سیدمسلم موسوی مدیرعامل انجمن انرژیهای تجدیدپذیر ایران با اعلام این مطلب به خبرگزاری صداوسیما گفت: تمرکز اصلی ما در تولید تجهیزاتی مثل پنل خورشیدی یا توربین بادی و پس از آن نیروگاه است.
وی با اشاره به اینکه از اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۹۰ یک کارخانه برای تولید سلولهای خورشیدی در کشور ایجاد شد که مکانیزمی قدیمی داشت، افزود: در حال حاضر در حوزه تولید سلولهای خورشیدی، شمش و ویفه و پلی سیلیکون شرکتی که بتواند محصولی به بازار ارائه دهد را نداریم، اما در کشور چندین شرکت در این حوزهها سرمایه گذاری کرده اند؛ در حوزه سل یکی دو شرکت سرمایه گذاری کرده اند و تجهیزات آن را از خارج آورده اند و ادعا کرده اند که تولید دارند، اما تا به حال از این شرکتها خریداری نشده است.
موسوی اضافه کرد: یک شرکت هم در دو سه سال اخیر ایجاد شده تا کل زنجیره را احداث کند. این شرکت با ظرفیت تولید سالانه ۴۰ هزار تن سیلیکون متال گرید و ۱۰ هزار تن سولار گرید مترصد راه اندازی تمامی خطوط تولید خود است.وی ادامه داد: برنامه وزارت نیرو در دولت جدید، احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر است و اسفند۱۴۰۱ مجوز ۴ هزار مگاوات توسط شورای اقتصاد صادر شد.
مدیرعامل انجمن انرژیهای تجدیدپذیر با بیان اینکه ظرفیت کل نیروگاههای تجدیدپذیر در کشور هزار مگاوات معادل یک گیگاوات است که از این میزان ۳۸۰ مگاوات آن را نیروگاههای خورشیدی تامین میکنند، گفت: راه اندازی نیروگاههای خورشیدی عمدتاً با سرمایه گذاری خارجی بوده و از پنلهای خارجی در آنها استفاده شده است و پنلهای داخلی پوشش کمتری را دارند.