آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان اصلاح می شود
 

سرویس خبر: سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: پس از اتمام فرآیند رتبه‌بندی معلمان، اصلاح آیین‌نامه این رتبه بندی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

رضامراد صحرایی در حاشیه سفر به کرمانشاه در گفتگو با مهر با بیان این که بزودی فرآیند رتبه‌بندی معلمان و رسیدگی به اعتراضات به پایان خواهد رسید،ادامه داد: پس از بررسی‌ها مشخص شد آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان نیاز به اصلاح دارد که به محض اتمام فرآیند رتبه‌بندی و رسیدگی به اعتراضات ،اصلاح این آیین‌نامه در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی در جمع معلمان کرمانشاهی هم با بیان این که طرح رتبه‌بندی معلمان دارای نواقصی است، ادامه داد: آیین نامه رتبه‌بندی معلمان پس از اجرای مرحله نخست طرح، اصلاح می‌شود.دولت سیزدهم جسارت به خرج داد و طرح رتبه بندی معلمان را اجرا کرد اگرچه ایراداتی در آن وجود داشت.

صحرایی افزود: پس از آن که در مرحله نخست رتبه‌بندی تمامی معلمان مشخص شود، این کار انجام می‌گیرد؛البته شأن و جایگاه فرهنگیان و معلمان فراتر از رتبه بندی است.

رفع دغدغه‌های فرهنگیان در دستور کار است

سرپرست وزارت آموزش و پرورش همچنین در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه که با حضور استاندار کرمانشاه و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، بر ضرورت رفع دغدغه فرهنگیان اشاره کرد و گفت: حل مشکلات و رفع دغدغه فرهنگیان از اولویت‌ها در وزارت آموزش و پرورش است.هرکجا علم حاکم شود پیشرفت قطعی است و علم در دین اسلام سلطان است.

وی با تاکید بر این که مادامی که علم حضور داشته باشد پاسداشت خون شهدا خواهیم بود، گفت: ۳ روز قبل در سفر هیأت دولت به استان خوزستان از یک سد بازدید کردیم که نیروگاه آن به طور کامل توسط متخصصان داخلی ساخته شده بود و امروز تولیدات داخل و زیرساخت‌های ملی توسط دانشمندان ایرانی انجام می‌شود.

صحرایی با اشاره به ضرورت پرداختن به حوزه تعلیم و تربیت، ادامه داد: اگر آموزش و پرورش درست شود، تمامی مشکلات کشور رفع خواهد شد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش همچنین در نشست شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان استان کرمانشاه، گفت: همه کسانی که در فرآیند رتبه بندی معلم‌ها رتبه نگرفته و یا بلاتکیلف هستند، ظرف چند روز آینده تکلیفشان معلوم و به اعتراضات به ترتیب رسیدگی خواهد شد.

صحرایی با بیان این که معلمان باید با همه توان برای تعلیم و تربیت صحیح فرزندان کشورمان تلاش کنند،ادامه داد: معلمان نباید گرفتار روزمرگی شوند. باید مراقب باشیم تا نقش معلمی برایمان عادی نشود تا بتوانیم به رسالت خود که همان تعلیم و تربیت صحیح دانش آموزان است، دست پیدا کنیم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش از مدرسه به عنوان کانون تربیتی یاد کرد و افزود: مدرسه محل تربیت نسل آینده است و بیش از این که رسالت آموزش دانش‌آموزان را داشته باشد، وظیفه تربیت صحیح آن ها را عهده دار است.

وی با یادآوری اجرای آیین نامه رتبه بندی معلمان گفت: از سال ۱۳۹۰زمزمه رتبه بندی معلمان شنیده می شود که در دولت سیزدهم این کار آغاز شد که اجرای آن اقدام خیلی خوبی در جهت ارتقای دستگاه تعلیم و تربیت در ابعاد مختلف خواهد بود.

صحرایی با اشاره به برخی مطالب عنوان شده در فضای مجازی در مورد رتبه بندی معلم‌ها، گفت: فقط حدود ۳۰درصد معلمان از رتبه خود ناراضی هستند که روند رسیدگی به اعتراضات آن ها با جدیت انجام می‌شود.البته در روند اجرای رتبه بندی معلمان، هرجایی نیاز به اصلاح باشد، آیین نامه که هیچ ! حتی امکان اصلاح قانون هم از طریق نمایندگان مجلس وجود دارد و حتما پیگیری می شود.

وی اشاره‌ای هم به گلایه برخی از معلمان درباره رتبه بندی کرد و گفت: برخی معلمان می گویند نظام رتبه بندی، شان معلم را زیر سئوال برده ، این در حالیست که شان معلمی به رتبه بندی نیست.

صحرایی در ادامه با بیان این که اکنون در وزارت آموزش و پرورش ۴۳مساله کلیدی داریم، گفت: یکی از مهمترین این مسائل، موضوع ساماندهی معلمان است که صرفا با خلاقیت مدیران مدارس می تواند به بهترین شکل ممکن انجام شود.

وی با بیان این که اکنون بیش از ۱۶میلیون دانش آموز و ۹۳۰هزار معلم در کشور داریم، ادامه داد: در سال های گذشته که بیش از ۱۸ میلیون دانش آموز داشتیم، فقط ۷۳۰هزار معلم در آموزش و پرورش حضور داشتند و هیچ کمبود معلمی هم نداشتیم، لذا با ساماندهی می توان مساله کمبود معلم را رفع کرد. بر اساس استانداردها به ازای هر کلاس درس مقطع ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوم و هنرستان به ترتیب به یک، ۱.۷،۱.۴و ۲.۱معلم نیاز است.

صحرایی اشاره ای هم به در پیش بودن برگزاری امتحانات نهایی کرد افزود: اجرای مصوبه جدید کنکور اقدام مثبتی بود که کیفیت آموزش را افزایش خواهد داد و مدرسه را به دانشگاه وصل خواهد کرد. به گزارش ایسنا، سلمان محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه هم در این نشست با تبریک هفته معلم، گفت: در هفته معلم فضای متفاوتی را در استان تجربه خواهیم کرد.

وی همدلی و همراهی را لازمه دستگاه تعلیم و تربیت دانست و افزود: خوشبختانه این همراهی و همدلی به میزان قابل توجهی در بین مسئولان آموزش و پرورش در سطح استان به چشم می خورد.

عظیم عظیمی رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کرمانشاه هم در این نشست با اشاره به کمبودهای این دانشگاه از نظر نیروی انسانی و فضا، گفت: از نظر فضای آموزشی مشکلات جدی در دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه داریم.

نسخه مناسب چاپ