ابتلای ۳۰۰۰ کودک یمنی به سرطان در پی استفاده عربستان از مهمات ممنوعه
سرویس خارجی: همزمان با روز جهانی بیماران سرطانی، یک سازمان حقوق بشری اعلام کرد که بیش از ۳۰۰۰ کودک یمنی در نتیجه تجاوز ائتلاف سعودی به یمن و استفاده عربستان از سلاح های ممنوعه در این حملات، به بیماری سرطان مبتلا شده اند.

سازمان حقوق بشری «انتصاف» همزمان با روز جهانی بیماران سرطانی در بیانیه ای اعلام کرد : بیش از ۳۰۰۰ کودک یمنی در پی تجاوز ائتلاف سعودی و استفاده عربستان از سلاح های ممنوعه در حملات علیه یمن به سرطان مبتلا شده و در معرض مرگ قرار گرفته اند.

این سازمان افزود: زنان و کودکان یمنی که به بیماری سرطان مبتلا هستند، هشت سال است که رنج های فراوان دارند و هیچ کس به آن ها توجهی نمی کند. در این گزارش آمده است: آمار کودکان یمنی مبتلا به سرطان خون رو به افزایش است و در نتیجه تجاوز و محاصره یمن توسط عربستان و آمریکا و به کارگیری سلاح های نامتعارف و مهمات ممنوعه این آمار هر روز رو به افزایش است.«انتصاف» در ادامه آورده است: در نتیجه تجاوز به یمن ۵۰ درصد داروها برای بیماری سرطان نایاب شده است و در نتیجه بیشتر بیماران جان خود را از دست می دهند. این سازمان اعلام کرد : جنگ یمن همچنین باعث شده است که بیماران سرطانی نتوانند برای درمان به خارج سفر کنند . سازمان «انتصاف» تاکید کرد: مسئولیت تمامی جنایت هایی که علیه کودکان یمنی انجام می شود برعهده ائتلاف متجاوز به رهبری عربستان و آمریکا است.

در این حال، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه ای از آغاز سفر دوره ای نماینده این کشور به منطقه حاشیه خلیج فارس با هدف رایزنی برای برقراری صلح فراگیر در یمن خبر داد. در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است که «تیموتی لندرکینگ» به عربستان، عمان و امارات متحده عربی سفر خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا افزوده است: لندرکینگ به تلاش‌های دیپلماتیک هماهنگ آمریکا با سازمان ملل متحد و شرکای منطقه‌ای و بین المللی برای پیشبرد روند صلح فراگیر در یمن ادامه خواهد داد. بر اساس این بیانیه، نماینده آمریکا همچنین از طرف‌ها می‌خواهد مشارکت خود را با سازمان ملل متحد برای آغاز یک روند سیاسی یمنی – یمنی که می‌تواند به طور دائمی جنگ را پایان دهد، افزایش دهند.وزارت خارجه آمریکا همچنین گفته است که از دیگر اهداف سفر نماینده این کشور به منطقه، ترغیب کشورها برای ارائه کمک‌های مالی به یمنی‌ها به عنوان بخشی از طرح واکنش بشردوستانه سازمان ملل برای سال ۲۰۲۳ است.

نسخه مناسب چاپ