سردار سید کمالهادیانفر درباره استفاده از تابلوهای هوشمند راهنمایی و رانندگی در معابر و تاثیر آن بر کاهش ترافیک گفت: هوشمندسازی و استفاده از دانشروز یکی از مواردی است که در پلیس راهنمایی و رانندگی آغاز شده است که از جمله آن میتوان به اجرای طرح کروکی الکترونیک، استفاده از پهپاد در مدیریت ترافیک، ارائه خدمات شمارهگذاری و تعویض پلاک به شکل برخط اشاره کرد و راستا هوشمندسازی تابلوهای راهنمایی و رانندگی در معابر نیز جزو مواردی است که فاز اول آن در کلانشهرها در دستورکار پلیس راهنمایی و رانندگی و دیگر دستگاههای مسئول قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه تهران در استفاده از تابلوهای هوشمند پیشتاز بوده است، گفت: علاوه بر تهران در اصفهان، شیراز و مشهد و نیز اقدامات قابل توجهی انجام شده و اقداماتی نیز باقی مانده است که باید انجام شود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا درباره اینکه آیا استفاده از چراغهای الایدی در تابلوها نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت گفت: از این چراغها نیز استفاده از خواهد شد، درخصوص هوشمندسازی تابلوهای راهنمایی و رانندگی باید مواردی مانند امکان به روزرسانی برخی از تابلوها در شرایط متفاوت مد نظر قرار بگیرد و به عنوان مثال بتوان سرعت مجاز را با توجه به وضعیت ترافیک مسیرها به رانندگان اعلام کرد.
هادیانفر ادامه داد:همچنین این تابلوها باید دید روز و دید شب را کامل کند و به گونهای باشد که درتمام ساعات روز قابلیت رویت از سوی رانندگان را داشته باشد و بتواند به صورت هوشمند به آنان اطلاعرسانی کند. وی درباره تاثیر استفاده از این تابلوها بر ترافیک گفت: قطعا هوشمندشدن تابلوها تاثیر زیادی در مدیریت ترافیک و حتی جلوگیری از تصادفات خواهد داشت و این موضوعی است که دستورکار پلیس راهنمایی و رانندگی قرار گرفته و ما آن را دنبال میکنیم و امیدواریم که با سرعت بیشتری توسعه یابد.