جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۹
نظرات: ۰
۰
-

محقق برزیلی قصد دارد با استفاده از هوش مصنوعی با هدف هشدار به رانندگان نسبت به حضور حیوانات در جاده، مانع کشتار آنها شود.

به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، بر اساس گزارش مرکز اکولوژی جاده‌ای برزیل (CBEE)، حدود ۴۷۵ میلیون جانور مهره دار از جمله کاپیبارا، آرمادیلوس و پوسوم هر ساله در جاده‌ها می‌میرند. الکس باگر، هماهنگ کننده CBEE به خبرگزاری فرانسه گفت: «این بزرگترین تأثیر مستقیم انسان علیه حیات وحش امروز در برزیل است.»

گابریل سوتو فرانته، دانشجوی علوم کامپیوتر که از کشتار در متنوع‌ترین جامعه زیستی جهان شوکه شده بود، وارد عمل شد.

این جوان ۲۵ ساله با شناسایی پنج گونه متوسط و بزرگ که بیشترین تعداد قربانیان حوادث رانندگی را در بر می‌گیرند،{شامل پوما، مورچه خوار غول پیکر، تاپیر، گرگ یال دار و جگواروندی، نوعی گربه وحشی} کار خود را شروع کرد.

سوتو که در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه سائوپائولو (USP) است، یک پایگاه داده با هزاران تصویر از این حیوانات ایجاد کرد و یک مدل هوش مصنوعی را آموزش داد تا آنها را در زمان واقعی تشخیص دهد.

با توجه به نتایج تلاش‌های او که اخیراً در ژورنال Scientific Reports منتشر شد، آزمایش‌های متعددی دنبال شد که موفقیت‌آمیز بود.

برای اینکه این پروژه به واقعیت تبدیل شود، سوتو گفت که محققان به «حمایت شرکت‌هایی که جاده‌ها را مدیریت می‌کنند»، از جمله آنهایی که دسترسی به دوربین‌های ترافیکی و دستگاه‌های «محاسبات لبه‌ای»{سخت افزاری که هشدار را در لحظه به راننده منتقل می‌کند} دارند، نیاز دارند.

وی امیدوار است این فناوری منجر به کاهش مرگ و میر حیوانات و یا حتی انسان در جاده شود.

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب