محسن فرهادی در گفتوگو با ایلنا در این باره توضیح داد: با توجه به اینکه پیشبینی میکنیم امسال با فروکش کرونا مسافرتها افزایش پیدا کند دقیقا از ۲۴اسفندماه لغایت ۱۵فروردین ماه سال ۱۴۰۲، آمادهباش نوروزی ما با تجهیز صددرصد کارشناسانان در قالب تیمهای ثابت و سیار بازرسی آغاز میشود.
وی افزود: اقدامات در این مدت با سه اولویت دنبال میشود؛ اولویت اول که شامل یک هفته قبل از تحویل سال میشود، تمرکز بر عرضه مواد غذایی در رستورانها، فستفودها، چلوکبابیها، کافهها، قنادیها و شیرینیفروشیها و…همچنین آرایشگاههای مردانه و به ویژه زنانه دارد. پیشبینی میکنیم تا پیش از سال جدید، ارائه خدمات از سوی این مراکز بیشتر باشد.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: بعد از ورود به سال جدید تا سوم فروردینماه عمده تمرکز بر هتلها، متلها و مسافرخانهها، مراکز تجمعی تفریحی، پارکها، تفرجگاهها، مراکز سیاحتی و زیارتی است.
فرهادی درباره نظارتها در ایام ماه مبارک رمضان بیان کرد: بعد از سوم فروردین ماه با حلول ماه مبارک رمضان علاوه بر این اقدامات، کنترلهای ویژهای نیز برمراکز توزیع آش، حلیم، شیرینیهای محلی و سنتی و در رأس همه اینها مراکز توزیع زولبیا و بامیه داریم. همچنین ساعات کنترلها و نظارت خودمان را از طول روز به ساعات نزدیک افطار و ساعات پایانی شب تغییر میدهیم و چنانچه لازم باشد تا سحر این نظارتها ادامه خواهند داشت
وی افزود: ما یک آمادهباش از ۲۴اسفندماه تا ۱۵فروردین ماه داریم و یک آمادهباش نیز از سوم فروردینماه سال ۱۴۰۲تا سوم اردیبهشتماه سال ۱۴۰۲که پایان ماه مبارک رمضان است، داریم.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: در هر دو دستورالعمل چه نوروز و چه ماه مبارک رمضان، بر رعایت بهداشت فردی شامل شست و شوی دستها و استفاده از ماسک به ویژه برای کسانی که خدمات را ارائه میدهند، تأکید میشود. به مردم نیز توصیه میکنیم اگر علائمی از بیماری دارند، حتیالامکان در منزل مانده و ارتباط خود را با سایر افراد کم کنند.
فرهادی خاطرنشان کرد: به طور روزانه وضعیت بازرسیها، کنترلها و نظارتها و رعایت پروتکلهای بهداشتی را اطلاعرسانی میکنیم. مردم نیز میتوانند انتقادات، پیشنهادها و اخبار خود را از طریق تلفن ۱۹۰به ما اطلاع دهند.