به گزارش اطلاعات آنلاین، معمولا توصیه میشود بین افطار و سحر ۸ تا ۱۰ لیوان آب نوشیده شود تا سطح آب بدن حفظ شود.
میوهها و سبزیجات مملو از آب مانند سیب، هندوانه، خیار، انواع توت و اسفناج را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا انرژی خود را در طول روز و حین روزه داری افزایش دهید.
برای اطمینان از تمرینات موثر در ماه رمضان، برنامه تمرینی خود را با دقت برنامه ریزی کنید. از انجام فعالیتهای سنگین مانند تمرینهای هوازی در ظهر که موجب کمآبی بدن میشود، خودداری کنید. بعد از افطار با خانواده یا دوستان یک پیاده روی قدرتی را انتخاب کنید تا زمانی را برای هیدراتاسیون در اختیار داشته باشید.
تمرین ۴۵ دقیقه ای را به جای ۶۰ دقیقه با تمرکز بر عضلات در نظر بگیرید. بین افطار و سحری ورزش کنید تا فواید آن به حداکثر برسد.
با اولویت دادن به تمرینات قدرتی به جای تمریناتی که به قلب فشار میآورند، با از دست دادن عضلات در طول روزه داری مبارزه کنید.
آهسته دویدن و پیاده رویهای سبک ترجیح داده میشود و از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید برای جلوگیری از کم آبی بدن خودداری کنید.
سحری باید از غذاهای مغذی و سیر کننده مانند کربوهیدراتهای پیچیده، میوه ها، سبزیجات، نخود و عدس تشکیل شده باشد که انرژی پایدار تا افطار را تامین کند. برای داشتن یک وعده غذایی سالم، غذاهای فرآوری شده و سرخ شده را در طول افطار به حداقل برسانید.
مصرف نمک را کاهش دهید و به جای آن غذای خود را با گیاهان، ادویهها یا لیمو طعم دار کنید. از نوشیدنیهای کافئین دار و گازدار پرهیز کنید، زیرا میتوانند از دست دادن آب را تسریع کرده و باعث خستگی شوند.
خواب کافی برای سلامت کلی در ماه رمضان بسیار مهم است. یک برنامه خواب ثابت داشته باشید، از خوردن وعده های غذایی سنگین در طول افطار خودداری کنید. برای افزایش سریع انرژی، بعد از ظهر چرتهای خوبی داشته باشید. زمان استفاده از موبایل، تبلت و تلویزیون را قبل از خواب به حداقل برسانید و فعالیتهایی مانند مطالعه یا مدیتیشن را برای بهبود کیفیت خواب انتخاب کنید.
توجه داشته باشید که روزهای ابتدایی ماه مبارک رمضان ممکن است با چالشهایی مانند سطح پایین انرژی همراه باشد. زمانی که بدن خود را تطبیق میدهید، صبور باشید تا در روزهای بعد این روال قابل کنترلتر شود.