شنبه ۲ تیر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱
نظرات: ۰
۰
-

هادی حق شناس گفت: این انتخابات به طور ویژه‌ای با رای گیری‌های سال‌های گذشته متفاوت است و اگر مشارکت حداقلی باشد، به معنای واقعی بحران خودنمایی خواهد کرد.

هادی حق شناس، کارشناس اقتصادی در گفتگو با «اطلاعات آنلاین» با اشاره به اینکه مشکلات اقتصادی به سرفصل اظهارنظرهای کاندیدا‌های ریاست جمهوری تبدیل شده است، اظهار داشت: مردم از شعار خسته شده اند و اگر کسی به فکر پایان دادن به این فریب افکار عمومی نباشد، جامعه به طور حتم به نوعی با یاس و ناامیدی و البته بی اعتمادی مواجه خواهد شد.

او می‌افزاید: کاندیدا‌های ریاست جمهوری این روز‌ها همه تلاش شان را به کار می‌گیرند تا خود را به عنوان کسی که توانمندی اداره کشور را دارد، به افکار عمومی ثابت کنند. به نظر من برای قالیباف، پزشکیان یا هر کدام از ۴ نفر دیگر مهم است که مردم آن‌ها را منجی خود بدانند، باید بیشتر از آن چه که تا امروز نشان داده اند، درباره شرایط و وضعیت موجود گروه های مختلف توضیح داده و راه حل اصلاح وضعیت آن ها  را بیان کنند.

مشارکت حداقلی در این انتخابات ضربه سختی به نظام و مردم می‌زند

به گفته وی، برخی از کاندیدا‌ها به جای ارائه برنامه، فکر و ذکر خود را معطوف به این کرده اند که دولت سیزدهم را دولتی معرفی کنند که به یکباره همه مشکلات را رفع کرده است و به همین دلیل، همه باید این دولت را الگوی خود و شاخص پیشرفت و توسعه بدانند. این نوع رفتار‌ها نگران کننده است.

وی توضیح داد: با وجود همه تنگنا‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... که آسایش را از جامعه سلب کرده اند، این بار رای ندادن به مراتب بیشتر از گذشته ضرر دارد. در واقع مشارکت پایین هدف آشکار تندرو‌ها است که باید گفت، انتخابات به طور ویژه‌ای با رای گیری‌های سال‌های گذشته متفاوت است و اگر مشارکت حداقلی باشد، به معنای واقعی بحران خودنمایی خواهد کرد. یعنی با انتخابات کم رای، هم با بحران اقتصادی، هم با بحران سیاسی، هم با بحران اجتماعی و فرهنگی و در نتیجه با بحران هویتی مواجه خواهیم شد، با این توضیح که شانس کمی هم برای ترمیم فضای کدر خواهیم داشت.

حق شناس یادآور شد: کشور شرایط سختی دارد. پس باید همت کنیم کار در دست کسانی باشد که حرف زدن با دنیا را بلد باشند.

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب