دوشنبه ۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۵
نظرات: ۰
۰
-
آمریکا و آلمان پشت زلنسکی را خالی کردند!

روزنامه بیلد از طرح مخفی آمریکایی-آلمانی برای کاهش پشتیبانی از دولت اوکراین خبر داد.

روزنامه خراسان نوشت: جنگی که ولادیمیر پوتین بیش از ششصد و سی روز پیش علیه اوکراین آغاز کرد، به نبردی فرسایشی تبدیل شده است که دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد. اما نشانه ها حاکی از آن است که دولت های غربی دیگر توان آن را ندارند که همچنان پشتیبانی قوی برای دولت کی‎یف باقی بمانند. ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین، گفته: کی‌یف برای حفاظت از مسیرهای صادرات غلات خود و همچنین مناطق هم‎مرز با روسیه به دفاع هوایی بیشتری نیاز دارد. زلنسکی در نشستی بین‌المللی درمورد امنیت غذایی که با حضور مقامات ارشد کشورهای اروپایی در کی‌یف برگزار شد، تصریح کرد: «کمبود پدافند هوایی وجود دارد و این بر کسی پوشیده نیست.» در این میان روزنامه بیلد گزارش داده که آلمان و ایالات متحده با کاهش تحویل تسلیحات بر اوکراین برای مذاکره با روسیه فشار خواهند آورد که ضربه بزرگی به امیدهای کی‌یف برای پیروزی خواهد بود. بر اساس این طرح، واشنگتن و برلین تسلیحات و ادوات زرهی کافی برای حفظ خط مقدم فعلی را به اوکراین ارائه خواهند کرد؛

کمک‌ها برای بازپس‌گیری سرزمین‌ها کافی نخواهد بود. آن‌ها امیدوارند که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین را به سمت میز مذاکره با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه سوق دهند. یک منبع دولتی آلمان با اشاره به توقف ضدحمله اوکراین علیه روسیه به بیلد گفت: «زلنسکی باید متوجه شود که نمی‌تواند به این شکل ادامه دهد. او باید با اراده خود به ملت توضیح دهد که باید مذاکره کرد». منابع دولتی آلمان همچنین به بیلد گفتند که کاخ سفید با آلمان درباره نیاز به تغییر تمرکز از تحویل تسلیحات به مذاکرات هم‌نظر است. بیلد خاطرنشان کرد که به عنوان بزرگ‌ترین تأمین‌کننده ادوات زرهی و دفاعی برای نیروهای اوکراینی، درخواست آلمان و ایالات متحده باید توسط زلنسکی جدی گرفته شود. دولت آلمان نیز به گزارش بیلد واکنشی نشان نداد که احتمالاً باعث خشم و ناامیدی مقامات کی‌یف خواهد شد. همچنین، در دولت آلمان شکافی بین اولاف شولتز، صدراعظم و بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع او وجود دارد. منابع گفتند که این وزیر دفاع هیچ نقشی در تهیه این طرح نداشته و حتی از تحویل موشک‌های قدرتمند تاروس به اوکراین حمایت کرده است. یک مقام دفاعی ناشناس به بیلد گفت: «از زمان روی کار آمدن شولتز، وزارت دفاع تحت نظارت دفتر صدراعظم فدرال بوده است. 

تصمیم‌های زیادی در آن‎جا گرفته می‌شود». رابرت فیکو، نخست‌وزیر اسلواکی نیز گفته که اگر مذاکرات صلح آغاز نشود، جنگ اوکراین تا سال ۲۰۳۰ ادامه خواهد داشت. 

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی