کلنگ احداث دهکده المپیک خرم آباد در سال ۸۶ با حضور معاون اول رئیسجمهوری و رئیس وقت سازمان تربیت بدنی و مسئولان لرستان به زمین زده شد.
هدف از ساخت این دهکده المپیک که کلنگ آن در زمینی به مساحت ۲۵۲ هکتار در منطقه کمالوند خرم آباد به زمین زده شد افزایش سرانه ورزشی و ایجاد محلی برای برگزاری مسابقات مهم بین المللی و جهانی و برپایی اردوهای ورزشی استان در لرستان بود.
این طرح که مصوبه هیأت دولت را نیز داشت متاسفانه و به دلایل محتلف و باگذشت زمان از یک دهکده با ۶۰ زیرمجموعه به مجموعه ورزشی با ۲۶ زیر بدل شد.
در سفرهای هیات دولت به لرستان هم دهکده المپیک خرم آباد در زمره مصوبات قرار میگرفت اما متاسفانه اجرای این دهکده در حد یک مصوبه باقی میماند و هیچ گاه رؤیای دهکده المپیک برای مردم لرستان تحقق پیدا نکرد.
مدیرکل سابق ورزش و جوانان استان لرستان گفته است که این طرح از ابتدا غیر کارشناسی کلنگ زنی شده و از نظر جا نمایی آن محل مناسبی برای اجرای دهکده المپیک نبوده است و هم اکنون ما ناگزیر به اجرای آن هستیم.
بر اساس نظر کارشناسان و بعد از ۱۶ سال از مجموع طرحهای این مجموعه فقط ۲ پروژه سالن دو و میدانی و ورزشگاه ۱۵ هزار نفری آن در دستور کار گرفته است؛ تیرماه ۹۸، سالن دو و میدانی این مجموعه با حضور وزیر ورزش و جوانان وقت افتتاح شد اما ورزشگاه ۱۵ هزار نفری آن متوقف شده و نیمه کاره باقی مانده است.احمدرضا دالوند، معاون عمرانی استانداری لرستان در بازدید اخیرش از پروژه ورزشگاه ۱۵ هزار نفری مجموعه دهکده المپیک خرمآباد اظهار داشت: در حال حاضر این پروژه ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تکمیل این پروژه در میان مصوبات سفر رئیسجمهوری به لرستان قرار گرفته است.
معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه بخشی از اعتبار سفر رئیسجمهور برای این پروژه را تأمین کنیم، افزود: هنوز اعتبار این پروژه به طور کامل تأمین نشده است و بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته، امیدواریم که فاز اول این ورزشگاه را به تناسب اعتباراتی که تخصیص پیدا میکند، تا قبل از پایان سال جاری به بهره برداری برسانیم.
وی افزود؛ احداث جاده دسترسی به این ورزشگاه از محل بام خرم آباد، که یک جاده پدافندی و میانبر است، در دستور کار قرار گرفته است.