وفادار نظام و مردم برای رفع عقبماندگیها و تسریع روند توسعه، فراهم آورده است.
فرماندار کرمان نیز گفت: خطمشی مثلث توسعه اقتصادی استان با توجه به شرایط اقتصادی کشور تعریف شده است. محمدعلی توحیدی افزود: کرمان توانمندی های بسیاری در بخشهای کشاورزی، صنعت و معدن دارد، به طوری که بهشت معادن ایران معرفی شده است.
وی با تأکید بر این که اتاق بازرگانی برای شکوفایی استان باید ظرفیت خوب و ارزشمندی را پدید آورد، از فرمانداران، نمایندگان مردم استان کرمان در مجلس شورای اسلامی و فعالان اقتصادی و کارآفرینان به عنوان اضلاع «مثلث توسعه» یاد کرد. وی گفت: کارگزاران دولت باید موانع موجود را از سر راه توسعه بردارند و از ظرفیتهای مردمی استفاده کنند. به گفته توحیدی، تکیه بر منابع محدود دولتی در به کارگیری و سرمایهگذاریهای نادرست است و از جمله سیاستهای دولت، حمایت از بخش خصوصی است.
فرماندار عنبرآباد هم گفت: در راستای طرح مثلث توسعه، دومین مجتمع غذایی عنبرآباد مجوز فعالیت خود را یک روزه دریافت کرده است. محمدحجتی پور افزود: مثلث توسعه منجر به امضای چهار تفاهمنامه سرمایهگذاری در بخشهای صنایع تبدیلی و فرآوری بخش کشاورزی شده است .
فرماندار جیرفت هم گفت: قرارداد اجرای ۶۰ طرح عمرانی در راستای مثلث توسعه بسته شده است.
احمد امینی افزود: در بخش حمل و نقل زمینه ارسال ۵ر۴ میلیون تن کالا به بازار، هدفگذاری شده است. وی همچنین تأکید کرد: سند توسعه جیرفت تدوین در آن نیازها و برنامههای شهرستان تا ۵ سال آینده مشخص شده است.
فرماندار رودبار جنوب هم گفت: واگذاری ۴۰۰ هکتار زمین به سرمایهگذاران، در حال بررسی است.