کوتاه آموزشی
 

دانشجویان از کارگاه های مجسمه سازی دیدار می کنند

دانشجویان علاقه مند به دیدار از کارگاه‌های مجسمه سازی “سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه سازی معاصر پدیده” می‌توانند با هماهنگی روابط عمومی این سمپوزیوم به دیدار از این کارگاه‌ها بپردازند.

به گزارش روابط عمومی سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه سازی معاصرپدیده؛ دانشجویان علاقه مند می‌توانند از طریق ارسال ایمیل (مشخصات فردی، نام دانشگاه، شماره تلفن همراه) به نشانی

padideart@gmail.com باروابط عمومی سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه سازی معاصرپدیده ارتباط برقرارکنند. سمپوزیم بین‌ا لمللی مجسمه سازی معاصرپدیده تا۱۴شهریورامسال درشهرپدیده برگزارمی شود.

نحوه پذیرش خبرنگاران در دانشکده خبر دانشگاه آزاد

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با اعلام نحوه پذیرش و رشته‌های دانشکده خبر گفت: این دانشگاه در دو نوبت مهرماه و بهمن‌ماه امسال در ۱۰ رشته مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری دانشجو پذیرش خواهد کرد.

دکترعلوی‌ فاضل در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: این دانشکده از اول مهرماه در چهار رشته کارشناسی با شکل آزمون و بدون آزمون و سه رشته کارشناسی ارشد و سه رشته دکتری نیز به صورت با آزمون پذیرش خواهد کرد. ظرفیت رشته‌ها نیز همچون مابقی واحدها در هر ورودی در مقطع کارشناسی ۵۰ نفر، ارشد ۱۵ و دکتری ۱۰ نفر خواهد بود.

وی با اشاره به نحوه پذیرش رشته‌های ارشد و دکتری امسال هم اظهار داشت: برای امسال دانشجویانی که انتخاب رشته‌های خود را انجام دادند اگر در رشته‌های مورد علاقه خود قبول نشدند می‌توانند از ظرفیت این رشته‌ها استفاده کنند.

همچنین اگر داوطلبانی نیز که در رشته‌های خود نیز قبول شدند تمایل به تغییر رشته برای حضور در این دانشکده داشته باشند، امکان تغییر رشته برای آنها فراهم شده است.

معاون پذیرش و سنجش دانشگاه آزاد با بیان اینکه در پذیرش رشته‌ها اولویت با خبرنگاران خواهد بود، افزود: در پذیرش امسال اولویت با خبرنگاران خواهد بود، اما نظام‌مند کردن این موضوع و تصمیم‌گیری برای میزان تاثیرگذاری پذیرش برای سال آینده به شکل دستورالعمل درخواهد آمد.

پذیرش دانشجو در ۲۸۶ رشته کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاداسلامی گفت: پذیرش دانشجو در ۲۸۶ رشته درکلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شده است که از امروز تا روزهای آینده به تدریج امکان ثبت نام هر مقطع برای داوطلبان ایجاد خواهد شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاداسلامی، علوی فاضل در ادامه افزود: متقاضیان علاقه مند ۱۲ رشته جدید کاردانی پیوسته و ۶ رشته جدید کاردانی ناپیوسته می توانند از ۵ شهریور با مراجعه به سایت معاونت سنجش و پذیرش به آدرسwww.azmoon.orgنسبت به ثبت نام خود اقدام کنند. وی گفت: علاقه مندان تحصیل در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته می‌توانند از فهرست این رشته های جدید که در سایت وجود دارد یک رشته را انتخاب و ثبت نام کنند.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی در مورد رشته های کارشناسی گفت: علاقه مندان ۶۲ رشته کارشناسی طی روزهای آینده می توانند به صورت بدون آزمون و از طریق سایت www.azmoon.orgنسبت به ثبت نام خود اقدام کنند که زمان دقیق آن از طریق سایت روابط عمومی اطلاع رسانی خواهد شد.

وی افزود: در ۱۵۲ رشته کارشناسی ارشد و ۵۴ رشته دکتری تخصصی با اطلاع رسانی قبلی امکان انتخاب رشته برای داوطلبان شرکت کننده در آزمون های سال ۹۳ این دو مقطع فراهم خواهد شد که زمان و چگونگی آن طی روزهای آینده اعلام خواهد شد. علوی فاضل در پایان گفت: انتخاب رشته در کلیه مقاطع تحصیلی یک فرصت جدید برای داوطلبان است که امکان ادامه تحصیل را برای متقاضیان علاقه مند فراهم خواهد کرد.

جزییات تسهیلات “رفاه کارت” دانشجویی

معاون دانشجویان داخل وزارت علوم از اجرای طرح تسهیلات رفاه کارت دانشجویی از اول مهرماه خبر داد و گفت: خدمات این کارت شامل اختصاص یافتن درصدهای مختلف تخفیف در استفاده از رستوران‌های پیرامون دانشگاه، رستوران‌های بخش خصوصی دارای شعبه در داخل دانشگاه، سلف سرویس دانشگاه‌ها، تسهیلاتی برای استفاده از حمل و نقل عمومی، بن کتاب و برخی از خدمات شهرداری می‌شود.

ابوالحسن ریاضی در گفتگو با ایسنا، افزود: این طرح در دو مرحله انجام می شود که چهار دانشگاه‌ صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی، علم و صنعت و دو مرکز فنی و حرفه‌ای قرار است به عنوان آزمایشی در مرحله اول این طرح همکاری کنند. ریاضی در ادامه از همکاری شهرداری تهران در اجرای این طرح خبر داد و اظهار کرد: شهرداری تهران اعلام آمادگی کرده است که در مجموعه‌های تحت مدیریت شهرداری ۵۰ درصد تخفیف در نظر بگیرد و تخفیف سایر بخش‌ها نیز توسط بخش خصوصی و صندوق رفاه ارائه می‌شود. استفاده از امکانات ورزشی، سالن‌های سینما، خدمات و تسهیلات گردشگری و میراث فرهنگی بعد از موفقیت طرح در مرحله اول امکانپذیر خواهد شد .

