رئیس فدراسیون تکواندو گفت: از آقای پولادگر که خودش بیست و اندی سال رئیس این فدراسیون بوده است توقع داریم از این رشته حمایت کند.
به گزارش ایسنا، هادی ساعی درباره اختلافاتش با سید محمد پولادگر، معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش، گفت: اگر وزارت ورزش مدرکی دارد که بیشتر از ۲۲میلیارد بودجه فدراسیون تکواندو به ما دادهاند ارائه کنند، در آن صورت من همه صحبتهای آقای پولادگر که گفتهاند هادی ساعی دروغ میگوید را تایید میکنم. من حتی دستوری را از آقای وزیر گرفتم که به صورت متمم بودجهای جدا از ۲۲میلیارد به بودجه فدراسیون تکواندو اضافه شود و با توصیه وزیر تفاهمنامه را امضا کردم. وقتی پیش وزیر رفتم به من گفتند شما امضا کنید، ما در قالب یک متمم به بودجهتان اضافه می کنیم. من از آنجا که برای ایشان همیشه احترام قائلم، تفاهمنامه را امضا کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد. به رقمی که قرار بود اضافه شود اشارهای نشد اما وزیر دستور داد به بودجه فدراسیون اضافه شود که این دستور را میتوانم ارائه کنم.
او درباره این که اختلافات میان وی و پولادگر باعث ضربه به تکواندو میشود، گفت: مطمئنا اگر این اختلافات ادامه داشته باشد ضربه میزند. ساعی در پاسخ به این سئوال که آیا این بیتوجهی عمدی بوده یا خیر؟ گفت: نمیدانم اسمش را چه بگذارم. آقای پولادگر خودش بیست و اندی سال رئیس این فدراسیون بوده و بیشتر از همه درک میکند. انتظار ما این بود که وقتی ایشان به آنجا میرود به ما کمک کند، همانطور که من وقتی ۴سال عضو هیات اجرایی کمیته ملی المپیک بودم با وجودی که با تکواندو کار نمیکردم همیشه تلاش میکردم حق تکواندو را بگیرم.
رئیس فدراسیون تکواندو خاطرنشان کرد: الان هم ما چیز اضافهتر از آقای پولادگر نمیخواهیم. از ایشان خواهش میکنیم بهخاطر رشته خودشان که قهرمان پرور و مدال آور است، به خاطر این که این رشته تنها رشتهای است که هم در بانوان و هم آقایان مدالآور المپیک است، حمایت کنند.
ساعی در بخش دیگری از صحبتهای خود در برنامه ورزشگاه، درباره مهاجرت برخی تکواندوکاران ایران به کشورهای دیگر، گفت: نمیتوانیم جلو آدمها را بگیریم. در گذشته تعدادی پناهنده شدند که شرایط نامناسب باعث این اتفاق شد. از سوی دیگر تکواندو ما در دنیا حرف برای گفتن دارد و در دو رشته ممکن است این اتفاق بیفتد که یکی تکواندو و دیگری کشتی است.
دارنده ۲مدال طلا و یک برنز المپیک و ۲طلا، یکنقره و یک برنز جهان، افزود: باید حرف این بچهها را گوش کرد. من وقتی آمدم دو ورزشکار را برگرداندم. کار سختی بود اما با توجه به اعتمادی که به بنده دارند این کار را انجام دادیم. سعی میکنیم حتی آنهایی که برای پناهندگی رفتهاند را برگردانیم. آنهایی که پناهندگی سیاسی نیستند و پناهنده اجتماعی هستند، با آنها در ارتباطیم و همدیگر را میبینیم.
او درباره اعتراضات آرمین هادیپور، ملی پوش ایران در المپیک توکیو به او و فدراسیون تکواندو، گفت: او از بچههایی بود که در سیستم گرندپری ما امتیاز داشت اما در انتخابی تیم ملی باخت. او توقع داشت چون رنکش بالاست در تیم ملی فیکس شود. چند بار با او صحبت کردم. او جملهای گفت که من خیلی تعجب کردم. گفت شما میخواهید این بچه را ببرید جهانی؟ گفتم شما خب به این بچه باختهای. ساعی افزود: من از حق هیچ کس نمیگذرم. چند نفر از این بچههایی که آمدند هیچ رنکی ندارند و در مسابقات جهانی در بازی اول به قهرمان جهان و المپیک میخورند. قطعا کار سختی داریم اما وقتی انتخابی میگذاریم هر کسی که برنده شود را انتخاب می کنیم. ما دل این ریسک کردن را داریم و پای آن ایستادهایم. ما جوانگرایی نکردیم جوانها آمدند حق خودشان را گرفتند. ما دو تیم در حد جهانی داریم و این بچهها آن قدر بزرگ هستند که مطمئنم میتوانند قهرمانان جهان و المپیک را ببرند.