سید مجتبی حسینی در شورای مهارت استان همدان با بیان این که تعهد اشتغال استان در سال جاری تعداد ۲۰ هزار و ۷۰۶ نفر است اظهار داشت: دستگاههای اجرایی برای تحقق ایجاد اشتغال پایدار باید بیشتر تلاش کنند.
وی با اشاره به این که پارسال تعهد اشتغال ۲۳ هزار و ۹۸۶ نفر بود،افزود: با تلاشهای انجام گرفته بیش از ۲۵ هزار اشتغال در استان همدان ایجاد شده است
حسینی با بیان این که اشتغال باید حقوق مکفی برای گذران زندگی داشته باشد،تاکید کرد: اشتغالزایی در سطح جامعه باید برای آحاد شهروندان ملموس باشد و همه مردم این موضوع را به خوبی احساس کنند.
وی بر اهمیت نقش آموزش در خلق ثروت و ایجاد اشتغال تاکید کرد و گفت: آموزشهای مهارتی باید در تمامی سطوح و صنوف انجام شود تا افراد با کسب مهارت به درآمدزایی برسند و سطح اقتصادی ارتقاء یابد.
حسینی اظهارداشت: با بررسیهای انجام گرفته مشاهده میکنیم که کارخانهها به دنبال جذب نیرو هستند و از سوی دیگر افراد بیکار در جامعه وجود دارند که جویای کار هسستند و برای اتصال جویای کار به کارخانهها باید مهارت آموزی اجرایی شود.
افرادی که در مراکز فنی و حرفهای دورههای مهارت آموزی را طی و گواهینامه دریافت کردند میتوانند تسهیلات بانکی با سود ۴ درصد برای مشاغل خرد و خانگی دریافت کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان به اشتغال روستایی اشاره کرد و افزود: رونق اقتصادی روستاها نیز از محل مهارت آموزی و پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی محقق میشود.
حسینی بر ایجاد زنجیره ارزش افزوده برای توسعه استان همدان تاکید کرد و ادامه داد: برای این که در حوزه اشتغال آفرینی و خلق ثروت موفق شویم باید با مهارت آموزی، اقتصاد را به درون خانههای مردم ببریم و امکانات فقط در شهر همدان متمرکز نشود بلکه امکانات و خدمات را به تمامی روستاها و شهرها گسترش دهیم.