ایسنا نوشت: احمد وحیدی در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه هیئت دولت در حضور خبرنگاران در خصوص انتخابات مرحله دوم مجلس گفت: از جمعه بیست و یکم اردیبهشت برنامه محل دوم انتخابات مجلس را داریم و مرحله دوم انتخابات به همان اندازه مرحله اول دارای اهمیت است. ۴۵ نماینده در این مرحله انتخاب میشوند، لذا لازم است که مردم و کسانی که بین مردم نفوذ دارند تلاش کنند تا شاهد مشارکت خوبی در پای صندوقهای رای باشیم.
وحیدی تاکید کرد: حدود ۱۱۵۰۰ شعبه اخذ رای در ۲۲ حوزه انتخاباتی داریم، ۱۵ استان ما درگیر انتخابات مرحله دوم است، لذا در این دوره شاهد کار گستردهای خواهیم بود.
وزیر کشور با بیان اینکه انشاءالله مردم عزیزمان یک حماسه جدید در پای صندوقهای رای خلق کنند، ادامه داد: از آنها در این خصوص درخواست میکنیم که در پای صندوقهای رای حضور داشته باشند.
وی افزود: کارها آماده است و آموزش های لازم برای ۸ حوزه که انتخابات الکترونکی است، داده شده است. فرصت تبلیغات هم در اختیار داوطلبان قرار گرفت. معرفی حساب برای شفافسازی مالی داوطلبان انتخابات برقرار است. مشکل امنیتی نداریم. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای دادهاند و کسانی که به هر دلیلی رای ندادهاند و کسانی که در روز ۲۱ اردیبهشت به سن قانونی رسیدهاند، میتوانند در انتخابات رای دهند.
وزیر کشور درباره برنامه دولت برای کمک به مردمی که املاک آنها در روستای شفت دچار آتشسوزی شده است، اظهارکرد: چون سازه آنجا چوبی است، آتشسوزی به سرعت گسترش یافت که حادثه تلخی بود. دولت از مسیر صندوق بیمه حوادث خود ورود کرده و سعی میکند به این افراد کمک کند و آنجا بازسازی شود.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا قرار است گواهینامه موتورسواری برای بانوان صادر شود، گفت: فعلا چیزی در دستور کار نیست.
احمد وحیدی درخصوص اظهارنظر اخیر فراجا درخصوص نیاز به تجهیزات لازم برای اجرای طرح نور و لزوم نیاز دولت به این مجموعه، گفت: بله دولت حتماً برابر قانونی هم که امسال تصویب شده و در قانون پیش بینی شده هم آمده که عزیزان فراجا باید به دوربینهای البسه مجهز شوند انشاءالله دولت حتماً کمک خواهد کرد.
وی در رابطه با بحث حقابه از افغانستان، اظهار داشت: ریاست محترم جمهور دنبال این کار هستند، وزارت نیرو دنبال این کار است و طرف مقابل هم تاکنون که در مباحثات و محاورات همواره تاکید کردند که تعهدشان را انجام می دهند ولی خب طبیعتاً ما انتظارمان این است که به طور واقعی و عملی این اتفاق در صحنه رقم بخورد.
وحیدی در پاسخ به این سوال که «ممکن است مانند هیرمند ما یک معاهده آبی هم در مورد هریرود داشته باشیم؟» ابراز داشت: این مساله مربوط به مسیر توافق طرفینی میشود این باید در دستور قرار بگیرد و بررسی شود ولی این نیاز به زمان بندی خاص خودش دارد.