حسن صادقی در گفتگو با «اطلاعات آنلاین» بر این باور است که انتخابات ریاستجمهوری از نظر مردم با انتخابات دیگر تفاوت بسیاری دارد بر همین اساس می توان پیش بینی کرد که حضور اقشار مختلف مردم پای صندوق ها بیشتر از انتخابات مجلس خواهد بود.
رییس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در ادامه با اشاره به ضرورت مشارکت بالا در این دوره از انتخابات میافزاید: نظام جمهوری اسلامی در پیشبرد اهداف خود با موانعی رو به روست. مشارکت بالای مردم در این انتخابات علاوه بر تثبت و گسترش مشروعیت نظام ، مسیر را برای پیمودن برنامه ها و اهداف باز می کند. البته باید توجه داشت که هیچ ساختاری بدون پشتوانه عمومی نمیتواند به اهداف خود برسد.
به گفته وی، شورای نگهبان قانون اساسی در شرایط کنونی باید با در نظر گرفتن مصلحت، در تعیین صلاحیتها بنا را بر شایسته سالاری بگذارد تا هم افراد کارآمد بتوانند خود را در معرض رأی مردم قرار بدهند و هم اینکه جامعه با در نظر گرفتن اینکه انتخابات رقابتی است، برای رأی دادن انگیزه کافی داشته باشد.
این فعال اقتصادی با گریزی به ثبت نام 80 نامزد انتخاباتی می گوید: در میان نامزدهای انتخاباتی، افرادی کمترین سابقه را برای مدیریت دولتی ندارند و به همین دلیل شورای نگهبان قانون اساسی نباید با تأیید این افراد، اهمیت انتخابات را کمتر کنند و شأن جایگاه ریاستجمهوری را خدشه دار کند.
وی در پیش بینی زودهنگام خود درباره میزان اقبال افکارعمومی از برخی از نامزدهای انتخاباتی می گوید: مردم ایران تبعات و خسارت های مذاکره های دوره سعید جلیلی را از یاد نبرده اند. من شک ندارم اکثر رأی دهندگان میدانند، دولت احتمالی وی به بحران و افزایش گرفتاری ها دامن می زند.
وی معتقد است که تکلیف جهانگیری با کارنامه مملو از چالش نیز مشخص است. قالیباف هم در مجلس جایگاه خوبی دارد و دلیلی ندارد، از مجلس به دولت برود.