جذب ۵ هزار دانشجوی خارجی در سال جاری

مدیرکل دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان گفت: آنچه اکنون در زمینه دانشجویان غیربورسیه مصوب شده این است که در جذب این دانشجویان فعالیت بیشتری صورت گیرد.

دکتر صمد حاج جباری در گفتگو با مهر گفت: در حال حاضر جذب و پذیرش دانشجویان غیرایرانی به صورت جدی انجام می گیرد و تا کنون چندین جلسه کمیته جذب این دانشجویان در ایام تابستان برگزار شده است.

وی ادامه داد: هدف ما این است که امسال در جذب دانشجویان غیرایرانی به عدد برنامه پنجم یعنی ۵هزار نفر در سال( ۲ هزار دانشجوی بورسیه و ۳ هزاردانشجوی غیر بورسیه)دست یافته و حتی از این عدد نیز عبور کنیم.

وی ادامه داد: در شورای سیاست گذاری بین المللی خارجی مصوب شده که ۱۰ دانشگاه از دانشگاه‌های برتر کشور حمایت شوند تا سال آینده بین ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گیرند که جذب دانشجویان غیرایرانی به صورت بورسیه و غیر بورسیه می تواند در افزایش امتیاز دانشگاه ها تاثیرگذار باشد.

زمان توزیع کتب درسی پایه‌های مختلف اعلام شد

مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش به اعلام جزئیات توزیع کتب درسی پایه‌های مختلف پرداخت .

سید احمد حسینی در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: کتاب های مقطع ابتدایی اکنون در استان‌هاست و از ۱۰ شهریورماه در اختیار واحدهای آموزشی قرار می‌گیرد . وی افزود: کتاب های دوره پیش‌دانشگاهی نیز میان استان‌ها توزیع شده است. با توجه به تقویم آموزشی این دوره، هر منطقه یا واحد آموزشی که کتب را بخواهند، می‌توانند به دانش‌آموز تحویل بدهند.

مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره توزیع کتاب‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کارودانش نیز گفت: کتب شاخه فنی‌و حرفه‌ای نیز به استان‌ها ارسال شده است و امسال حتی به اندازه یک جلد کتاب هم با مشکل و کمبود روبرو نیستیم. حسینی افزود: کتب درسی دوره دبیرستان نیز از دهه آخر شهریورماه توزیع می‌شود.

استان های مرزی کشور در صدر آمار بیسوادی

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: بیشترین نرخ بیسوادی در کشور مربوط به استان های مرزی است.

به گزارش مهر، علی باقرزاده با بیان اینکه بیسوادی در هر منطقه جغرافیایی و برش فرهنگی دلایل خاصی دارد، اظهار داشت: به نظر می‌رسد در استان های مرزی عمده‌ترین دلیل، افت پوشش حداکثری تحصیل و کم توجهی به مسائل فرهنگی باشد. وی افزود: آمار بیسوادی زنان و دختران در برخی از استان های مرزی به بیش از ۳۰ درصد می‌رسد.

باقرزاده گفت: استان های سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، خراسان شمالی، کردستان و کرمان از استان هایی هستند که در زمینه سوادآموزی نیازمند توجه و کار ویژه هستند. وی با بیان اینکه قدر مطلق تعداد بیسوادان در مناطق شهری و روستایی برابر است، ادامه داد: با توجه به اینکه جمعیت شهرها از مناطق روستایی بیشتر است، می‌توان نتیجه گرفت درصد بیسوادی در روستاها بیش از مناطق شهری است.

صدور مجوز تاسیس مدرسه غیرانتفاعی برای ارگان‌ها و سازمان‌ها

رییس سازمان مدارس غیردولتی از امکان تاسیس مدارس غیردولتی توسط وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و ارگان ها خبر داد و گفت: آموزش و پرورش با بررسی شرایط و تطبیق این مدارس با قوانین و مقررات مجوز صادر می‌کند.

مرضیه گرد در گفتگو با مهر از امکان تاسیس مدارس غیردولتی درون سازمانی توسط سازمان‌ها و ارگان های مختلف در کشور خبر داد و گفت: ارگان ها و سازمان‌هایی که از عهده اداره مدرسه غیرانتفاعی برای فرزندان کارکنان مجموعه خودشان برآیند به طوری که خروجی مدرسه با کیفیت و قابل دفاعی باشد، می‌توانند با ارائه درخواست به سازمان مدارس غیردولتی این مدارس را تاسیس کنند.

به گفته رییس سازمان مدارس غیر دولتی، مشارکت مردمی و امور خانواده، در حال حاضر دستورالعملی با عنوان مدارس جوار وجود دارد که براساس آن تمامی وزارتخانه‌ها، نهادها، حوزه های علمیه، مساجد، کارخانه ها می توانند تقاضای مدرسه غیرانتفاعی متناسب با اهداف سازمانی خودشان و البته هماهنگ با قوانین و مقررات آموزش و پرورش ارائه بدهند.

وی با اشاره به اینکه دستورالعمل تاسیس این مدارس را به سازمان‌ها اعلام کرده ایم، گفت: تاکنون درخواست‌هایی از سوی اورژانس، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و بیمه برای ما ارسال شده که در حال بررسی است.

این مدارس باید بر اساس شرایط و ضوابط آموزش و پرورش فعالیت کنند و در ادامه بررسی‌های لازم و بازرسی‌ها در مورد آنها انجام می شود.

نسخه مناسب چاپ