به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران، کوروش گلناری یکی از نمایشگاه گردانان این رویداد هنری گفت: امروزه روال برگزاری جشنوارهها و نمایشگاههای حرفهای بیشتر انتخاب هنرمندان براساس تم مورد نظرتوسط نمایشگاه گردان است.
وی ادامه داد: ما هم برای برگزاری نمایشگاه رهایی فراخوان نداشتیم. در این نمایشگاه ۸۰ هنرمند حضور دارند که انتخاب آنها به عهده، گوهردشتی، امیرحسین بیانی و اینجانب بوده است.
گلناری با اشاره به رویکرد این نمایشگاه گفت: ما بیش از هر چیزخواهان فرآیندی ضد جنگ هستیم. وقصدمان به زیر سوال بردن برخوردهای خصمانه در جامعه انسانی است، امروز درغزه و اوکراین و دیروز در عراق و افغانستان وفردا در هر کجا.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه تمرکزبرمسائل و محدودیت ها ومحرومیت های جامعه ای انسانی است تا اینکه بخواهد تبلیغاتی سیاسی را دنبال کند. برای ما جنگ و آسیب هایش و رویکرد صلح طلبانه مهم است. رویای ما این است که؛ انسان ها به درجهای از آگاهی و فرهیختگی برسند که جنگ تبدیل به آشتی، مصاحبت وهم زیستی مسالمت آمیز شود. ما در برگزاری این نمایشگاه نمی خواهیم در نگاهی کلیشهای محصور شویم.
گلناری درباره ذهنیت هنرمندان شرکت کننده در نمایشگاه رهایی گفت: هرهنرمند دنیای شخصی خود را در مواجهه با موضوع مورد نظر دارد. اما آنچه ما در ذهن این هنرمندان ترسیم کردیم؛ چگونگی داشتن دنیایی بدون جنگ بود.
وی با اشاره به بخش هایی که در این نمایشگاه وجود دارد، اظهار کرد: نمایشگاه فوق برخوردی چند رسانه ای دارد از عکس، مجسمه، ویدیو و نقاشی که بخش های مختلف نمایشگاه رهایی را تشکیل میدهند. البته ترکیب های چند مدیایی هم داریم. ممکن است هنرمندی بخواهد مفاهیم مورد نظرش را از طریق دو یا چند مدیای متفاوت بیان کند. گلناری در پایان گفت: از میان هنرمندانی که در نمایشگاه حضور دارند می توان به: بهروز دارش، فریده شهسوارانی، بهنام کامرانی، شهناز زهتاب، شادی قدیریان،فریدون امیدی، صبا علیزاده، حامد نوری و … اشاره کرد.
نمایشگاه رهایی از ۲۱ شهریور کار خود را آغاز می کند و تا ۲۱ مهر ادامه دارد.