سه‌شنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹
نظرات: ۰
۰
-

اعلام آمار عجیب که ۳۵ درصد از بیماران سرطانی ناتوان از پرداخت هزینه های درمان مرگ تدریجی را انتخاب می کنند، در مشهد خبرساز شد. 

 

به گزارش «اطلاعات آنلاین»، انجمن حمایت از بیماران سرطانی مشهد ۴۲ ساله شد و در سالگرد تاسیس این روز مدیران این انجمن خیریه آماری عجیب از بیمارانی اعلام کردند که حتی توان پرداخت هزینه های خیریه را ندارند و بدون پیگیری درمان، خودشان را به دست تقدیر و مرگ می سپارند.

همچنین به گفته مدیران فعالترین مرکز درمان سرطان مشهد، بخاطر هزینه های درمان، سالانه حدود ۱۲۰۰ نفر از درمان محروم می‌مانند و مطالبه قانونی این مرکز از دولت این است که به داد بیماران برسد.

حمید مستشاری، رییس هیات مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی، هزینه های درمانی در مراکز تخصصی درمان سرطان مشهد از جمله «ناظران» تا سال ۱۴۰۰ بر اساس تعرفه دولتی بوده است اما به علت حذف ارز ترجیحی، تعرفه درمان سرطان از دولتی به خیریه تغییر داده شد.

 وی با بیان اینکه از تعرفه خیریه ۳۰ درصد توسط انجمن پرداخت می‌شود، گفت: حتی برخی بیماران با حمایت انجمن از پرداخت هزینه های حداقلی هم ناتوانند.

مستشاری گفت: در گذشته هیچ پولی از بیمار نمی گرفتیم اما ارز چهار الی پنج برابر شد و دیگر نمی‌شود از بیمار هزینه نگیریم و ۳۰ درصد هزینه را از بیمار می‌گیریم. 

  • سالانه ۱۲۰۰ بیمار سرطانی این شهر مرگ را انتخاب می کنند!|دولت به دادشان برسد

مستشاری به هزینه های بالای اداره مرکز درمانی سرطان اشاره و گفت: حدود ۸ الی ۹ میلیارد تومان فقط بابت هزینه پرسنل می‌پردازیم.

به گفته وی، ما در سال حدود ۴ هزار نفر را درمان می‌کنیم که با احتساب ۳۵ درصدی که بیان شد چیزی حدود  ۱۲۰۰ نفر در سال از درمان محروم می‌مانند. 

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب