دیجیاتو نوشت: یک فیلمساز انگلیسی در مستند جدیدی یکبار دیگر نشان داده است که رانندگان آمازون از نظر زمانی در کار خود چقدر تحت فشار هستند و چگونه مجبور میشوند در حین کار در بطری ادرار کنند. او همچنین نشان داده است که تدابیر ایمنی در سیستم فروش این شرکت چقدر ناکارآمد است و چگونه میتوان همین بطریهای ادرار را بهعنوان نوشیدنی انرژیزا در وبسایت آمازون به فروش رساند.
بهگزارش وایرد، «اوبا باتلر»، نویسنده، خبرنگار و فیلمساز انگلیسی در مستندی بهنام The Great Amazon Heist که در شبکه ۴ بریتانیا پخش شده، به مشکلات غول خردهفروشی جهان پرداخته است. او ابتدا بهصورت ناشناس وارد یکی از مراکز توزیع آمازون شد و در گفتوگو با کارگران متوجه شد که خیلی از آنها از درد پا و کمر رنج میبرند و از نظارت مستمر گلایه دارند.
در ادامه او بهسراغ رانندگان آمازون رفت و متوجه شد که این کارگران بابت تأخیر در تحویل سفارشها جریمه میشوند و برنامه زمانی کارشان چنان فشرده است که حتی فرصت رفتن به دستشویی ندارند. در نتیجه، خیلی از آنها در داخل خودرو درون بطری ادرار میکنند. بااینحال، حتی نگهداشتن بطری ادرار نیز در داخل خودروهای حمل بار ممنوع است و میتواند برای آنها جریمه در پی داشته باشد. بنابراین رانندگان معمولاً این بطریها را در نزدیکی مراکز توزیع آمازون در کنار خیابان رها میکنند.
فروش ادرار بهجای نوشیدنی انرژیزا در مارکتپلیس آمازون
اینجا بود که ایده عجیبی بهذهن باتلر رسید. او تصمیم گرفت همین بطریهای ادرار را بهعنوان نوشیدنی انرژیزا در مارکتپلیس آمازون عرضه کند و در کمال تعجب موفق به انجام این کار شد. این اقدام باتلر نشان داد که سازوکارهای بررسی ایمنی محصولات در آمازون چقدر ناکارآمد است.
محصول عجیب باتلر اگرچه برای خریداران عادی ارسال نشد، اما در ۲۴ ساعت توانست از نظر تقاضا به پرفروشترین محصول در دسته نوشیدنیهای «لیمویی تلخ» تبدیل شود. گفتنی است که باتر از تعدادی از دوستان خود خواسته بود این محصول را سفارش دهند.
سخنگوی آمازون در واکنش به این مستند اعلام کرد که این اقدام صرفاً «حیلهای گستاخانه» بوده و آنها از پیشرفتهترین ابزارها در صنعت خردهفروشی استفاده میکنند تا جلوی عرضه محصولات غیرایمن را در پلتفرم خود بگیرند. این شرکت همچنین تأکید کرد که هیچ مصرفکننده واقعی این محصول را دریافت نکرده است.
او همچنین مدعی شد که آمازون به رانندگان خود فرصت استراحت میدهد. بااینحال، دو هفته پیش نیز گزارشی به وضعیت اسفبار کارگران پیمانی این شرکت در عربستان سعودی پرداخته بود.