خرید صندوق‌ متولدین پارسال
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد از امکان خرید صندوق‌های قابل معامله برای متولدین سه ماهه دوم سال ۱۴۰۱ از ابتدای خرداد خبر داد.

ذبیح الله سلمانی در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ به ازای هر متولد سال ۱۴۰۱ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: منابع مورد نیاز برای تامین این موضوع از منابع عمومی دولت تامین می‌شود.

وی با اشاره به آغاز فرایند ثبت نام از چهارم اردیبهشت گفت: از چهارم تا ۲۴ اردیبهشت، یعنی در یک بازه زمانی ۲۰ روزه، تعداد ۳۷۸ و ۶۵۳ نفر نسبت به ثبت نام اقدام کردند.

بر اساس آمار ثبت احوال، به طور کلی حدود ۹۸۰ هزار نفر در سال ۱۴۰۱ متولد شده‌اند که طبق بررسی‌ها ۳۸۰ هزار نفر در سه ماهه نخست سال متولد شده بودند، بنابراین می توان گفت ۹۵ درصد والدین متولدین سه ماهه نخست پارسال نسبت به ثبت نام اقدام کرده‌اند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد، با بیان اینکه تا کنون فقط والدین افرادی که در سه ماه نخست سال ۱۴۰۱ متولد شده بودند می توانستند نسبت به ثبت نام اقدام کنند، اضافه کرد: با توجه به اینکه ثبت نام متولدین سه ماهه نخست پارسال کامل شده است، فاز دوم برای متولدین سه ماهه دوم پارسال از ابتدای خرداد آغاز خواهد شد.

سلمانی تاکید کرد: والدین برای ثبت نام باید به نام فرزند خود کد بورسی دریافت کنند که این موضوع در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به نشانی https:ررmy.gov.ir دیده شده است.

بر اساس این گزارش، والدین متولدین ۱۴۰۱ باید به سامانه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به نشانی https:ررmy.gov.ir، بخش طرح تشویق فرزندآوری و جوانی جمعیت مراجعه کنند.

پس از ورود به این قسمت و وارد کردن کدملی، مشخصات فرزند را مشاهده می‌کنند و پس از طی مراحل، پیامکی برای والدین متولدین ۱۴۰۱ ارسال خواهد شد که باید وارد بخش انتخاب بانک شوند و بین بانک‌های عامل ملی یا پست بانک، یکی را انتخاب

کنند.

سپس ۳۵ صندوق سرمایه گذاری قابل معامله برای آن‌ها نمایش داده می‌شود که باید از میان آن‌ها، حداکثر سه صندوق را انتخاب کنند.

پس از آن، باید به صورت غیرحضوری اقدام به افتتاح حساب کنند که پس از این مرحله وزارت اقتصاد به ازای هر فرزند یک و نیم میلیون تومان به حساب‌ شارژ و شرکت کارگزاری بانک ملی اقدام به خرید صندوق‌های قابل معامله می‌کند و به صورت سپرده به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی انتقال می‌دهد.

خبر دیگر اینکه بیش از ۸۰ میلیارد تومان مطالبات سنواتی از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) در هفته سوم اردیبهشت واریز شد.

به گزارش تسنیم، اطلاعات منتشر شده در مورد جزییات واریز مطالبات جاری و سنواتی سهامداران در هفته سوم اردیبهشت امسال نشان می‌دهد که در این بازه زمانی، شش ناشر سود سنواتی و هشت ناشر سود جاری صاحبان سهام خود را پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، در این دوره زمانی، شش شرکت‌ به نام های الکتریک‌ خودرو شرق، پخش‌هجرت، پتروشیمی‌ جم، سرمایه گذاری ‌ساختمانی‌ بین‌المللی ‌نام‌ آوران‌ مهندسی، فروشگاه‌های‌ زنجیره‌ای‌ افق ‌کوروش‌و پلیمرآریاساسول، سود سنواتی ۲۵۲ هزار و ۳۹۷ سهامدار را که شامل ۸۰ میلیارد و ۱۷۴ میلیون تومان می‌شود را با استفاده از سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) واریز کردند.

همچنین تا پایان هفته سوم اردیبهشت امسال، هشت ناشر به نام های قند ارومیه، تکادو، به ‌پرداخت‌ ملت، سیمان‌لار سبزوار، سرمایه‌گذاری ‌توسعه‌ وعمران ‌استان ‌کرمان، بیمه‌ اتکایی ‌سامان‌، سیمان‌ کرمان و مدیریت ‌انرژی ‌امید تابان‌ هور، سود جاری ۴۷۷ هزار و ۵۶۷ سهامدار که شامل ۱۳۱ میلیارد و ۷۲۵ میلیون تومان می‌شود را توسط سمات و از طریق سامانه سجام واریز

کردند.

در این میان، بر اساس مصوبه کمیته پایش ریسک بازار سرمایه، افزایش ضریب تعدیل سهام‌های پذیرفته شده در بورس تهران و بازار اول و دوم فرابورس ایران به‌روزرسانی و ابلاغ شد.

به گزارش رسیده، با تصویب کمیته پایش ریسک بازار سرمایه سازمان بورس و اوراق بهادار، دستورالعمل خرید اعتباری اوراق بهادار در بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران اصلاح شد.

نسخه مناسب چاپ